27 Mart 2012, Salı 15:31:57

THY UÇUŞ İŞLETME BUNA ÇOK KIZDI

Türk Hava Yolları Kabin Hizmetleri Başkanlığı, genel müdür yardımcılığı oluyor. Kabin Hizmetleri Başkanı Emine Lim’in ısrarla istediği yeni düzenlemeye şimdiden kurum içinde bazı birimlerin itiraz ediyor...
  • Uçuşdan kac, ücret bölümüne memur ol, 3-4 ay sonra o bölümde müdür bir süre sonra da kaçtığın bölüme baskan ol.İşle ilgili bilgisizliğine , kabının seni asla benimsememesine rağmen koltuğa yapıs. Pas bilet usulsüzlüğü ,Atatürk rozetlerine karsı tavrın demek ki itibar kazandırmış? Tüm bunlardan utanmayip,bu öneriyi getirenleri Allah ıslah etsin.
  • Az gelir yorumuna katılıyorum..Y.K BŞK'nı olmalı...Nazar değmesin tam yol devam ediyor,gazabına uğrayan yok oluyor....Aldığı beddualarla onun da gidişini göreceğiz...enyakın zamanda ...inşallah...
  • Cehalet mutluluktur! Kinayeden bile anlamayan , uçuşun insan sağlığı üzerindeki etkilerini bilmeden cahilce yorum yapıp kabin memurunu garsonlarla kıyaslayan birine cevap bile verilmez. Siz cehaletinizle mutlu mesut yaşamaya devam edin. Her başlığın altına da maaş yorumları yapmayı bırakın. Ne alakası var kabin maaşlarının bu başlıkla? Halinden, maaşından memnun değilsen kendi hakların için savaş. hem böylece, cahilce yorum yapıp insanları kendine güldürmemiş olursun.
  • Ya bu umre haç seferlerine niye yabancı kaptanlar gidiyor türkler duruken
  • yarısı devletin olan bir şirketin sendikalı sayısını azaltabilmek ya da verilmiş hakları geri alabilmek gibi lüksleri yok. anadolu jet ve sxs arasındaki anlaşma aj'nin low cost statüsünde uçuşunu kolaylaştırmak adına yapılan esasen pgs'nin hareket kabiliyetini azaltmaya yönelik bir adım. hâlâ yarısı devlete ait bir işletmenin kabin ekibini özelleştirmesi ya da herhangi bir birimini taşeronlaştırması için önce tamamıyla özelleştirilmesi gerek. çünkü bu durumun önünde yasal engeller var. bir de thy'nın rakibi yurt içindeki havayolları değil ve uluslararası arenadaki rakipleriyle kıyaslandığı zaman kabin maliyetlerinin abartıldığı gibi olmadığı kolaylıkla görülebilir.
  • 20.000 az geliyor ayda, hepsi olsun, benim olsun daha cok olsun
  • Bu THY yonetiminin bir plani once yabanci Pilot geyirdiler sonra Anadolujet i SunExpress e ucurmaya basladilar daha sonra kabin ekibini ozellestirecekler. Boylece sirketteki sendikali sayisini azalticaklar nasil olsa butun Pilotlar ve Sendika uyuyor. Ileride belkide butun B737 filosunu SunExpress e ucururlar boylece maliyetler iyice azalir. Siz THY calisanlari uyumaya devam edin Sizlere iyi uykular...
  • Yorumumu neden yayınlamıyorsunuz? KHB özelleşmiyor ve en sağlam kaynaktan alıyorum bu bilgiyi. Bizleri huzursuz etmek için yayılan bir dedikodu. Aldığımız maaşta gözü olanlar da eğer çok isterlerse kabin memurluğu mülakatlarına katılabilirler. Nasıl olsa yattığımız yerden para kazanıyoruz biz. Onların günahı ne ki, bizden daha düşük maaşa çalışıyorlar? Gelsinler de görsünler, işin ne kadar kolay olduğunu ve ne kadar rahat olduğumuzu.
  • Kabin hizmetleri genel müdür yardımcılığı anlıyorum da diğer genel müdür yardımcılıları ne iş yapar ? Şirkete ne getiri var ? Bunlar olsa olsa başkanlık olacak birimler.
  • hem crm e hem ucus guvenligine aykiridir..kokpit ve kabin ucakta ucus ekibidir ayri gayri olmasi soz konusu olmaz.. yillarca crm diye bagiran kabin amirlerimizin bunu destekmesi cok yanlis olur.. stewart..
Türk Hava Yolları’na Pegasus Havayolları modeli geliyor. Türkiye’de sadece Pegasus Havayolları’nın uyguladığı sistemin oluşturulması için görüşmelerin sürdüğü Türk Hava Yolları’nda Kabin Hizmetleri Başkanlığı’nın genel müdür yardımcılığı olarak değiştirilmesi düşünülüyor. 

Uçuş İşletmeden Sorumlu Genel Müdür yardımcılığının bünyesinde bulunan Kabin Hizmetleri Başkanlığı’nın genel müdür yardımcılığı olarak değiştirilmesi ihtimali, henüz düşünce aşamasındayken bile bazı departmanlarda rahatsızlık yarattı.
 
