23 Ağustos 2013, Cuma 10:50:01

THY UÇAKLARINDA PORSCHE DESIGN ŞIKLIĞI

Türk Hava Yolları yolcularının yeni seyahat setleri, Porsche Design tasarımını taşıyor...
  • arkadaşlar çok saçma konular yüzünden kalp kırıyorsunuz.bu iş te, bu dünyada kimseye kalmaz boş tartışmaları bırakalım.kabin ekibi sende thy hizmet veriyosun tgs de sende çalışansın oda. gerçekten çok üzücü durumdasınız. kimisi 1 lokma ekmege muhtaç kimisi 2 lokma ekmeği çöpe atıyor. böyle bi hayat sürerken lütfen bırakalım bu boş muhabbetleri. herkez kendinden sorumludur. rabbim kimseyi bir başkasına muhtaç bırakmasın.helede sizin gibi değerli arkadaşlarımız oldukça kesinlikle bırakmasın...
  • Oha porsche design'mı, tam business yolcuyu tav edecek hareketler bunlar. Valla bravo bademlere, ben takdir ettim arkadaş.
  • Her gün beraber operasyon yaptıgımız insanların bu tarz yorumlar yapacagını düşünmüyorum. bunca zamandır kabin amirligi yapıyorum, tgs personelinin bir saygısızlık ettigini ya da böyle kindar davrandıgını görmedim. Relax set malzemesi zaten yolcu tarafından alınmıyor ise seal takılarak boş unite bırakılır. prosedür budur.. İşi gücü olmayıp ortalıgı karıştırmaktan başka bi işe yaramayan insanlar ise kendilerine sigortalı bi iş bulsunlar.. kafaları rahat eder.
  • Yorumları okurken dikkatimi çekti. TGS personelini küçük düşürecek yorumlar yapılmış. Daha uçurduğu uçağın kalkışı için gerekli olan balanstan beyhaber olan ekipler var. Artı o yatı uçaklarından çıkan ekipler acaba kalan ikram malzemelerini çantalarına avuç avuç doldururken amaçları ne? Çıkarken çöpe atmak için almıyorlar sanırım. TGS personeli ya da herhangi bir yer hizmeti şirketi olmadan o sinir olan kabin ve kokpit ekibi uçağı uçursunda görelim. Yolcu taşıdığı ve onlara hizmet verdiği için maaş aldığını kimse unutmasın. Böyle kibirli insanlarla aynı sektörde çalışmak gerçekten çok üzücü. Umarım diğer yorumları yayınladığınız gibi benim yorumumuda yayınlarsınız. Kimseye cevap olarak algılanmasın. Sadece yorum:)
  • o dandik dediğin telefon su geçirmiyor kırılmıyor ve toz geçirmiyor.vertuya 10 basar.biz daha radyo üretemiyoruz...almanya için yorum yapmak bence haddinden fazla abes olur.porsche? bırak sahip olmayı kullanmayı...görünce bile nasıl insanın hoşuna gidiyor.kadından güzel arabalar...
  • Yıllar önce bir çay makinası almıştım, porche dizayn diye iyi kazıklanmıştım. Geçenlerde Doğubank işhanında bir telefon gördüm, merak edip satıcıya " birader bunun ne özelliği var ve fiyatı nedir?" Diye sordum, çocuk "abi porche mi ne dizayn etmiş hiç bir özelliği yok, sadece alo diyorsun, fiyatı da 3000 dolar." dedi. Benim bu porche dizayndan anladığım kazığın daha bir hızlı girişi. THY' ye hayırlı olsun. İlla ki buna onay veren yöneticilere. Vıııııııı hhııııınnnnnnnnnnnn..... Yorumu yayınlamaktan imtina edene de vıııı hhıııınnnnnnnn."
  • Porshe de verior mu?
  • Hocam kabin ve kpit ekibinden kalırsa ne demek? Yolcuların hepsi alıyor zaten o çantaları ki onu geçtim sende tgs'cisin büyük ihtimal, siz o çantalara o kadar hırslısınız ki sanki bişeymiş gibi uçak kapı açar açmaz çanta istiyorsunuz :) hatta hiç unutmam birgün bi bayan arkadaş " bizimde hakkımız var o çantalardan" diyerek purser'la tartışmış sonrada bir güzel cevabını akabinde raporunuda almıştı! Yani demem o ki biz uçağın ekibi olarak böyle şeylere tokuz inan ki sende iste uçak başında fazla varsa sana vereyim 1 tane hiçkimse hiçbirşey diyemez. Kolay gelsin
  • ''kabin ekiplerinden kalırsa yolcularda alır'' diyen arkadaş bilip bilmeden sıkma.uçakta almayan yolcu kalmıyor.
  • ya hersey tamam cokda hızlı büyüyoruz ödüller felan ama prestij amaclı bir b747-800 yada a380 mutlaka filoda olmalı..

