12 Haziran 2010, Cumartesi 09:39:05

THY UÇAKLARINDA 'SMS DÖNEMİ' BAŞLIYOR

Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil, ekim ayında THY filosuna katılacak yeni Boeing 777300ER'larda yolcuların cep telefonlarını mesaj için kullanabileceklerini, ama sesli konuşma için nihai kararı veremediklerini söyledi.
  • herhün aynı haber hergün aynı polemik. Türk insanına toplum arasında telefonla konuşma adabını yada kurallara uymayı thy aracılığıyla öğretemezsiniz. hemen iptal edilmesi gereken bir uıygulama. gereksiz tartışmaya gerek yok.
  • dakikasi 10 EUR veren konusur, baska sirketlerde bu uygulama var. Bence iyi bir gelir kaynagi
  • sms farklı ses paketleri ayrı frekanstan mı yayın yapıyor ki sms izinli ancak konuşmaya izin yok?
  • BU UYGULAMA BAŞLARSA YOLCU TELEFONU AÇIP KONUŞACAK MÜDAHALE EDERSENİZDE EFENDİM BEN SESLİ MESAJ GÖNDERMEK İÇİN KAYIT YAPIYORDUM DİYECEK DİĞER İR KONU TELEFONLARIMIZDA 4-5 YILDIR UÇUŞ MODU VAR BU GÜNE KADAR YALNIZCA 1 UÇUŞTA KULLANMAMA MÜSADE EDİLDİ BAŞKA DA YOK BUNA HALA MÜSADE ETMEYEN FİRMALAR SMS E NASIL MÜDAHALE EDECEK ANLAMIYORUM
  • tam da bizim GÖRGÜSÜZlere göre .hemen kurun.

Bazı havayolları da müşteri memnuniyeti sebebiyle uçak içinde mesajlaşmaya izin verirken cepten konuşmaya sıcak bakmıyor. Bu konuda havayollarının yapmış olduğu çeşit anketler olmasına rağmen tartışması neticelendirilememiş bir husus.

Aeromobile'in sağlayacağı inflight (uçuş esansında) cep telefonu sistemini THY'ye Panasonic Avionics kuracak. Panasonic eX2 inflight eğlence ve global iletişim sistemi ile yolcular cep telefonlarını uçakta kullanabilecek. Sistem, 12 Boeing 777-300ER ile 10 Airbus A330-300 uçağına kurulacak. Cep telefonları dışında yolcular televizyon kanallarını izleyebilecek, bilgisayarlarından kablosuz internet kullanabilecek. (HaberTürk)

THY UÇAKLARINDA 'SMS DÖNEMİ' BAŞLIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

Misafir ~ 14 yıl önce
herhün aynı haber hergün aynı polemik. Türk insanına toplum arasında telefonla konuşma adabını yada kurallara uymayı thy aracılığıyla öğretemezsiniz. hemen iptal edilmesi gereken bir uıygulama. gereksiz tartışmaya gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
dakikasi 10 EUR veren konusur, baska sirketlerde bu uygulama var. Bence iyi bir gelir kaynagi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sms farklı ses paketleri ayrı frekanstan mı yayın yapıyor ki sms izinli ancak konuşmaya izin yok?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BU UYGULAMA BAŞLARSA YOLCU TELEFONU AÇIP KONUŞACAK MÜDAHALE EDERSENİZDE EFENDİM BEN SESLİ MESAJ GÖNDERMEK İÇİN KAYIT YAPIYORDUM DİYECEK DİĞER İR KONU TELEFONLARIMIZDA 4-5 YILDIR UÇUŞ MODU VAR BU GÜNE KADAR YALNIZCA 1 UÇUŞTA KULLANMAMA MÜSADE EDİLDİ BAŞKA DA YOK BUNA HALA MÜSADE ETMEYEN FİRMALAR SMS E NASIL MÜDAHALE EDECEK ANLAMIYORUM

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
tam da bizim GÖRGÜSÜZlere göre .hemen kurun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000