25 Kasım 2009, Çarşamba 08:10:40

THY, üçüncü oldu...

Türkiye'nin En Büyük 500 Özel Şirketi araştırmasında THY üst sıralarda yer aldı...
  • bu kadr desteğe rağmen üçüncü olmak. biraz ayıp olmuş.
  • THY %49 devlete ait bir Anonim Şirket. Kar ediyo diye devletten para mı aldığını anlayacağız. Sanki devletin fazladan parası varmışta getirip THY'nin kasasına koymuş, THY kar etsin diye:) Mantığa bak:) Devleti arkadan çeksen bile THY kar elde etmeye devam eder. Zaten şuan sadece üst yönetimde Devlet mantığı var biraz. Altlarda direkt özel şirket gibi işliyor THY...
  • Başkasının ödenekleri ile hovardalık yapmak zevklidir. Devleti çek arkadan bak ne olacak ?
  • para devleten geliyor ne olacak öyle 3 olmaya
  • hedef birincilik, U30 şirketlerde en güzel hedef ve beklentiye sahip şirket..yabancı talebi bu ivmeyi destekleyerek geçen yılki 12-13 lü fiyatlara daha çabuk koşacağız.. yatırımcılara sesleniyorum.koltuğunuzdaki yerinizi alın.. geç kalmadan..

Türk Hava Yolları, Türkiye’nin En Büyük 500 Özel Şirketi araştırmasında Turkcell ve Türk Telekom’dan sonra en çok kar eden üçüncü şirket oldu. TAV, Tepe Afken ise Oltan Fındık’tan sonra istihdamı en çok arttıran şirketler arasında yer aldı.

Habertürk

THY, üçüncü oldu...

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
bu kadr desteğe rağmen üçüncü olmak. biraz ayıp olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY %49 devlete ait bir Anonim Şirket. Kar ediyo diye devletten para mı aldığını anlayacağız. Sanki devletin fazladan parası varmışta getirip THY'nin kasasına koymuş, THY kar etsin diye:) Mantığa bak:) Devleti arkadan çeksen bile THY kar elde etmeye devam eder. Zaten şuan sadece üst yönetimde Devlet mantığı var biraz. Altlarda direkt özel şirket gibi işliyor THY...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Başkasının ödenekleri ile hovardalık yapmak zevklidir. Devleti çek arkadan bak ne olacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
para devleten geliyor ne olacak öyle 3 olmaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
hedef birincilik, U30 şirketlerde en güzel hedef ve beklentiye sahip şirket..yabancı talebi bu ivmeyi destekleyerek geçen yılki 12-13 lü fiyatlara daha çabuk koşacağız.. yatırımcılara sesleniyorum.koltuğunuzdaki yerinizi alın.. geç kalmadan..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000