31 Ekim 2012, Çarşamba 13:11:29

THY UÇAKLARINDA 'BACAK' SANSÜRÜ!

Türk Hava Yolları'nın yolcularına özel çıkardığı SkyLife dergisinde bacak sansürü uygulandığı gündeme geldi...
  • namuslu ahlaklı olmakta dindar olmak anlamına da gelmiyor.bizim ülkede böyle bir algı var yani.bu ülkeyi kötü durumlara sokanların eminim büyük cogunluğu inançlı insanlardı.hitlerde dindardı yani.
  • adamlar sana reklam veriyor.parasınıda veriyor.sen ''Yok kardeşim bu reklam olmamış.şurayıda kapatalım.şurdanda kırpalım.haa tamam şimdi güzel oldu.'' diyorsun.Beğenmediysen,almazsın reklamı olur biter.hem para al,hem sansürle.
  • modernlik çıplaklık demek değildir.nüdistlere duyurulur
  • Senelerce önce havalimanında devasa bir Zeki triko mayo ünvanı vardı. Güzel bir hanım şık bir mayo ( bikini ) ile otururken çekilmiş bir görsel vardı bu ilanda. Kısa bir süre sonra kalldırıldı. Soruldu.Süresi bitti cevabı alındı. Ne AHL kaldırmıyorum nede Zeki Triko benim sözleşmem var ilanımı kaldıramazsınız diyebildi. Biraz araştırıldı ve görüldü ki, bu ilanın kaldırılmasının hükumetle veya Bakanlıkla ilgisi yok. Kraldan fazla kralcılar varya.
  • Facebook'tan bakıp hazırlanan gazete diye aşağılamaya çalıştığın gazete, Türkiye'deki iktidardan muhalefetten kısaca siyasetten bağımsız YEGANE GAZETE ve o gazetenin bünyesinde gazetecilik konusunda deneyimi ve güvenirliği tartışılmaz isimler var. Sen çok istiyorsan Vakit, Zaman, Yeni Şafak v.b. okumaya devam et ama bu ülkedeki haksızlıkları ve doğruları kimseden korkmadan dile getiren tek gazeteye de çamur atmaya kalkışma.
  • Reklam amacına ulaşmış. Reklamın iyisi kötüsü olmaz diye buna denir işte. Reklamı veren firma'nın nede hoşuna gitmiştir. Sancak Air'e de iyi reklam olmuş bu arada.
  • bademler siz utanmadan kadınların bacaklarıyla uğraşıp örtmeye çalışacağınıza önce kendi günahları örtseniz çok daha iyi yaparsınız çünkü hakkını ve kul hakkını yediğiniz mağdur insanların vebalini ve günahlarını üzerinizde taşıyorunuz v bu manevi yükünüz hergün giderek artıyor.Sizin Müslümanlığınız bile diğer şeyleriniz gibi göstermelik ve allah korkusundan da çok uzaksınız....
  • Facebook'tan bakıpta hazırlanan bir gazete. Doğru düzgün muhabiri bile yok. Kim, niye ciddiye alsın ki?
  • sözcü gazetesi ülkeyi geri gitmekten son anda kurtardı.
  • Bu helikopterin kalkması için pervanesinin dönmesine gerek yok.

Gazete ve dergilere reklam vererek ofis tanıtımlarını yapan bir firmanın SkyLife dergisinde yayınlanan reklamında rol alan kadının bacaklarının sansürlendiği görülüyor.

Sözcü'de yer alan habere göre; THY’nin SkyLife adlı dergisinde yer alan reklamda sansürlenen uçaktan inen kadının bacakları, başka bir gazetede açıkça görülebiliyor.

 

*Gazetelerdeki sansürsüz reklam:

*Aynı reklamın THY'nin SkyLife dergisindeki görüntüsü:

FOTOĞRAFIN ORJİNAL HALİ

THY UÇAKLARINDA 'BACAK' SANSÜRÜ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (60)

ne ne değil ~ 11 yıl önce
namuslu ahlaklı olmakta dindar olmak anlamına da gelmiyor.bizim ülkede böyle bir algı var yani.bu ülkeyi kötü durumlara sokanların eminim büyük cogunluğu inançlı insanlardı.hitlerde dindardı yani.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
adamlar sana reklam veriyor.parasınıda veriyor.sen ''Yok kardeşim bu reklam olmamış.şurayıda kapatalım.şurdanda kırpalım.haa tamam şimdi güzel oldu.'' diyorsun.Beğenmediysen,almazsın reklamı olur biter.hem para al,hem sansürle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
modern ~ 11 yıl önce
modernlik çıplaklık demek değildir.nüdistlere duyurulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SANSÜR ~ 11 yıl önce
Senelerce önce havalimanında devasa bir Zeki triko mayo ünvanı vardı. Güzel bir hanım şık bir mayo ( bikini ) ile otururken çekilmiş bir görsel vardı bu ilanda. Kısa bir süre sonra kalldırıldı. Soruldu.Süresi bitti cevabı alındı. Ne AHL kaldırmıyorum nede Zeki Triko benim sözleşmem var ilanımı kaldıramazsınız diyebildi. Biraz araştırıldı ve görüldü ki, bu ilanın kaldırılmasının hükumetle veya Bakanlıkla ilgisi yok. Kraldan fazla kralcılar varya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Face diyen aklıevvele ~ 11 yıl önce
Facebook'tan bakıp hazırlanan gazete diye aşağılamaya çalıştığın gazete, Türkiye'deki iktidardan muhalefetten kısaca siyasetten bağımsız YEGANE GAZETE ve o gazetenin bünyesinde gazetecilik konusunda deneyimi ve güvenirliği tartışılmaz isimler var. Sen çok istiyorsan Vakit, Zaman, Yeni Şafak v.b. okumaya devam et ama bu ülkedeki haksızlıkları ve doğruları kimseden korkmadan dile getiren tek gazeteye de çamur atmaya kalkışma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
face ~ 11 yıl önce
iktidardan muhalefetten kısaca siyasetten bağımsız derken bir kez daha düşün. ben vakit zaman tarzı gazetelere de karşıyım. çünkü iktidarın maşası onlar. sözcü de cehepenin maşası...
ABC ~ 11 yıl önce
Reklam amacına ulaşmış. Reklamın iyisi kötüsü olmaz diye buna denir işte. Reklamı veren firma'nın nede hoşuna gitmiştir. Sancak Air'e de iyi reklam olmuş bu arada.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YANDAŞLARA ~ 11 yıl önce
bademler siz utanmadan kadınların bacaklarıyla uğraşıp örtmeye çalışacağınıza önce kendi günahları örtseniz çok daha iyi yaparsınız çünkü hakkını ve kul hakkını yediğiniz mağdur insanların vebalini ve günahlarını üzerinizde taşıyorunuz v bu manevi yükünüz hergün giderek artıyor.Sizin Müslümanlığınız bile diğer şeyleriniz gibi göstermelik ve allah korkusundan da çok uzaksınız....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Face ~ 11 yıl önce
Facebook'tan bakıpta hazırlanan bir gazete. Doğru düzgün muhabiri bile yok. Kim, niye ciddiye alsın ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güzel ~ 11 yıl önce
kim niye ciddiye alsın demişsiniz burda chpli çok onlar dikkate alıyor hemen
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
sözcü gazetesi ülkeyi geri gitmekten son anda kurtardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Bu helikopterin kalkması için pervanesinin dönmesine gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000