Tüm uçuşlarında, yolcularına keyifli bir seyahat deneyimi yaşatmayı taahhüt eden Türk Hava Yolları, ikram konsepti ve içeriğinde peş peşe gelen başarılar ve "En İyi Business İkram Servisi" ödülünün ardından yolcularını şık bir ürün ile tanıştırıyor.

Geçtiğimiz Nisan ayında, Hamburg’ta düzenlenen World Travel Catering and Onboard Services Expo (WTCE) fuarında, iPad kılıfı görünümlü  ürünü ile, “En İyi Business Class Unisex Konfor Paketi”, Hac-Umre yolcularına sunduğu özel çanta ile de “En İnovatif Ürün” ödüllerine layık görülen Türk Hava Yolları, bu kez yolcularını Porsche Design ayrıcalığı ile buluşturuyor.

Türk Hava Yolları, her keyifli seyahat deneyiminin fonksiyonellikle bir araya geldiğinde değer kazandığı prensibine dayanarak, Avrupa’lı havayolu şirketleri arasında bir ilki gerçekleştirip New York, Los Angeles, Singapur, Tokyo gibi uzun menzilli uçuşlarda, Business Class yolcularına, Porsche Design tasarımlı seyahat setlerini takdim ediyor.

İçerisinde; uyku gözlüğü, kulak tıpası, çorap, diş bakım seti, tarak, ayakkabı çekeceği gibi şahsi eşyaların yanı sıra Acca Kappa markalı kozmetik ürün setinin de yer aldığı çanta, yolcuların uçuş haricinde de telefon ve diğer kişisel aksesuarlarını muhafaza edebilecekleri şekilde tasarlandı.

Türk Hava Yolları yolcularının  yalnızca seyahatlerinde değil, gündelik hayatlarında da her zaman rahatlıkla kullanabilecekleri yalın tasarımlı bu fonksiyonel set, Türk Hava Yolları ile uçmanın keyfini katlar nitelikte.



THY UÇAKLARINDA PORSCHE DESIGN ŞIKLIĞI

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

ssssss ~ 11 yıl önce
arkadaşlar çok saçma konular yüzünden kalp kırıyorsunuz.bu iş te, bu dünyada kimseye kalmaz boş tartışmaları bırakalım.kabin ekibi sende thy hizmet veriyosun tgs de sende çalışansın oda. gerçekten çok üzücü durumdasınız. kimisi 1 lokma ekmege muhtaç kimisi 2 lokma ekmeği çöpe atıyor. böyle bi hayat sürerken lütfen bırakalım bu boş muhabbetleri. herkez kendinden sorumludur. rabbim kimseyi bir başkasına muhtaç bırakmasın.helede sizin gibi değerli arkadaşlarımız oldukça kesinlikle bırakmasın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 11 yıl önce
Oha porsche design'mı, tam business yolcuyu tav edecek hareketler bunlar. Valla bravo bademlere, ben takdir ettim arkadaş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AKINCI ~ 11 yıl önce
Her gün beraber operasyon yaptıgımız insanların bu tarz yorumlar yapacagını düşünmüyorum. bunca zamandır kabin amirligi yapıyorum, tgs personelinin bir saygısızlık ettigini ya da böyle kindar davrandıgını görmedim. Relax set malzemesi zaten yolcu tarafından alınmıyor ise seal takılarak boş unite bırakılır. prosedür budur.. İşi gücü olmayıp ortalıgı karıştırmaktan başka bi işe yaramayan insanlar ise kendilerine sigortalı bi iş bulsunlar.. kafaları rahat eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 11 yıl önce
Yorumları okurken dikkatimi çekti. TGS personelini küçük düşürecek yorumlar yapılmış. Daha uçurduğu uçağın kalkışı için gerekli olan balanstan beyhaber olan ekipler var. Artı o yatı uçaklarından çıkan ekipler acaba kalan ikram malzemelerini çantalarına avuç avuç doldururken amaçları ne? Çıkarken çöpe atmak için almıyorlar sanırım. TGS personeli ya da herhangi bir yer hizmeti şirketi olmadan o sinir olan kabin ve kokpit ekibi uçağı uçursunda görelim. Yolcu taşıdığı ve onlara hizmet verdiği için maaş aldığını kimse unutmasın. Böyle kibirli insanlarla aynı sektörde çalışmak gerçekten çok üzücü. Umarım diğer yorumları yayınladığınız gibi benim yorumumuda yayınlarsınız. Kimseye cevap olarak algılanmasın. Sadece yorum:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ya he he ~ 11 yıl önce
o dandik dediğin telefon su geçirmiyor kırılmıyor ve toz geçirmiyor.vertuya 10 basar.biz daha radyo üretemiyoruz...almanya için yorum yapmak bence haddinden fazla abes olur.porsche? bırak sahip olmayı kullanmayı...görünce bile nasıl insanın hoşuna gidiyor.kadından güzel arabalar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B-52 ~ 11 yıl önce
Kadından güzel arabalar kafasında olan bir kişiye ancak kadından beklediklerini arabadan alabiliyormusun diye sormak lazım. Fazla yoruma zaten gerek yok.
Poor cheee ~ 11 yıl önce
Yıllar önce bir çay makinası almıştım, porche dizayn diye iyi kazıklanmıştım. Geçenlerde Doğubank işhanında bir telefon gördüm, merak edip satıcıya " birader bunun ne özelliği var ve fiyatı nedir?" Diye sordum, çocuk "abi porche mi ne dizayn etmiş hiç bir özelliği yok, sadece alo diyorsun, fiyatı da 3000 dolar." dedi. Benim bu porche dizayndan anladığım kazığın daha bir hızlı girişi. THY' ye hayırlı olsun. İlla ki buna onay veren yöneticilere. Vıııııııı hhııııınnnnnnnnnnnn..... Yorumu yayınlamaktan imtina edene de vıııı hhıııınnnnnnnn."

