04 Aralık 2012, Salı 13:12:03

THY UÇAKLARINA KIŞ ENGELİ

Kış şartlarının etkili olmaya başlamasıyla hava trafiğinde de zaman zaman sıkıntılar yaşanmaya başladı. THY’nin İstanbul-Adana seferini yapan uçağı Nevşehir’e inerken, İstanbul-Gaziantep uçağı önce Adana’ya yönlendirildi, sonra Kayseri’ye indi.
  • badem var,hamsi var,tuzlu fıstık var...ne oldu ezildin mi :))
  • arkadaslar sacmaliyorum kusura bakmayin, YASASIN THY, milli havayolumuzla böyle dalga gecmek ayip oluyor kusura bakmayin.
  • istanbul urfa uçagıda malatyaya indi
  • Bu dc3 gibi, yaratıcılıktan uzak, tamamen provakasyon amaçlı yazanların yazılarını neden yayınlıyorsunuz?
  • Tk 2458 kayseriye degil nevsehire indi kaptani tebrik ediyorum adanadaki o kotu sartlara ragmen bizi emniyetle nevsehire buyuk bi sakinlikle anlasilir anonslariyla cok basariliydi helal olsun
  • Fırtına öncesi sessizlik bu, dağın birde öteki yüzü var. Henüz kışın ilk ayındayız şubatı düşünemiyorum
  • bu tipleri niye ciddiye alıyorsunuzki sevgili yorumcular:))
  • sende gerçekten ilğinçsin ve arkeoloğlar tarafından incelenmen lazım...yesinler senin havacılık bilğini...sendemi hamsiler gibi havacılığı internetten öğrendin :))
  • dc3 ü de anlamak zor geçen bir yorumu da oldukça saçmaydı.Sanırım sizin beyniniz bazı şeyleri algılamıyor.Kış şartları diyoruz yağmur,sert rüzgarlar,sis her türlü şey olabilir.Havacılıktan da anlamıyorsunuz sanırım...Havacılıkta insan güvenliğinin üzerinde hiçbir şey yoktur..Bunu da taş kafanıza yazın..
  • globally fosss ancak kuruyemişçilere toslarrr sen anladın onu :))

 

Türk Hava Yolları’nın bu sabah yapılan TK2458 sefer sayılı İstanbul-Adana uçağı, Adana Havalimanı’ndaki hava şartları sebebiyle Kayseri’ye indi. 08.50’de Atatürk Havalimanı’ndan kalkan TC-JMH kuyruk tescilli Airbus 321 tipi uçak, iniş saatinde Adana Havalimanı’ndaki yoğun yağış ve CB bulutları sebebiyle iniş yapamadı. Nevşehir’e yönlendirilen uçak, saat 11.55’te Adana’ya gitmek üzere yeniden planlandı.

Öte yandan bu sabah İstanbul-Gaziantep seferini yapan THY uçağı da Gaziantep Havalimanı’ndaki ani görüş düşmesi sebebiyle pisti pas geçti. Uçak Adana Havalimanı’na yönlendirildi. Ancak Adana Havalimanı’ndaki hava koşulları da uygun olmayınca uçak bu kez Kayseri Havalimanı’na rotayı çevirdi. Kayseri’ye sorunsuz inişini gerçekleştiren uçak saat 11.50’de Gaziantep’e gitmek üzere havalandı.

THY UÇAKLARINA KIŞ ENGELİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

dc3 ün imitasyonuna ~ 11 yıl önce
badem var,hamsi var,tuzlu fıstık var...ne oldu ezildin mi :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 ~ 11 yıl önce
arkadaslar sacmaliyorum kusura bakmayin, YASASIN THY, milli havayolumuzla böyle dalga gecmek ayip oluyor kusura bakmayin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
urfair ~ 11 yıl önce
istanbul urfa uçagıda malatyaya indi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Editöre ~ 11 yıl önce
Bu dc3 gibi, yaratıcılıktan uzak, tamamen provakasyon amaçlı yazanların yazılarını neden yayınlıyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yanlis ~ 11 yıl önce
Tk 2458 kayseriye degil nevsehire indi kaptani tebrik ediyorum adanadaki o kotu sartlara ragmen bizi emniyetle nevsehire buyuk bi sakinlikle anlasilir anonslariyla cok basariliydi helal olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GİYOTİN ~ 11 yıl önce
Fırtına öncesi sessizlik bu, dağın birde öteki yüzü var. Henüz kışın ilk ayındayız şubatı düşünemiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 11 yıl önce
bu tipleri niye ciddiye alıyorsunuzki sevgili yorumcular:))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlginç ya yazana ~ 11 yıl önce
sende gerçekten ilğinçsin ve arkeoloğlar tarafından incelenmen lazım...yesinler senin havacılık bilğini...sendemi hamsiler gibi havacılığı internetten öğrendin :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İlginç ya ~ 11 yıl önce
dc3 ü de anlamak zor geçen bir yorumu da oldukça saçmaydı.Sanırım sizin beyniniz bazı şeyleri algılamıyor.Kış şartları diyoruz yağmur,sert rüzgarlar,sis her türlü şey olabilir.Havacılıktan da anlamıyorsunuz sanırım...Havacılıkta insan güvenliğinin üzerinde hiçbir şey yoktur..Bunu da taş kafanıza yazın..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
D3'e yazana ~ 11 yıl önce
globally fosss ancak kuruyemişçilere toslarrr sen anladın onu :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
kuruyemisci sen olduguna göre sana öyle bi toslamiski felegini sasirtmis sana... ha bide 777'nin kanatlari varya, anladin sen onu:DD

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000