07 Kasım 2017, Salı 20:57:07

THY uçuş ekibini taşıyan apron servis aracı kaza yaptı

Türk Hava Yolları'nın (THY) Beyrut-İstanbul seferini yapan TK825 sefer sayılı uçağında görevli uçuş ekibini terminale götüren ekip aracına traktör çarptı.
  • Arkadaşlar kaza olabilir hangimiz kaza yapmıyoruzki ben bir havaalanı çalışanı olaraktanca ben kötü yorum yazanları kınıyorum kabin ekiplerine ve ekip arkadaşıma geçmiş olsun dileklerimle allahım daha kötü kazalar vermesin.
  • Her önüne geleni işe al 3 günde ehliyet ver binlerce kişi çalıştır ondan sonra çelebinin traktörü çarpınca zaten çelebi ne beklersin. Tekniğinden tut cargosuna kadar hepsi kasap olan bi şirket varsa oda tgs dir bunu herkes iyi bilir.
  • Arkadaşlar, olay şöyle oldu, biz tam köseyi dönerken traktor çılgınca bize göz göre göre çarptı, allah korudu çok başka seyler olabilirdi, devamım vardı ama doktorlar sagolsun bıseyim olmadıgımı söyleyip uçuşa gönderdıler, diğer uçağa giderken de az kalsın başka bir traktörün altında kalıyordum. Herkesin basına gelebilir , lütfen dalga geçmeyin, size de bir gün başka bir şey çarpabilir
  • THY nin hava aracı kazası sicili oldukça kötüdür. Dünyaya yeterince rezil olduğu için çözümü bulmuşlar iniş-kalkışlarda uçaklar taksi yaparken ehven ehven hareket ederler. Toplantılarda şahit olduğumuz şey, THY SMS çilerinin işi yavaşlatarak emniyeti arttıracaklarını düşünmeleri ve empoze etmeleridir. Ama bu emniyet politikası yer ekibi faaliyetlerine hiç yansımıyor anlaşılan. Düşünün otobanda herkes 120 km/h hız ile giderken ben 30 km/h hız ile gideceğim diye diretirsen ne olur? Trafiğin içine etmezmisin? THY SMS çilerinin kafası bu kadarına basmış. Bu Emniyet Yönetimi değil kepazelik. Bir yerlerde sürekli ortaya çıkıyor işte.
  • Sayın Airport Haber, Kıymeli yorum yazan arkadaşlar. Biz nasıl bu kadar kabalaştık ve sıradanlaştık? Neden birbirimize bu kadar tahammülsüz hale geldik? Biz aynı ülkede yaşıyor, aynı havayı soluyor, aynı iş ve sosyal ortamı paylaşıyoruz. Burada yorum yapan kişiler yüzyüze geldiklerinde kullanamayacakları ifadeleri neden burada kullanıyorlar. Bu bir anlamda çok özür dileyerek iki yüzlülük değil midir? Kendisine saygısı olan bir insan bunu kendine yakıştırabilir mi?
  • çelebinin bagaj çekme traktörü hakimiyeti kaybedip yarım otobüs diye adlandırdığımız CİP aracına şöför tarafından hızlı bir şekilde vuruyor, otobüs şöförü beklemediği bi şekilde darbe alıp yaralanınca boynundan aracın hakimiyetini kaybedip park halinde ki TGS temizlik aracına çarpıyor, temizlik aracının orada bulunması da çok büyük bi şans olmasaydı eğer park halinde ki uçağa çarpacaktı. Neyse ki can kaybı yok geçmişler olsun.
  • Sadece pilota üzüldüm, kendisini Allah korumuş..
  • Neden evlerine gonderilmisler ucusa gonderilselerdi ya.. Insan kaynaklari neden yonetemiyor bu durumu? Kaptanlara valiz de tasitmayi planlayan insan kaynaklari bu duruma el atsin
  • Kesin TGS aracıdır çarpan. Aprondaki en tehlikeli şirket
  • traktör derken öyle senin bildiğin traktör değil. Bagaj çeker araçlara traktör olarak adlandırılır

Türk Hava Yolları'na (THY) ait TK825 sefer sayılı Beyrut-İstanbul seferini yapan uçağın uçuş ekibi kaza geçirdi.

Beyrut'tan gelen THY'ye ait uçak, seferini tamamladıktan sonra Atatürk Havalimanı'ndaki 112 numaralı körüğe park etti. Uçaktaki yolcular indirildikten sonra uçuş ekibi de uçaktan ayrılarak kendilerini terminale taşıyan servis aracına bindi. 205 numarlı girişe yanaşmak isteyen servis aracına bir traktör çarptı. 

Çarpma sonrası otobüs bir başka araca çarparak durdu. Olay sırasında serviste bulunan iki kabin memuru ve bir pilot hafif şekilde yaralanırken, aracın sürücüsünün ise boynundan yaralandığı ve kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Yaralanan uçuş ekibinin ise tedavisi havlimanında sağlık ekipleri tarafından yapıldıktan sonra evlerine gönderildi.

