03 Temmuz 2012, Salı 12:25:46

THY ULAN BATUR SEFERLERİNE BAŞLADI

Türk Hava Yolları Moğolistan’da uçtuğu ilk nokta olan Ulan Batur’a ilk seferini bugün gerçekleştirdi.
  • UlanBator cok dogru bir ucus noktasi. Cok basarili olacagini düsünüyorum. Hzmet edilen tam bir niche pazar. Eminim iyi sonuclar alinacaktir.
  • THY basarili ve hat cok dogru bir hat acmis;ayrica Biskekten devam edecek; Biskeke zaten ful ucuyor. Biskek-Ulan Batur-Biskek icin de biletler satisa cikmis. Turkiyeden belki Ulan Batura simdilik cok yolcu cikmaz ama Biskek Ulan Batur arasi ucus zaten dolar. Klavyenin basina gecen abuk sabuk yazinca sinirlenmemek elde degil. THY bilmiyor bizim kalemsorler isletmeyi daha iyi biliyor. Komik duruma duurmeyin kendinizi.
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Nerde ücra kuytu kose var gidin bunu da basarı olarak gösterin demeyin ki uçaklara park yeri yok yerde kalacağına ULAN Batura mı. Gitsek :) 50 yolcuya tarifeli sefer koyün cironuzu yükselip net karınızı düşürün bunun da acısını çalışanınızdan çıkarıp turk milletine de ciro yaptık diye yutturun!

Türk Hava Yolları (THY) Moğolistan’da uçtuğu ilk nokta olan Ulan Batur’a ilk seferini bugün gerçekleştirdi.

Seferler, İstanbul-Bişkek-Ulan Batur olarak, İstanbul’dan Pazartesi, Çarşamba ve Cuma, Ulan Batur’dan Salı, Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada 3 gün karşılıklı olarak icra edilecek.

İstanbul’dan Ulan Batur’a tüm vergiler dahil 568 Avro’dan başlayan özel ücretlerle seyahat edilebilir.

THY ULAN BATUR SEFERLERİNE BAŞLADI

Yorumlar

Cok olumlu bir karar ~ 12 yıl önce
UlanBator cok dogru bir ucus noktasi. Cok basarili olacagini düsünüyorum. Hzmet edilen tam bir niche pazar. Eminim iyi sonuclar alinacaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bilmeden konusanlar baslamis ~ 12 yıl önce
THY basarili ve hat cok dogru bir hat acmis;ayrica Biskekten devam edecek; Biskeke zaten ful ucuyor. Biskek-Ulan Batur-Biskek icin de biletler satisa cikmis. Turkiyeden belki Ulan Batura simdilik cok yolcu cikmaz ama Biskek Ulan Batur arasi ucus zaten dolar. Klavyenin basina gecen abuk sabuk yazinca sinirlenmemek elde degil. THY bilmiyor bizim kalemsorler isletmeyi daha iyi biliyor. Komik duruma duurmeyin kendinizi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
soru ~ 12 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gitmedik ücra kalmasın ~ 12 yıl önce
Nerde ücra kuytu kose var gidin bunu da basarı olarak gösterin demeyin ki uçaklara park yeri yok yerde kalacağına ULAN Batura mı. Gitsek :) 50 yolcuya tarifeli sefer koyün cironuzu yükselip net karınızı düşürün bunun da acısını çalışanınızdan çıkarıp turk milletine de ciro yaptık diye yutturun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000