28 Mayıs 2015, Perşembe 13:20:06

THY uçucularından alkışlanacak hareket

Dünyada sayısı gittikçe artan meme kanseri hastalığına karşı Türk Hava Yolları tarafından farkındalık projesi başlatıldı.
  • Başkan oldun halen kendini övüyorsun burada, vazgeçmedin bu huyundan.
  • Hadi canım Utanç abides mi geliyor gümbür gümbür.
  • Algı operasyonu..Buraya yazılan olumlu yorumlarla biryerlere varmak mümkün değil.Bekleyip görmek lazım..
  • Kabin Hizmetlerinin Yıllarca Özlemi Duyduğu Bir Başkan..Farkındalığı,Sevgi Dolu Algısı ,Yenilikçi ve İnnovatif Yaklaşımlarıyla THY Ailesinin Onur Duyacağı Bir Başkan...İsmi Kabin Hizmetleri Başkanlığına Altın Harflerle yazılacak Örnek Bir Lider.Bizce Şu Ana Kadar Kabin Hizmetlerine Gelmiş Geçmiş En İyi Başkan.
  • Nevin Çolak gerçekten başarılı yönetici allah yolunuzu açık etsin.
  • Özlem Ö. geliyor gümbür gümbür... Seçimlerden sonra bu yorumu hatırlarsınız.
  • KAÇ GÜN DAHA???
  • Nevin hanım çok başarılı bir insan
  • insani yönü,empati gücü yüksek ,ayrım yapmadan insanlarla diyalog kurabilen (iyi insan),İyi bir yönetici NEVİN HANIM.yaptığı işler Hayranlık verici,onu ve arkadaşlarını kutluyoruz .

Dünyada sayısı gittikçe artan meme kanseri hastalığına karşı Türk Hava Yolları tarafından farkındalık projesi başlatıldı.

THY Eski Uçuş Eğitim Başkanı Menderes Çakıcı, pilotlar Murat Serdaroğlu, Onur Taylan ve Onur Baş’ın kokpitten çektiği fotoğraflardan oluşan ‘Gökyüzünde Hayat İzi’ adlı fotoğraf sergisiyle hayata geçirilen projede, meme kanserindeki en önemli noktalara dikkat çekildi.

Hastalıkta ‘erken tanı’ kadar önemli olan noktalardan birinin de doğru merkezlere başvurmak gerektiğinin altı çizilerek, tek bir teşhisle ile yetinmeyip en doğru sonuca ulaşana kadar gidilmesinin doğru olacağı vurgulandı.

ÜNLÜLERİN HİKAYELERİNDEN ÖRNEKLER VERİLDİ

Başlatılan projede kanser teşhisinin ardından atılacak adımların son derece önemli olduğu ve hastalıkla mücadelenin nasıl olması gerektiği anlatıldı.

Dünyaca ünlü yıldızlar Rita Wilson ve Angelina Jolie’nin de bu hastalığa yakalandığı ve onların neler yaşadığına ilişkin bilgiler verilerek, teşhisin yanı sıra doğru merkezlerin öneminin altı çizildi.

Ünlü oyuncu Wison’un yaptırdığı ilk testte kanser bulgusuna rastlanmadığı ancak bir arkadaşının ısrarıyla başka bir doktora yaptırılan testte kanser sonucuna ulaştığı bilgisi verilerek, ‘tek bir testle karar verilmemesi’ gerektiği belirtildi.

ELDE EDİLEN GELİRLE POLİKLİNİKLER KURULACAK

Türk Hava Yolları tarafından başlatılan ‘Gökyüzünde Hayat İzi’ projesinden elde edilen gelirle ülkemizde meme hastalıkları polikliniklerinin kurulması, özel ekip ve ekipmanların oluşturulması sağlanacak.

Sağlık Bakanlığı’nın da desteklediği proje için hızla adımlar atılırken, proje için 21 Mayıs’ta özel bir gece düzenlendi. Meme Hastalıkları Dernekleri Federasyon Başkanı Prof. Dr. Bülent Alıç, Türk Hava Yolları Kabin Hizmetleri Başkanı Nevin Çolak’ın yanı sıra projede büyük emeği olan THY Eski Uçuş Eğitim Başkanı Menderes Çakıcı, pilotlar Murat Serdaroğlu, Onur Taylan ve Onur Baş’ın da katıldığı gecede emekleri olanlara plaket takdim edildi.

Bu arada söz konusu projeyle ilgili olarak Türk Hava Yolları uçak içi dergisi SkyLife’ta da detaylı bilgilerin yer alacağı öğrenildi.

©AirportHaber

THY uçucularından alkışlanacak hareket

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Sıktın artık ~ 9 yıl önce
Başkan oldun halen kendini övüyorsun burada, vazgeçmedin bu huyundan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karadul ~ 9 yıl önce
Hadi canım Utanç abides mi geliyor gümbür gümbür.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Algı operasyonu..Buraya yazılan olumlu yorumlarla biryerlere varmak mümkün değil.Bekleyip görmek lazım..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nevin hanım ~ 9 yıl önce
Kabin Hizmetlerinin Yıllarca Özlemi Duyduğu Bir Başkan..Farkındalığı,Sevgi Dolu Algısı ,Yenilikçi ve İnnovatif Yaklaşımlarıyla THY Ailesinin Onur Duyacağı Bir Başkan...İsmi Kabin Hizmetleri Başkanlığına Altın Harflerle yazılacak Örnek Bir Lider.Bizce Şu Ana Kadar Kabin Hizmetlerine Gelmiş Geçmiş En İyi Başkan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Nevin Çolak gerçekten başarılı yönetici allah yolunuzu açık etsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Özlem Ö. geliyor gümbür gümbür... Seçimlerden sonra bu yorumu hatırlarsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
KAÇ GÜN DAHA???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thy Kabin memuru ~ 9 yıl önce
Nevin hanım çok başarılı bir insan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taşemus kölemus ~ 9 yıl önce
insani yönü,empati gücü yüksek ,ayrım yapmadan insanlarla diyalog kurabilen (iyi insan),İyi bir yönetici NEVİN HANIM.yaptığı işler Hayranlık verici,onu ve arkadaşlarını kutluyoruz .

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000