©AirportHaber

THY uçuş ekibini taşıyan apron servis aracı kaza yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (65)

Semih güleç ~ 6 yıl önce
Arkadaşlar kaza olabilir hangimiz kaza yapmıyoruzki ben bir havaalanı çalışanı olaraktanca ben kötü yorum yazanları kınıyorum kabin ekiplerine ve ekip arkadaşıma geçmiş olsun dileklerimle allahım daha kötü kazalar vermesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ltba ~ 6 yıl önce
Her önüne geleni işe al 3 günde ehliyet ver binlerce kişi çalıştır ondan sonra çelebinin traktörü çarpınca zaten çelebi ne beklersin. Tekniğinden tut cargosuna kadar hepsi kasap olan bi şirket varsa oda tgs dir bunu herkes iyi bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hafif yaralı first aid KİD ~ 6 yıl önce
Arkadaşlar, olay şöyle oldu, biz tam köseyi dönerken traktor çılgınca bize göz göre göre çarptı, allah korudu çok başka seyler olabilirdi, devamım vardı ama doktorlar sagolsun bıseyim olmadıgımı söyleyip uçuşa gönderdıler, diğer uçağa giderken de az kalsın başka bir traktörün altında kalıyordum. Herkesin basına gelebilir , lütfen dalga geçmeyin, size de bir gün başka bir şey çarpabilir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SMS çiler nerede ~ 6 yıl önce
THY nin hava aracı kazası sicili oldukça kötüdür. Dünyaya yeterince rezil olduğu için çözümü bulmuşlar iniş-kalkışlarda uçaklar taksi yaparken ehven ehven hareket ederler. Toplantılarda şahit olduğumuz şey, THY SMS çilerinin işi yavaşlatarak emniyeti arttıracaklarını düşünmeleri ve empoze etmeleridir. Ama bu emniyet politikası yer ekibi faaliyetlerine hiç yansımıyor anlaşılan. Düşünün otobanda herkes 120 km/h hız ile giderken ben 30 km/h hız ile gideceğim diye diretirsen ne olur? Trafiğin içine etmezmisin? THY SMS çilerinin kafası bu kadarına basmış. Bu Emniyet Yönetimi değil kepazelik. Bir yerlerde sürekli ortaya çıkıyor işte.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fatih ~ 6 yıl önce
Sayın Airport Haber, Kıymeli yorum yazan arkadaşlar. Biz nasıl bu kadar kabalaştık ve sıradanlaştık? Neden birbirimize bu kadar tahammülsüz hale geldik? Biz aynı ülkede yaşıyor, aynı havayı soluyor, aynı iş ve sosyal ortamı paylaşıyoruz. Burada yorum yapan kişiler yüzyüze geldiklerinde kullanamayacakları ifadeleri neden burada kullanıyorlar. Bu bir anlamda çok özür dileyerek iki yüzlülük değil midir? Kendisine saygısı olan bir insan bunu kendine yakıştırabilir mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Balık baştan kokar ~ 6 yıl önce
Bunu Reis'ine sor.. Hergün herkesi Vatan haini ilan eden kendisi, asıp kesen kendisi, tutuklatan kendisi... Şimdide biz niye böyle olduk , edebiyatı.. Düşünün demiyeceğim, Reis sizin yerinize düşünüyor.. Siz zahmet etmeyin Eğitim şart
olay ~ 6 yıl önce
çelebinin bagaj çekme traktörü hakimiyeti kaybedip yarım otobüs diye adlandırdığımız CİP aracına şöför tarafından hızlı bir şekilde vuruyor, otobüs şöförü beklemediği bi şekilde darbe alıp yaralanınca boynundan aracın hakimiyetini kaybedip park halinde ki TGS temizlik aracına çarpıyor, temizlik aracının orada bulunması da çok büyük bi şans olmasaydı eğer park halinde ki uçağa çarpacaktı. Neyse ki can kaybı yok geçmişler olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kevser ~ 6 yıl önce
Sadece pilota üzüldüm, kendisini Allah korumuş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jett ~ 6 yıl önce
Ne alaka ekiplerin canı can degilmi
kevser kel kevser ~ 6 yıl önce
söylenecek cok sey var ama seni allaha havale ediyorum. Sadece pilota üzülüyormus!!!
Kevser e ~ 6 yıl önce
Bu kevser km olamamiş ekiplere çamur atio
. ~ 6 yıl önce
Sen geberdiğinde üzülecek 1 kişinin bile olmayacağını bildiğin için mi kezban? Pardon kevser!
Neden ~ 6 yıl önce
Neden evlerine gonderilmisler ucusa gonderilselerdi ya.. Insan kaynaklari neden yonetemiyor bu durumu? Kaptanlara valiz de tasitmayi planlayan insan kaynaklari bu duruma el atsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kesin ~ 6 yıl önce
Kesin TGS aracıdır çarpan. Aprondaki en tehlikeli şirket

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harekat ~ 6 yıl önce
TGS ye girememiş bir "mağdur" yorumu.Çarpan Çelebi traktörü. Cahilliginle yorum yapmışsın bilmeden
Çelebiiii ~ 6 yıl önce
Apronun %78 ini Tgs geri kalanının %12sini diğer hadling firmaları %10 nuda boş düşünün bu hali ile sansasyonel vakalar hadling firmaları ile ilgili çok az verileri Allah korusun değişseler apron yanar yanar helal sana T G S
cahil insan ~ 6 yıl önce
traktör derken öyle senin bildiğin traktör değil. Bagaj çeker araçlara traktör olarak adlandırılır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000