07 Nisan 2010, Çarşamba 17:01:48

THY UÇUŞLARI İPTAL EDİLDİ(GÜNCELLENDİ)

Türk Hava Yolları'nın bugün 19:50'de yapılması planlanan TK348 sefer sayılı İstanbul-Bişkek ve yarın sabah saat 08:30'da yapılması planlanan TK349 sefer sayılı Bişkek-İstanbul uçuşları iptal edildi.
  • Orada mahsur kalan Thy ekibi ne zaman ve nasıl dönecek,onları bu olayların ortasından kim nasıl koruyup-kurtaracak?

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Bişkek seferiyle Kırgızistan'a gitmesi gereken 88 yolcunun da mağdur olduğu ve Kırgızistan'ın olağanüstü hal nedeniyle uçuşlara izin vermemesinden dolayı Türkiye'de kaldığı öğrenildi.

AirportHaber'in Türk Hava Yolları yetkililerinden edindiği bilgilere göre birçok yolcunun biletlerini iptal ettirdiği ve en erken uçuşun Cuma gününe planlandığı, olağanüstü hal devam ettiği sürece bu uçuşunda gerçekleşmeyeceği ifade edildi. Türk Hava Yolları yetkilileri bu durumdan sorumlu olmadıkları için 88 yolcunun otel ve yemek sorununa da çözüm bulamayacaklarını belirtti.

Öte yandan Türkiye'nin Kırgızistan Büyükelçiliği yetkililerinden alınan bilgilere göre, önce ülkenin kuzeyinde başlayan ardından da başkent Bişkek'e sıçrayan halk hareketinde şu ana kadar 50'ye yakın kişinin öldüğü 200'den fazla kişinin yaralandığı belirtildi.

THY UÇUŞLARI İPTAL EDİLDİ(GÜNCELLENDİ)

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Orada mahsur kalan Thy ekibi ne zaman ve nasıl dönecek,onları bu olayların ortasından kim nasıl koruyup-kurtaracak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000