07 Kasım 2009, Cumartesi 07:15:10

THY uçuşları Almanya'da tanıtıldı

Türk Hava Yolları (THY) Stuttgart Müdürlüğü tarafından organize edilen `Şarkılarda İstanbul / Sabiha Gökçen Gala Konseri` isimli gece Maritim Hotel Stuttgart`ta düzenlendi...
  • Korlerle, sagirlar birbirini agirlar.

Programda Milli Hava Yolumuz Türk Hava Yolları`nın Sabiha Gökçen`e yapacağı uçuşlarının tanıtımı yapıldı. Düzenlen geceye başta ev sahibi THY Stuttgart Şube Müdürü Mustafa Doğan, THY Basın Sözcüsü ve Köln Şube Müdürü İsa Al, İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı Ticari İşler Genel Müdür Yrd. Server Aydın, Almanya Türk Havayolları Acenteler Birliği (ATAB) Başkanı Murat Babataş, Acenta Temsilcileri, Sivil Toplum Temsilcileri, basın mensupları ve Türk Hava Yolları (THY) Stuttgart Müdürlüğü çalışanları da tam kadro katıldılar.

KRİZ ETKİLEMEDİ
Programın Moderatörlüğünü THY Stuttgart Şubesi Satış Şefi Mehmet Borlu yaptı. Program ilk önce Türk Hava Yolları`nın kuruluşundan bugüne tanıtım filmi izlemiyle başladı. Daha sonra söz verilen THY Stuttgart Şube Müdürü Mustafa Doğan, davetlileri selamladı ve bu geceye iştiraklerinden dolayı teşekkür etti. Mustafa Doğan, Avrupa`da küresel krizde büyümeyi başaran tek ulusal havayolunun THY olduğunu söyledi. Ulusal bayrak taşıyıcısı olmanın onurunu taşıyan Türk Hava Yolları`nın, göstermiş olduğu başarılı büyümenin yanı sıra kaliteli hizmet anlayışıyla da küresel havacılık sektöründe uluslararası dev havacılık şirketleri iflasın eşiğine geldiğini söyleyen Doğan, ayrıca yolcu sayısını artırıp karlılığını yükselten tek şirketin THY olduğu bilgisini verdi. Bu gelişmenin Avrupa için örnek model olduğunun altını da çizdi. Uluslararası havacılık sektörünün yükselen yıldızı olma yolunda ilerleyen THY, gençleşen ve modernleşen filosunu genişlettiğini söyleyen THY Stuttgart Şube Müdürü Mustafa Doğan, Türk Hava Yolu önüne büyük ama ulaşılabilir hedefler koymuştur. Star Alliance üyesi olarak tek Türk şirketi Türk Hava Yolları`dır. Yolcularımıza dünyada 4. büyük şirket olarak hizmet veriyoruz dedi. Doğan ayrıca şirketin büyümedeki istatistik bilgileri ile İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanına uçuş programları hakkında bilgi verdi ve Türk Hava Yolları yolunda emin adımlarla ilerlediklerini kaydetti.

TÜRK`ÜN GURURU
Geçtiğimiz günlerde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı yeni terminal binasının ve ek ünitelerinin hizmete sunulmasının ardından bu dev proje hakkında acentaları ve davetlileri bilgilendirmek amaçlı kürsüye gelen İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı Ticari İşler Genel Müdür Yrd. Server Aydın, Türkiye`nin sivil havacılık alanında büyük atılımlar kaydettiğini söyledi ve Sabiha Gökçen Havaalanı`nın Türkiye ve bilhassa İstanbul için önemli bir konuma sahip olduğunu söyledi. Aydın, İstanbul Sabiha Gökçen`in (İSG) faaliyetlerine ilişkin bazı bilgiler de verdi. İstanbul`un Asya yakasının havalimanı Sabiha Gökçen`in birçok ille bağlantı merkezi noktası olduğunun altını çizen İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı Ticari İşler Genel Müdür Yrd. Server Aydın, Bizim havaalanımızda hizmetlerde sınır yok. Avrupa yakasına ve Atatürk Havaalanına ücretsiz taşımacılık ile istediğini noktaya kolayca ulaşabilirsiniz. Atatürk Havaalanı`nın artık büyüyecek alana sahip değil ama biz bu potansiyele sahibiz dedi.

10 KASIM`DAN İTİBAREN
Daha sonra THY Basın Sözcüsü ve Köln Şube Müdürü İsa Al ve Almanya Türk Havayolları Acenteler Birliği (ATAB) Başkanı Murat Babataş da birer selamlama konuşması yaptılar. THY Basın Sözcüsü ve Köln Şube Müdürü İsa Al, dünyanın en büyük havayolu ittifakları arasında gösterilen Star Alliance`ın üyesi oldukları için gururlu ve mutlu olduklarını söyledi.

Öte yandan Almanya Türk Havayolları Acenteler Birliği (ATAB) Başkanı Murat Babataş da son konuşmacı olarak Türk Hava Yolları olarak Sabiha Gökçen Havalimanı`na tarifeli olarak uçulmasının sevindirici bir atılım olduğunu söyledi ve ATAB hakkında acentelere bilgi verdi. Babataş, ayrıca acentalardan bu kuruluşa üye olmaya çağırdı. Konuşmaların ardından Stuttgart`ta düzenlenen tanıtım gecesinde yemeğe geçildi ve bu arada sahne alan NRW Türk Müziği Topluluğu, seslendirdiği eserlerle programa ayrı bir renk kattı.

THY uçuşları Almanya'da tanıtıldı

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
Korlerle, sagirlar birbirini agirlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000