24 Şubat 2012, Cuma 09:25:54

THY UKRAYNA'DA İLK 4'E GİRDİ...

Türk Hava Yolları Ukrayna'da ilk dörde girdi...
  • hesap yanlış.
  • 17,372 / 365 = 47,59 THY'nin günde 47 - 48 uçuş yaptığı bir ülke.. henüz yok. THY'nin Ukrayna'ya haftalık sefer sayısı 40 civarındadır..
  • THY ile ilgili olarak dile geririlen acı gerçekler hoşunuza gitmediğinizde veya işinize gelmediğinde haklı,haksız olduğuna bakmadan hemen savunmaya geçiyorsunuz.burası herkesin görüşlerini açıkça,özgürce ifade edebildiği,söyleyebildiği bir yer.ben arkadaşın yaptığı yorumlarda bir yanlışlık,hata göremedim.kendisi sadece gerçekleri yazmış.az bile söylemiş daha neler,neler var THY ile ilgili söylenecek.yapılan eleştirileri sağduyuylukla ve serinkanlılıkla karşılamanız, eğer kendinizde bir hata varsa tekrar etmemesi için gayret sarfetmelisiniz.kusuru hep başkalarında değil,biraz da kendiniz de arayın,özeleştiri yapın neden biz bu duruma geldik diye.
  • arkadas, her haberin altina yorum yaziyorsun ve ustelik ticari bilgi ve elestiriden cok,kinci ve dusmanca yorumlar..seni birileri parayla mi tutu acaba,baska isin gucun yok mu?derdin nedir,acik acik derdini anlat belki burdaki insanlar sana yardimci olabilirler..
  • ukraynadaki kaynaklar thy nin uçuş güvenliği konusunda dünyada sondan 7.havayolu şirketi olduğunu,kaza ve kırım oranlarının çok yüksek olduğunu neden söylememişler ? böyle konularda da thy nin bizi ele,güne rezil eden,utandıran müthiş rekorları,birincilikleri var !!!!
  • valla komedi bizim bu thy...he he he
  • Peki ya doluluk?
  • çok sayıda sefer yapmak neyi ifade ediyor ?siz kar edemeyip para kazanamadıktan sonra sonra boşu boşuna oradan sürekli uçarsınız.ticari faaliyette esas olan kardır.thy de bir hayır kurumumu ki heryere kar etmeden uçaçak.bu kadar her yere uçtu thy de ne oldu ? bırakın bu boş işleri.thy nin 2011 de 1 milyar tl den fazla zararı var.güneş balçıkla sıvanmıyor yani gerçeklerin üstünü kapatamazsınız,herşey açıkca ortada.
Ukrayna’da yayınlanan başlıca ekonomi gazetelerinden “Delo”, 2011 yılında ülkede en çok sefer yapan 10 havayolu şirketinin reytingini açıkladı. 

Listede Ukrayna havayolu şirketi Aerosvit lider konumda. Delo gazetesi, 17 bin 372 sefer sayısı ile Türk Hava Yolları’nın (THY) 4’üncü olmasını sürpriz olarak değerlendirdi. THY’nin, üçüncü sıradaki Lufthansa’yı 2012’de geçmesi bekleniyor.

2011 yılında en çok sefer yapan ilk 10 havayolu şirketi ve sefer sayıları şu şekilde:
 
1. Aerosvit: 35 bin 968 sefer
2. Ukraine International Airlines (UIA): 22 bin 501 sefer
3. Lufthansa: 18 bin 306 sefer
4. Türk Hava Yolları (THY): 17 bin 372 sefer
5. Aeroflot: 17 bin 290 sefer
6. Emirates: 14 bin 754 sefer
7. Dniproavia: 14 bin 649 sefer
8. Transaero: 13 bin 906 sefer
9. Qatar Airways: 11 bin 227 sefer
10. British Aiways: 10 bin 718 sefer

(Ukrayna Haber)
THY UKRAYNA'DA İLK 4'E GİRDİ...

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 12 yıl önce
hesap yanlış.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
17,372 / 365 = 47,59 THY'nin günde 47 - 48 uçuş yaptığı bir ülke.. henüz yok. THY'nin Ukrayna'ya haftalık sefer sayısı 40 civarındadır..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
THY ile ilgili olarak dile geririlen acı gerçekler hoşunuza gitmediğinizde veya işinize gelmediğinde haklı,haksız olduğuna bakmadan hemen savunmaya geçiyorsunuz.burası herkesin görüşlerini açıkça,özgürce ifade edebildiği,söyleyebildiği bir yer.ben arkadaşın yaptığı yorumlarda bir yanlışlık,hata göremedim.kendisi sadece gerçekleri yazmış.az bile söylemiş daha neler,neler var THY ile ilgili söylenecek.yapılan eleştirileri sağduyuylukla ve serinkanlılıkla karşılamanız, eğer kendinizde bir hata varsa tekrar etmemesi için gayret sarfetmelisiniz.kusuru hep başkalarında değil,biraz da kendiniz de arayın,özeleştiri yapın neden biz bu duruma geldik diye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
arkadas, her haberin altina yorum yaziyorsun ve ustelik ticari bilgi ve elestiriden cok,kinci ve dusmanca yorumlar..seni birileri parayla mi tutu acaba,baska isin gucun yok mu?derdin nedir,acik acik derdini anlat belki burdaki insanlar sana yardimci olabilirler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
ukraynadaki kaynaklar thy nin uçuş güvenliği konusunda dünyada sondan 7.havayolu şirketi olduğunu,kaza ve kırım oranlarının çok yüksek olduğunu neden söylememişler ? böyle konularda da thy nin bizi ele,güne rezil eden,utandıran müthiş rekorları,birincilikleri var !!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
valla komedi bizim bu thy...he he he

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Peki ya doluluk?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
çok sayıda sefer yapmak neyi ifade ediyor ?siz kar edemeyip para kazanamadıktan sonra sonra boşu boşuna oradan sürekli uçarsınız.ticari faaliyette esas olan kardır.thy de bir hayır kurumumu ki heryere kar etmeden uçaçak.bu kadar her yere uçtu thy de ne oldu ? bırakın bu boş işleri.thy nin 2011 de 1 milyar tl den fazla zararı var.güneş balçıkla sıvanmıyor yani gerçeklerin üstünü kapatamazsınız,herşey açıkca ortada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000