27 Aralık 2013, Cuma 17:17:36

THY UÇUCULARI İÇİN FLAŞ DEĞİŞİKLİK!

Türk Hava Yolları, uçucu personel için yeni bir düzenlemeye gitti. Buna göre havalimanı nöbeti artık otellerde tutulacak.
  • Neden bizim insanlarimiz birbirinin meslegine diline dinine irkina saygi gostermeyi bilmiyor ? Ya allah rizasi icin biraz oturup dusunun ne bicim yorumlar yazilmis cidden cok ayip... Insanliktan nasibini almamis modeller , o cayci o bilmem neci o teknisyen yok efendim kahve parasi odememek icin bilmem ne!!! Her meslek grubunun artisi da eksisi de vardir ama bu sekilde insanlari rencide etmek hic dogru degil. Ego bastan cikarmis sizi :))
  • Sayın yönetim bencede edep sınırını aşan yorumları buraya yansıtmamanız gerekiyor doğrusu buranının eğitim seviyesi belli o yorumları kimlerin atabileceğide belli bu yorumlarıyı confirm ederek buranın kalitesinide düşürmemenizi sizden istirham ediyorum.
  • Konuya bakıyorum, Havacılığın bozulması, Yorumlara bakıyorum, havacıların bozulması. Bu bozulanlara yapılan yorumların sahibi dışarıdaki insanlara bakıyorum, toplumun bozulması. Kısaca Eğitim Ve Öğretimin bozulması.
  • Sayın editör, bukadar edepsiz yakışıksız belaltı hertürden yorumu onaylamanız ve yayınlamanızdan duydugum rahatsızlıgı belirtmek isterim. Ya o yorumları kaldırın ya da haberi.. Kabul edilebilir cinsten degil Çünkü bazı ahlaksız yorumlar! Seviye yerlerde resmen,cok ayıp. Bu lekeyi derhal temizleyiniz.bu portalı okuyan düzgün kitle bu mesnetsiz yorum ve yorumculardan kat kat fazladır sayıca.onların güvenini sarsmaktasınız şuan.kaliteyi yukarıda tutunuz ltf.
  • Ben hayatimda boyle doyumsuz insanlari bir arada gormedim herseyinizi karsilicak bu sirket otelinizde yemeginiz onunuzde cayiniz yaninizda benzin paraniz cebinizde sadece uzanip bekliceksiniz tipki havalimaninda beklediginiz gibi nesi agiriniza gittiki bukadar neyin ac gozlulugu bu yolculariniz da sizin bu simarikliginiz yuzunden simarik oyuzden git bana kaptan yemeginiz getir diyecek kadar densiz once kendinize biraz ceki duzen verin azicik insafli olun !
  • Mercedesci rumuzuna.. Bence sen Almanca öğrenmelisin.. "Kannst du überhapt.." değil (Kannst du ÜBERHAUPT..) also, du sollst mal selber Deutsch lernen!!!
  • Kahve mı ısmarlamadilar canım sana? Nedir bu kuyruk acısı ? Hem kahve parani kendin ödedin hemde isten atıldın sen yada uzanamadigi ciğere mundar diyenlerdensin..kıyamam ;)
  • uçucu olmayanlar hiiç yorum yapmasın çünkü otel diyince adamın aklına yatmak uyumak geliyor. ben. ev nöbetinde dahi ful hazır ve uyanık beklerim çünkü telefon çaldığı anda beyni ve gövdeyi bi anda hazırlamak imkansızdır otelde de sanılmasın. rahat bi 12 saat uyuma olacak .. o görev diğer görevin üzerine eklenecek
  • Bi kahve parasi odememek icin birbirlerinin gozlerinin icine bakan kabin memurlari bunlar daha iyi gunleriniz bu sirkette cok simartildiniz
  • Kannst du uberhapt deutsch?? Laber kein scheiss daher..mercedesde calismis biri olarak soyluyorum haftalik maasdan bahsediyorsun sen sanirsam;) ara benide seni maaslar hakkinda biraz guncelliyeyim.biz hangi dili biliyoruz acaba? Cocukmu kandiriyorsun

Türk Hava Yolları, uçucu personel için yeni bir düzenlemeye gitti. Buna göre havalimanı nöbeti artık otellerde tutulacak.

Yoğun uçuş trafiğinin yanı sıra ani değişiklikler yada olağan dışı durumlar nedeniyle havalimanında günlük olarak yaklaşık 300 uçucu personeline havalimanı nöbeti tutturan Türk Hava Yolları, bu uygulamayı değiştirme kararı aldı. Uçuş görevlendirilmesi için havalimanında hazır bekleyen personel, artık otellerde bekleyecek.

Ani uçuş görevlendirilmesi nedeniyle havalimanında nöbet tutan personel 2 Ocak tarihinden itibaren artık nöbetini otellerde tutacak. Konuyla ilgili personelini bildiren üst yönetim, uçulacak meydandaki hava durumuna karşı hazırlıksız olan personelin tüm mağduriyetinin bu yolla giderileceğini vurguladı.

Nöbet tutulacak otelleri havalimanına yakın olması sebebiyle WOW Hotel ve havalimanındaki Airport Otel olarak belirleyen THY yönetimi, nöbet süresini de 12 saat olarak belirledi.

