20 Şubat 2009, Cuma 09:30:12

THY UÇUŞ AĞINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

Türk Hava Yolları, Nairobi seferlerini bugün başlattı...
  • VAY YAVRUM VAY YESİNLER SENİN BAŞBAKAN AĞIZLARINI..BÖYLE BİLİNEYMİŞ..
  • kim diyor thy nin zararini devlet karsiliyor diye iyice arastirmadan bilmeden konusmayalim,thy zarar ve kari kendi cebinden karsilar bu boyle biline.
  • tk nın su anda cok fazla yolcuyla uctugu noktalara yeni hat actigi ilk zamanlar olur olmaz herkes konusup elestiriyordu ama sonradan goruldu ki ,ucaklar full cekiyor.bilmeden konusmamak lazim yeni bir hat hemen oturmaz,zaman alir.
  • Bu ucuslar galiba 737-800 lerle yapilacak. 5 saatin ustunde olan bu ucuslar, THY nin en uzun 737-800 ucus hatti olabilir mi? Ayrica Nairobi kalkis saati 3:30. Oyle olmasinin nedeni IST'daki baglantilari yakalanabilmesi ama uykusuz 5 saat uctuktan sonra, baglantilik hal mi kalir?
  • hangi vatandaşın hangi vergisi THY zararını karşılıyor acaba? Bırakın artık bu yıllardan beri süregelen zihniyeti. THY özel şirket statüsündedir zararını devlet sübvanse etmez. personel maaşlarını faaliyet karlarından karşılar. yani lütfen artık bankolarda oturan memurlara her aksaklıkta "benim vergilerimle orada oturuyorsun" demekten de vazgeçin.
  • Devlet havayolu olunca kar zarar hesabı yapan yok.Nasıl olsa vatandaşın verdiği vergiler zararı karşılıyor.Özel şirket olsa gidebilecekmi acaba. Gözcü
  • Bu ekonomik olarak sıkıntılı günlerde fazla yolcu olacağını sanmıyorum ama her devirde safari keyfi yapacak birileri olur illaki..

Türk Hava Yolları’nın bugün başlattığı Nairobi seferleri 2009 yılında ulaşım ağına eklenen ilk yurt dışı noktası oldu.

İlk uçuşu bugün gerçekleştirilen İstanbul – Nairobi seferleri ile Türk Hava Yolları’nın yurt dışı noktaları 110’a ulaşacak.

Nairobi’ye 23 Mart 2009’a kadar vergiler hariç 299 Avro seviyesinde ücret uygulanacak. Promosyonel ücretten yararlanmak isteyen yolcuların biletlerini rezervasyon yaptırdıktan 3 gün sonra veya uçuştan en geç 21 gün önce (hangisi daha erken tarihe denk geliyorsa) almaları gerekiyor.

Nairobi seferlerine ve Türk Hava Yolları ile ilgili ayrıntılı bilgilere  444 0 849 numaralı çağrı merkezinden, www.thy.com adresinden veya satış ofislerinden ulaşılabilir.


istatistik

THY UÇUŞ AĞINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
VAY YAVRUM VAY YESİNLER SENİN BAŞBAKAN AĞIZLARINI..BÖYLE BİLİNEYMİŞ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kim diyor thy nin zararini devlet karsiliyor diye iyice arastirmadan bilmeden konusmayalim,thy zarar ve kari kendi cebinden karsilar bu boyle biline.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
tk nın su anda cok fazla yolcuyla uctugu noktalara yeni hat actigi ilk zamanlar olur olmaz herkes konusup elestiriyordu ama sonradan goruldu ki ,ucaklar full cekiyor.bilmeden konusmamak lazim yeni bir hat hemen oturmaz,zaman alir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu ucuslar galiba 737-800 lerle yapilacak. 5 saatin ustunde olan bu ucuslar, THY nin en uzun 737-800 ucus hatti olabilir mi? Ayrica Nairobi kalkis saati 3:30. Oyle olmasinin nedeni IST'daki baglantilari yakalanabilmesi ama uykusuz 5 saat uctuktan sonra, baglantilik hal mi kalir?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
hangi vatandaşın hangi vergisi THY zararını karşılıyor acaba? Bırakın artık bu yıllardan beri süregelen zihniyeti. THY özel şirket statüsündedir zararını devlet sübvanse etmez. personel maaşlarını faaliyet karlarından karşılar. yani lütfen artık bankolarda oturan memurlara her aksaklıkta "benim vergilerimle orada oturuyorsun" demekten de vazgeçin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Devlet havayolu olunca kar zarar hesabı yapan yok.Nasıl olsa vatandaşın verdiği vergiler zararı karşılıyor.Özel şirket olsa gidebilecekmi acaba. Gözcü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu ekonomik olarak sıkıntılı günlerde fazla yolcu olacağını sanmıyorum ama her devirde safari keyfi yapacak birileri olur illaki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000