01 Nisan 2016, Cuma 10:12:29

THY uçakları pist başından döndü

Türk Hava Yolları'nın dün gece İstanbul'dan Süleymaniye ve Erbil'e gidecek uçaklarının pist başından döndüğü öğrenildi.
  • biri olarak havayolu sirketinde aktif olarak calisan pilot arkadaslarin bu kadar basit yorum yapacaklarina inanmiyorum...
  • kendini deşifre etmişsin şimdi yandın
  • Soyle yatili ucus gelsede son zamanlarda bizde hostes arkadaslarla hayatimizi yasasak...Tokyo,Cin ucuslarini bekliyorum 4 gozle.
  • Erbil seferinin pilotu olarak sivil pilot oldugum icin,olasi guvenlik kosullarinda mudahele edemedigimden yerime tecrubeli Asker kokenli pilot arkadas seferi gerceklestirdi.Sivil pilotlarin bizlerde eksigi cok ne yazikki.

Türk Hava Yolları'nın dün gece İstanbul'dan Süleymaniye ve Erbil'e gidecek uçaklarının pist başından döndüğü öğrenildi.

TK 804 sefer sayılı saat 00:15'te kalkış yapması gereken İstanbul-Erbil seferini yapacak uçak ile TK 806 sefer sayılı saat 00:05'de kalkış yapması gereken Süleymaniye seferini yapacak uçaklar varş meydanlarındak güvenlik sorunları nedeniyle pist başından dönerek kalkış yapmaktan vazgeçti.

Ancak daha sonra yapılan görüşmelerde herhangi bir tehlikenin olmadığı kanaatine varılarak Süleymaniye seferinin yaklaşık 2 saat, Erbil seferinin de yaklaşık 1.5 saat gecikmeyle kalkış yaptığı ve sorunsuz bir şekilde indikleri öğrenildi.

THY uçakları pist başından döndü

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Havacılık meraklisi ~ 8 yıl önce
biri olarak havayolu sirketinde aktif olarak calisan pilot arkadaslarin bu kadar basit yorum yapacaklarina inanmiyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
durum ~ 8 yıl önce
kendini deşifre etmişsin şimdi yandın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ne erbili. ~ 8 yıl önce
Soyle yatili ucus gelsede son zamanlarda bizde hostes arkadaslarla hayatimizi yasasak...Tokyo,Cin ucuslarini bekliyorum 4 gozle.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık.. ~ 8 yıl önce
Annesi kardeşi karısı hostes olanlar var.. Basit insan. Seni bir hostes yetiştirmiş olsaydı burada bu şekilde yorum yapamazdın, ahlaklı bir insan olurdun.. ama maalesef kim bilir nasıl bir kadın yetiştirmiş ki??? böyle basit yorumlar yapabiliyorsun. Ahlak yoksunu..
durum ~ 8 yıl önce
Erbil seferinin pilotu olarak sivil pilot oldugum icin,olasi guvenlik kosullarinda mudahele edemedigimden yerime tecrubeli Asker kokenli pilot arkadas seferi gerceklestirdi.Sivil pilotlarin bizlerde eksigi cok ne yazikki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
katiliyorum ~ 8 yıl önce
sivil pilotlarin asker kokenli pilotlara gore eksigi cidden cok..O yuzden bir sekilde eksiklerini kapatmalari lazim.
ezik pilotlar ~ 8 yıl önce
yav pilotların çoğu ezik derlerdi de inanmazdım :) ego sanırım o eziklikten geliyor. lvl 30 olunca geçer. aga civciv patlamadı. 10k pls.
Yuh ~ 8 yıl önce
Gereksiz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000