Yanıtla

Kalan karakter 1000
poor chee ~ 11 yıl önce
kendini yorum yapmis mi sandin acaba? komiksin sadece o kadar Viiiii hhhiiiiinnnnn
El cevap ~ 11 yıl önce
Bu yourumun neden sizde rahatsızlık oluşturduğunu anlayamadım. Anlama sorununuz mu var, yoksa hakkında olumsuz yorumlar yapılmasına tahammül gösteremeyen THY yöneticisimisiniz. Belki de her fırsatta eleştiriye eleştiri ile klavyeşörlük yapan kadrolu çalışanısınızdır kimblilir. Kendimi ne sandığıma gelince ülkemin milii servetinin herkesin gözlerinin içine bakıla bakıla, bu ülkeninin insanını ahmak yerine koya koya çarçur edenlere tahammül gösteremeyen bir vatan evladı olarak görüyorum. Aklınız havsalanız alıyorsa sizde öyle görmeye çalışın. Porsche dizaynmış. Tüm kuşlar bitti, sıra leyleğe geldi.
Baska ~ 11 yıl önce
Porshe de verior mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
14:13:48'e ~ 11 yıl önce
Hocam kabin ve kpit ekibinden kalırsa ne demek? Yolcuların hepsi alıyor zaten o çantaları ki onu geçtim sende tgs'cisin büyük ihtimal, siz o çantalara o kadar hırslısınız ki sanki bişeymiş gibi uçak kapı açar açmaz çanta istiyorsunuz :) hatta hiç unutmam birgün bi bayan arkadaş " bizimde hakkımız var o çantalardan" diyerek purser'la tartışmış sonrada bir güzel cevabını akabinde raporunuda almıştı! Yani demem o ki biz uçağın ekibi olarak böyle şeylere tokuz inan ki sende iste uçak başında fazla varsa sana vereyim 1 tane hiçkimse hiçbirşey diyemez. Kolay gelsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
baileys ~ 11 yıl önce
''kabin ekiplerinden kalırsa yolcularda alır'' diyen arkadaş bilip bilmeden sıkma.uçakta almayan yolcu kalmıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
b747 a380 ~ 11 yıl önce
ya hersey tamam cokda hızlı büyüyoruz ödüller felan ama prestij amaclı bir b747-800 yada a380 mutlaka filoda olmalı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ios ~ 11 yıl önce
peki...
OnurD ~ 11 yıl önce
Bir yolcu olarak, buradaki yazışmalarda var olan üslup ve bilgi düzeyini görüp, utandım. Bir toplulukta bu kadar bölünme ve bilgisizlik varsa o topluluk dağılır. İster kabin ekibi, ister yer ekibinin bir üyesi olunsun, çalışılan kurumların uluorta hem de gerçek isimler olmadan ve bilgiden yoksun eleştirilmesi ve/veya desteklenmesi; güvenliğin bu kadar önemli olduğu ve tüketici ile bu kadar yakın temasta bulunulan sektörde hiç doğru değil.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000