18 Mayıs 2011, Çarşamba 13:15:37

"THY UÇUŞ İŞLETME ŞUURUNU YİTİRMİŞ"

AirportHaber yazarlarından Murat Herdem yine gündem oluşturacak bir köşeyle bu hafta da sizlerle buluştu ve birbirinden çarpıcı konuları ele aldı.
  • THY NIN BUYUMESININ BIR TEPE NOKTASI OLACAKTI, SANIRIM SONUCLAR BU DURUMU GOSTERIYOR. YUKSEK TEMPO BUYUME, YUKSEK BILET FIATLARI, KARLI OLMAYAN HATLARDA INATLA UCUSUN SURDURULMESI, TITANIK OTELDE KEYIF CATAN VE COK AZ UCAK BIR SURU YABANCI PILOT, 2012 BAHARINA BEKLENEN SONUCLAR ERKEN GELDI GIBI.
  • doğru rakamları yanlış topluyorlar
  • Yanlış rakkamları doğru topluyorlar.
Türk Hava Yolları'nda son günlerde yaşanan gelişmeleri enine boyuna ele alan Herdem, bir diziyi soruyu da yetkililere sorma gereği duydu.

THY'nin yılın ilk 3 ayındaki ciro büyümesinden bahseden Herdem, aynı zaman diliminde 280 milyon lira zarar edilmesini de köşesine taşıdı. Deneyimli gazeteci, THY'nin izlediği yolu da eleştirirken uçuş işletmenin habersiz kaldığı konuları da su üstüne çıkardı.

Herdem THY'ye hangi soruları sordu? THY Türk ve yabancı pilotlar arasında neden ayrım yapıyor? Hepsi ve daha fazlası için TIKLAYINIZ...
"THY UÇUŞ İŞLETME ŞUURUNU YİTİRMİŞ"

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
THY NIN BUYUMESININ BIR TEPE NOKTASI OLACAKTI, SANIRIM SONUCLAR BU DURUMU GOSTERIYOR. YUKSEK TEMPO BUYUME, YUKSEK BILET FIATLARI, KARLI OLMAYAN HATLARDA INATLA UCUSUN SURDURULMESI, TITANIK OTELDE KEYIF CATAN VE COK AZ UCAK BIR SURU YABANCI PILOT, 2012 BAHARINA BEKLENEN SONUCLAR ERKEN GELDI GIBI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
doğru rakamları yanlış topluyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yanlış rakkamları doğru topluyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000