22 Ocak 2010, Cuma 19:52:01

THY, UÇUŞ EĞİTİM BAŞKANINI GÖREVDEN ALDI

Türk Havayolları Uçuş Eğitim Başkanlığı’nda görev değişikliği yapıldı. Uçuş Eğitim Başkanlığı görevini yürüten Kaptan Halil Üstün görevinden alındı. İşte ayrıntılar.
  • Gidenin arkasından atıp tutanlar,yarın diğer başkan gidince de atıp tutarlar.İkisine de hayırlı olsun.Bu arada cemaat denilen hangi cemaat acaba?
  • "Yaşasın sivil inisiyatif" demek istiyorum. Ancak burada yazan sivil kökenli arkadaşların da iğneyi kendilerine batırmaları gerekiyor. Askerlerin birbirlerini tuttuğunun onda biri kadar sivil kökenliler organize olabilse, bu adamların ağalık düzenine çok kolay bir son verilebilir. Saygılar...
  • Sivilden gelenlerin önünü nasıl keseriz deyip düzen kurup 500 saat ortaklığımızdaki tiplerde tecrübe aranır diye önkesmece düzeni kurup, kendi çocuklarına gelince nerdeyse şirketteki tüm Tiplerde eğitim aldırtırsan olacağı budur. Böyle saçma sapan ayrım yapıp Kokpiti asker sivil diye bölenlere şirketteki Pilot kadrolarını devrelerine ve sadece kendi geldiği kaynağa rezervasyon yapanlara ibret olsun . Mahkeme Kadıya mülk olmaz.
  • HALIL KAPTANIN GOREVDEN ALINMASINA COK SEVINDIM ZATEN O GOREVI HIC HAK ETMIYORDU
  • ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE. HAK YERİNİ BULDU.
  • YETENEĞİN GENETİK SONUÇLARINI ŞİRKETİNE SUNAN PEKSAYIN HALİL KAPTANIN VE AİLE EFRADININ UÇUŞ HATTINDA HAKLARINDA HAYIRLISI !!!
  • Halil üstün çalışkan bir eğitimciydi. İki çocuğunu da THY'ye kaptan yaptı. Bir eve üç kaptan maaşı girerse bereket versin iyi paradır. allah güle güle harcamanızı nasip etsin.
  • HERKESİN FOYASI ORTAYA ÇIKIYOR THY NİHAYET ANLADI VE İNSANLARI TANIDI SONUÇTA DOGRUSUNU SEÇTİ TEBRİKLER MENDERES ÇAKICI. HAYIRLI OLSUN
  • Bilinen malum ilişkileri nedeniyle şaibeli olarak göreve gelen kişiliği ve yönetsel becerileri tartışılır Halil ÜSTÜN ün görevden alınması THY için geç verilen isabetli karar. Başkanlığı döneminde atılan hatalı tohumların sonuçlarını önümüzdeki süreçde göreceğiz. Yerine atanan Menderes ÇAKICI doğru seçim kendini kutlarım.
  • çok mutluyum nihayet gitti bu dünya etme bulma dünyası şimdi nasıl bakıcak insanların yüzüne ooooh iyi oldu.

Türk Havayolları Uçuş Eğitim Başkanı Kaptan Halil Üstün görevden alınarak yerine Kaptan Menderes Çakıcı getirildi. THY’de Uçuş Eğitim Müdürlüğü yapan Menderes Çakıcı THY’nin ilk sivil pilotlarından birisi.

Boeing 777 pilotu olan Menderes Çakıcı görevine başladı.

AirportHaber.com

THY, UÇUŞ EĞİTİM BAŞKANINI GÖREVDEN ALDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (37)

Misafir ~ 14 yıl önce
Gidenin arkasından atıp tutanlar,yarın diğer başkan gidince de atıp tutarlar.İkisine de hayırlı olsun.Bu arada cemaat denilen hangi cemaat acaba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
"Yaşasın sivil inisiyatif" demek istiyorum. Ancak burada yazan sivil kökenli arkadaşların da iğneyi kendilerine batırmaları gerekiyor. Askerlerin birbirlerini tuttuğunun onda biri kadar sivil kökenliler organize olabilse, bu adamların ağalık düzenine çok kolay bir son verilebilir. Saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Sivilden gelenlerin önünü nasıl keseriz deyip düzen kurup 500 saat ortaklığımızdaki tiplerde tecrübe aranır diye önkesmece düzeni kurup, kendi çocuklarına gelince nerdeyse şirketteki tüm Tiplerde eğitim aldırtırsan olacağı budur. Böyle saçma sapan ayrım yapıp Kokpiti asker sivil diye bölenlere şirketteki Pilot kadrolarını devrelerine ve sadece kendi geldiği kaynağa rezervasyon yapanlara ibret olsun . Mahkeme Kadıya mülk olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HALIL KAPTANIN GOREVDEN ALINMASINA COK SEVINDIM ZATEN O GOREVI HIC HAK ETMIYORDU

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ALMA MAZLUMUN AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE. HAK YERİNİ BULDU.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
YETENEĞİN GENETİK SONUÇLARINI ŞİRKETİNE SUNAN PEKSAYIN HALİL KAPTANIN VE AİLE EFRADININ UÇUŞ HATTINDA HAKLARINDA HAYIRLISI !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Halil üstün çalışkan bir eğitimciydi. İki çocuğunu da THY'ye kaptan yaptı. Bir eve üç kaptan maaşı girerse bereket versin iyi paradır. allah güle güle harcamanızı nasip etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
HERKESİN FOYASI ORTAYA ÇIKIYOR THY NİHAYET ANLADI VE İNSANLARI TANIDI SONUÇTA DOGRUSUNU SEÇTİ TEBRİKLER MENDERES ÇAKICI. HAYIRLI OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bilinen malum ilişkileri nedeniyle şaibeli olarak göreve gelen kişiliği ve yönetsel becerileri tartışılır Halil ÜSTÜN ün görevden alınması THY için geç verilen isabetli karar. Başkanlığı döneminde atılan hatalı tohumların sonuçlarını önümüzdeki süreçde göreceğiz. Yerine atanan Menderes ÇAKICI doğru seçim kendini kutlarım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
çok mutluyum nihayet gitti bu dünya etme bulma dünyası şimdi nasıl bakıcak insanların yüzüne ooooh iyi oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000