Personelin otellerde tutacağı nöbet sırasında kendilerine özel otopark alanı verileceğini bildiren THY, personelin servis yerine kendi aracını kullanması durumunda yakıt ücretinin karşılanmasının yanı sıra otelde kaldığı süre içerisinde yeme-içme hizmetlerinden de faydalanabileceği vurguladı.

2 Ocak itibariyle uygulanmaya başlanacak olan otel nöbetinin sadece Atatürk Havalimanı için geçerli olduğu, Sabiha Gökçen’deki alan nöbeti uygulamasının ise devam edeceği ifade edildi.

©AirportHaber

THY UÇUCULARI İÇİN FLAŞ DEĞİŞİKLİK!

Yorumlar Tüm Yorumlar (87)

neden ? ~ 10 yıl önce
Neden bizim insanlarimiz birbirinin meslegine diline dinine irkina saygi gostermeyi bilmiyor ? Ya allah rizasi icin biraz oturup dusunun ne bicim yorumlar yazilmis cidden cok ayip... Insanliktan nasibini almamis modeller , o cayci o bilmem neci o teknisyen yok efendim kahve parasi odememek icin bilmem ne!!! Her meslek grubunun artisi da eksisi de vardir ama bu sekilde insanlari rencide etmek hic dogru degil. Ego bastan cikarmis sizi :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 ~ 10 yıl önce
Sayın yönetim bencede edep sınırını aşan yorumları buraya yansıtmamanız gerekiyor doğrusu buranının eğitim seviyesi belli o yorumları kimlerin atabileceğide belli bu yorumlarıyı confirm ederek buranın kalitesinide düşürmemenizi sizden istirham ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 10 yıl önce
Konuya bakıyorum, Havacılığın bozulması, Yorumlara bakıyorum, havacıların bozulması. Bu bozulanlara yapılan yorumların sahibi dışarıdaki insanlara bakıyorum, toplumun bozulması. Kısaca Eğitim Ve Öğretimin bozulması.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir eş ~ 10 yıl önce
Sayın editör, bukadar edepsiz yakışıksız belaltı hertürden yorumu onaylamanız ve yayınlamanızdan duydugum rahatsızlıgı belirtmek isterim. Ya o yorumları kaldırın ya da haberi.. Kabul edilebilir cinsten degil Çünkü bazı ahlaksız yorumlar! Seviye yerlerde resmen,cok ayıp. Bu lekeyi derhal temizleyiniz.bu portalı okuyan düzgün kitle bu mesnetsiz yorum ve yorumculardan kat kat fazladır sayıca.onların güvenini sarsmaktasınız şuan.kaliteyi yukarıda tutunuz ltf.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Ben hayatimda boyle doyumsuz insanlari bir arada gormedim herseyinizi karsilicak bu sirket otelinizde yemeginiz onunuzde cayiniz yaninizda benzin paraniz cebinizde sadece uzanip bekliceksiniz tipki havalimaninda beklediginiz gibi nesi agiriniza gittiki bukadar neyin ac gozlulugu bu yolculariniz da sizin bu simarikliginiz yuzunden simarik oyuzden git bana kaptan yemeginiz getir diyecek kadar densiz once kendinize biraz ceki duzen verin azicik insafli olun !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Mercedesci rumuzuna.. Bence sen Almanca öğrenmelisin.. "Kannst du überhapt.." değil (Kannst du ÜBERHAUPT..) also, du sollst mal selber Deutsch lernen!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Kahve mı ısmarlamadilar canım sana? Nedir bu kuyruk acısı ? Hem kahve parani kendin ödedin hemde isten atıldın sen yada uzanamadigi ciğere mundar diyenlerdensin..kıyamam ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harranli ~ 10 yıl önce
Canim biz teknisyenler sizin gibi bu hesabi kime itelesek derdinde olanlardan degiliz sukur allah bize daha cok veriyor merak etme ama siz oncelikle insanliktan nasibinizi alin yeter bu kadar kibirli konustuguna gore o zaman buda benden sana gelsin ; you can teach a monkey to serve but you cant to fix
eren ~ 10 yıl önce
uçucu olmayanlar hiiç yorum yapmasın çünkü otel diyince adamın aklına yatmak uyumak geliyor. ben. ev nöbetinde dahi ful hazır ve uyanık beklerim çünkü telefon çaldığı anda beyni ve gövdeyi bi anda hazırlamak imkansızdır otelde de sanılmasın. rahat bi 12 saat uyuma olacak .. o görev diğer görevin üzerine eklenecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bi kahve parasi odememek icin birbirlerinin gozlerinin icine bakan kabin memurlari bunlar daha iyi gunleriniz bu sirkette cok simartildiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 10 yıl önce
Hocam ALLAH korkusu varmi sende ?
Mercedesci ~ 10 yıl önce
Kannst du uberhapt deutsch?? Laber kein scheiss daher..mercedesde calismis biri olarak soyluyorum haftalik maasdan bahsediyorsun sen sanirsam;) ara benide seni maaslar hakkinda biraz guncelliyeyim.biz hangi dili biliyoruz acaba? Cocukmu kandiriyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000