Kabin Hizmetleri Başkanı Emine Lim’in de, kabin hizmetlerinin müdür yardımcılığı olarak düzenlenmesi konusunda oldukça ısrarcı olduğu, hatta şirket içi toplantılarda bu isteğini açıkça dile getirdiği kaydedildi.
Kabin Hizmetleri Başkanlığı’nın Genel Müdür Yardımcılığı olarak belirlenmesi halinde THY’in organizasyon şemasında yer alan,  mali, ticari, uçuş işletme, pazarlama ve satış, insan kaynakları ve yatırım yönetim teknoloji ile birlikte 7 genel müdür yardımcılığı olacak. 
 
Uçuş İşletme Genel Müdür Yardımcılığı’na bağlı olan Kabin Hizmetleri Başkanlığı’nın farklı bir genel müdür yardımcılığı olarak şemada yer almasına halen şemada bu bölümü bünyesinde bulunduran Uçuş İşletme’nin itiraz ettiği ve böyle bir değişime karşı olduğu belirtildi.

©AirportHaber Özel
THY UÇUŞ İŞLETME BUNA ÇOK KIZDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Misafir ~ 12 yıl önce
Uçuşdan kac, ücret bölümüne memur ol, 3-4 ay sonra o bölümde müdür bir süre sonra da kaçtığın bölüme baskan ol.İşle ilgili bilgisizliğine , kabının seni asla benimsememesine rağmen koltuğa yapıs. Pas bilet usulsüzlüğü ,Atatürk rozetlerine karsı tavrın demek ki itibar kazandırmış? Tüm bunlardan utanmayip,bu öneriyi getirenleri Allah ıslah etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Az gelir yorumuna katılıyorum..Y.K BŞK'nı olmalı...Nazar değmesin tam yol devam ediyor,gazabına uğrayan yok oluyor....Aldığı beddualarla onun da gidişini göreceğiz...enyakın zamanda ...inşallah...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Cehalet mutluluktur! Kinayeden bile anlamayan , uçuşun insan sağlığı üzerindeki etkilerini bilmeden cahilce yorum yapıp kabin memurunu garsonlarla kıyaslayan birine cevap bile verilmez. Siz cehaletinizle mutlu mesut yaşamaya devam edin. Her başlığın altına da maaş yorumları yapmayı bırakın. Ne alakası var kabin maaşlarının bu başlıkla? Halinden, maaşından memnun değilsen kendi hakların için savaş. hem böylece, cahilce yorum yapıp insanları kendine güldürmemiş olursun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Ya bu umre haç seferlerine niye yabancı kaptanlar gidiyor türkler duruken

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yarısı devletin olan bir şirketin sendikalı sayısını azaltabilmek ya da verilmiş hakları geri alabilmek gibi lüksleri yok. anadolu jet ve sxs arasındaki anlaşma aj'nin low cost statüsünde uçuşunu kolaylaştırmak adına yapılan esasen pgs'nin hareket kabiliyetini azaltmaya yönelik bir adım. hâlâ yarısı devlete ait bir işletmenin kabin ekibini özelleştirmesi ya da herhangi bir birimini taşeronlaştırması için önce tamamıyla özelleştirilmesi gerek. çünkü bu durumun önünde yasal engeller var. bir de thy'nın rakibi yurt içindeki havayolları değil ve uluslararası arenadaki rakipleriyle kıyaslandığı zaman kabin maliyetlerinin abartıldığı gibi olmadığı kolaylıkla görülebilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
20.000 az geliyor ayda, hepsi olsun, benim olsun daha cok olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu THY yonetiminin bir plani once yabanci Pilot geyirdiler sonra Anadolujet i SunExpress e ucurmaya basladilar daha sonra kabin ekibini ozellestirecekler. Boylece sirketteki sendikali sayisini azalticaklar nasil olsa butun Pilotlar ve Sendika uyuyor. Ileride belkide butun B737 filosunu SunExpress e ucururlar boylece maliyetler iyice azalir. Siz THY calisanlari uyumaya devam edin Sizlere iyi uykular...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Yorumumu neden yayınlamıyorsunuz? KHB özelleşmiyor ve en sağlam kaynaktan alıyorum bu bilgiyi. Bizleri huzursuz etmek için yayılan bir dedikodu. Aldığımız maaşta gözü olanlar da eğer çok isterlerse kabin memurluğu mülakatlarına katılabilirler. Nasıl olsa yattığımız yerden para kazanıyoruz biz. Onların günahı ne ki, bizden daha düşük maaşa çalışıyorlar? Gelsinler de görsünler, işin ne kadar kolay olduğunu ve ne kadar rahat olduğumuzu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kabin hizmetleri genel müdür yardımcılığı anlıyorum da diğer genel müdür yardımcılıları ne iş yapar ? Şirkete ne getiri var ? Bunlar olsa olsa başkanlık olacak birimler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
hem crm e hem ucus guvenligine aykiridir..kokpit ve kabin ucakta ucus ekibidir ayri gayri olmasi soz konusu olmaz.. yillarca crm diye bagiran kabin amirlerimizin bunu destekmesi cok yanlis olur.. stewart..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000