18 Ekim 2017, Çarşamba 19:07:27

THY Uçuş Eğitim Başkanlığı’na atama

Türk Hava Yolları İcra Kurulu, geçtiğimiz haftalarda talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden Sedat Şekerci’nin yerine atama yaptı. İşte Şekerci’nin yerine gelen isim...
  • Türk Havayollarından ayrılmadan önce yönetimde beraber tanıma ve çalışma fırsatı buldum. Kendisi çalışkan, konularına hakim, prensipli, dürüst bir kaptan ve yöneticidir. Eğitimde de prensipli çalışarak daha da ileriye taşıyacağına var ise safraları temizleyeceğine inanıyorum. Başarılar dilerim.
  • Karakterli olsun. Yönetimdeki bazı kişiler gibi karakterini ayaklar altına almasın yeter değil mi ilker başkan.yaveriniz ve yagdanliginiz gibi.
  • Thy tarihinde sadec 8 ay uçus isletme baskanlıgı yapan basarısız ve sevilmeyen tek baskan! Daha sonra occ yi de patlattı. Sadece vitrin var işlev yok zaten is de aranmıyor
  • Bazı gelverenler eğitimde halen çalışanlara işe yaramazlar dio. Otopilot uçio ben sandalyemde ne güzel oturiom dio.Sana ne dio. Ha bişey oldu benden sonrası tufan dio.Ne diye benle uğraşion diyo.Ne bana eğitim-tiğim- neyim yaptırion dio.
  • Bir insan , farkli yonetimler gelip gecmesine ragmen , kendine onemli pozisyonlarda yer buluyorsa , o insanda birseyler var demektir. Demek ki insanlar onun bilgisine ve otoritesine hala guveniyorlar . Bir sekilde yonetimde ona ihtiyac vardi , iyi oldu .
  • Eğitimdeki hocalar yatmaya son hocalıktan bi haber öğlen yemeği saatini bekliyorlar sonra thyde biz olmazsak kimse öğrenemez haha
  • Emel kaptanımızdır. Full Stop.
  • Madem B777 filosundan birisi getirilicekti o zaman yamyam Sinan Abi getirilseydi. Çıtır çıtır yerdi valla eğitimdeki çıtırlari.
  • Aykut Kaptanı uzun yıllar önce THY de göreve başlayan genc bir F/O olarak tanıdım ve özverili,iyi niyetli,saygılı ve yetenekli çalışmalarına şahit oldum..Yeni görevinde de başarılı ve faydalı olacagına inanıyorum..Hayırlı olsun..
  • Eğitime çok yazık oldu,

Türk Hava Yolları İcra Kurulu, geçtiğimiz haftalarda talihsiz bir kaza sonucu hayatını kaybeden Sedat Şekerci’nin yerine atama yaptı.

Sorumu kaptan pilot (B777) olarak görev yapan Aykut Alpa, Şekerci’nin vefatı nedeniyle boşalan Uçuş Eğitim Başkanlığı’na atandı.

Öte yandan Şikago Müdürü olarak görev yapan Tuncay Eminoğlu’nun Satış Başkan Yardımcısı (Asya ve Uzak Doğu), Halil Anlatan’ın ise Tallin Müdürü olarak atandığı duyuruldu. 

THY Uçuş Eğitim Başkanlığı’na atama

Yorumlar Tüm Yorumlar (122)

Aykut Kaptan ~ 6 yıl önce
Türk Havayollarından ayrılmadan önce yönetimde beraber tanıma ve çalışma fırsatı buldum. Kendisi çalışkan, konularına hakim, prensipli, dürüst bir kaptan ve yöneticidir. Eğitimde de prensipli çalışarak daha da ileriye taşıyacağına var ise safraları temizleyeceğine inanıyorum. Başarılar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik adam ~ 6 yıl önce
Karakterli olsun. Yönetimdeki bazı kişiler gibi karakterini ayaklar altına almasın yeter değil mi ilker başkan.yaveriniz ve yagdanliginiz gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Egitime YAZIK ~ 6 yıl önce
Thy tarihinde sadec 8 ay uçus isletme baskanlıgı yapan basarısız ve sevilmeyen tek baskan! Daha sonra occ yi de patlattı. Sadece vitrin var işlev yok zaten is de aranmıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SANA YAZIK ~ 6 yıl önce
iskembeden sallamak oyle guzel ki ! ya birader sen hayirdir ? Aykut kaptan in basarili olmadigi bir bolum soyle bana. Occ sistemini kuran ve hala onun sisteminin devam ettigi bir yer icin soyledigin seye bak :)) ben boyle kiskanclik boyle cekememezlik gormedim. anlasilan sen bi baltaya sap olamamissin olamazsinda zaten. sen daha hecelerken o adam havaciligin kitabini yazmis imza dagitiodu. hak yemeyin kardesim k.c.nzdan sallamayin
Eğitimde çalışanlara işe yaramaz diyenler ~ 6 yıl önce
Bazı gelverenler eğitimde halen çalışanlara işe yaramazlar dio. Otopilot uçio ben sandalyemde ne güzel oturiom dio.Sana ne dio. Ha bişey oldu benden sonrası tufan dio.Ne diye benle uğraşion diyo.Ne bana eğitim-tiğim- neyim yaptırion dio.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sevindim ~ 6 yıl önce
Bir insan , farkli yonetimler gelip gecmesine ragmen , kendine onemli pozisyonlarda yer buluyorsa , o insanda birseyler var demektir. Demek ki insanlar onun bilgisine ve otoritesine hala guveniyorlar . Bir sekilde yonetimde ona ihtiyac vardi , iyi oldu .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Süper ~ 6 yıl önce
Eğitimdeki hocalar yatmaya son hocalıktan bi haber öğlen yemeği saatini bekliyorlar sonra thyde biz olmazsak kimse öğrenemez haha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hostesssss ~ 6 yıl önce
Hele kabin öğretmenleri vay halinize.
Eğitimin Hakkı ~ 6 yıl önce
Emel kaptanımızdır. Full Stop.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sinan Abi ~ 6 yıl önce
Madem B777 filosundan birisi getirilicekti o zaman yamyam Sinan Abi getirilseydi. Çıtır çıtır yerdi valla eğitimdeki çıtırlari.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Candır ~ 6 yıl önce
Efsanedir, beyefendidir, adamdır.
Adamın dibidir ~ 6 yıl önce
Ama affetmez yapıştırır glapları kaldırım gaza yüklenir
SFI ~ 6 yıl önce
Aykut Kaptanı uzun yıllar önce THY de göreve başlayan genc bir F/O olarak tanıdım ve özverili,iyi niyetli,saygılı ve yetenekli çalışmalarına şahit oldum..Yeni görevinde de başarılı ve faydalı olacagına inanıyorum..Hayırlı olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sfi a ~ 6 yıl önce
Bence yapabileceği en iyi iş thy de sfi liği kalırmak olur
Kpt ~ 6 yıl önce
Eğitime çok yazık oldu,

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000