11 Ağustos 2008, Pazartesi 16:59:27

THY uçuşları da grevden etkilendi

Brüksel Uluslararası Havaalanı’nda başlayan grev Türk Hava Yolları’nı da olumsuz etkilerken grev dolayısıyla Brüksel – İstanbul– Bürüksel seferleri rötarlı olarak yapılabiliyor.
  • Onur Air'in 11.08.2008 saat 00:05 OHY 4994 sefer sayili Brüksel-Ankara seferi greve ragmen tur operatörü Palatur çalisanlarinin üstün gayretiyle sadece 1 saat 15 dakika gecikme ile uçusunu gerçeklestirmistir.Palatur çalisanlari ve Hollandali first officer'in yardimi ile Bodrum'dan gelen uçagin bagajlarini bosaltip Ankara'ya gidecek yolcularin bagajlarini uçaga yüklemis grevcilerin müdahalesine ragmen Brüksel havalimanindan sadece OHY 4994 Ankara ucagini havalimani calisanlarinin saskin bakislari arasinda kaldirmislardir.Türk'lerin ne kadar çilgin ve azimli olduklari bir sefer daha tescil edilmistir.

Brüksel’de dün gece başlayan grev uçuşlara darbe vurdu.  THY’nin İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Brüksel Zaventem Havaalanı’na yapacağı 1939 sefer sayılı uçağı grev nedeniyle 3 saat gecikmeli olarak gerçekleştirilecek. Gecikmeden yolcular da olumsuz etkilendi. Brüksel’e gitmek isteyen yolcular saatlerdir Atatürk Havalimanı’nda uçaklarının kalkış saatini bekliyor.

Grevden sadece İstanbul’dan Brüksel’e gidecek yolcular etkilenmedi. Brüksel’den İstanbul’a gelecek yolcular da Zaventem Havaalanı’nda sabırla uçaklarının kalkış saatini bekliyor.  Brüksel-İstanbul seferini yapacak TK 1938 sefer sayılı uçağın ise 2 saat gecikmeli olarak kalkacağı ifade edildi.

THY uçuşları da grevden etkilendi

Yorumlar

Rumuz ~ 16 yıl önce
Onur Air'in 11.08.2008 saat 00:05 OHY 4994 sefer sayili Brüksel-Ankara seferi greve ragmen tur operatörü Palatur çalisanlarinin üstün gayretiyle sadece 1 saat 15 dakika gecikme ile uçusunu gerçeklestirmistir.Palatur çalisanlari ve Hollandali first officer'in yardimi ile Bodrum'dan gelen uçagin bagajlarini bosaltip Ankara'ya gidecek yolcularin bagajlarini uçaga yüklemis grevcilerin müdahalesine ragmen Brüksel havalimanindan sadece OHY 4994 Ankara ucagini havalimani calisanlarinin saskin bakislari arasinda kaldirmislardir.Türk'lerin ne kadar çilgin ve azimli olduklari bir sefer daha tescil edilmistir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000