11 Aralık 2014, Perşembe 21:27:56

THY UÇAKLARI ANKARA'YA İNEMEDİ

Ankara Esenboğa Havalimanı'nda yaşanan arıza nedeniyle Türk Hava Yolları'na ait iki uçak, yakıt kritiği ihtimaline karşı başka meydanlara iniş yaptı.
  • Yaw bu TK düşmanı "globaly fosss"un maydonoz olmadığı konu göremicez mi bu platformda? yaw Allah aşkına ver adını görüşelim, rica edelim, bi 6 ay uç da rahatla, 1. Lig heyecanın dinsin, gazın alınsın, ilk OPC'de kuruldan tribüne dönersin zaten, çok uzamaz!
  • Eskiden localizer ı vardı.
  • Flight simulator oynayan gelmis yazi yazmis.Yorumlar lise 2 seviyesinde.Bosverin siz kafanizi yormayin.Biletinizi alin ucun.Siz gidin araba kullanin yada flight simulator oynayin.Her ise karismayin
  • He he inemiyor bu bizim pilotlar nerde ils var oraya ucuyor THY o yuzden.Mesela bakiliyor ankarada ils gf o gun tum ucuslar iptal.Yada hatayda hiz ils yok meydan yapilmis bosuna.Allahim sen beyin hicresi nasib eyle yarrabbim
  • bu kadar komedi bir havayolu tarihte yoktur sanırım...elin yabancısı her türlü şartla iniyor...bizim pilotcuklar Yusuf Yusuf...fosssssssss hemde globalisinden
  • Sen Vor arizali iken Lnav/Vnav mi ucuyorsun bir meydana? Daha acik sorayim ESB'da RNAV yaklaşması var mi acaba? Bu bilgi "birikimi"ne hayran kaldim. Oradaki arkadaslar en dogrusunu yapmistir, kimse prosedürler dışına çıkmaz.
  • Sanki VOR alcalmasini HSI lami yapiyorlar? LNAV/VNAV gidiyor. Frekansi baglamadan bile iniyor ucak. Gelde anlat iste.
  • Bilen bilmeyen yorum yapmış. Arkadaşım, adamlar aptalmı, inecek durum varda inmiyorlarmı? Her meydanın minimumu vardır, ils yoksa yükselir, vor minimumu farklı ve genelde ils ten çok yüksektir. Velhasıl kafasına göre kimse iniyorum demez, değerler uygunsa iner. Bu işin pilotajla zerre kadar alakası yoktur. Değerin altında inemezsin, holda girer, yakıt yedek meydana gidebilecek minimum değere düşene kadar beklersin.
  • Offf yakıt kritiğine gireceklermiş. Aman yarabbi. Ya girselerdi ? Bu luzumlu haber için teşekkürler.
  • Sis mi varmış Esenboğa'da ? Yoksa elektrik arızası oldu ILS'le birlikte VOR da mı gitti ?

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Ankara uçuşu ile Anadolujet'in Trabzon-Ankara seferini yapan yolcu uçakları Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki ILS sisteminde yaşanan sorun nedeniyle yakıt kritiğine girdi.

TK2976 sefer sayılı İstanbul-Ankara uçuşunu gerçekleştiren yolcu uçağı, Kayseri'ye yönlendirildi. Trabzon-Ankara uçuşunu gerçekleştirmesi planlanan TK7063 sefer sayılı yolcu uçağı da Nevşehir'e yönlendirildi.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Esenboğa Havalimanı'ndaki sorunun kısa süre içerisinde giderildiği öğrenildi. Uçuş ekiplerinin, ILS sistemindeki arıza anında uçakların yakıt kritiğine girme tehlikesine karşılık yedek meydanlara iniş yapmak istedikleri bilgisine ulaşıldı.

Kayseri ve Nevşehir'e inen uçakların yakıt ikmali sonrası yeniden Ankara'ya gitmek üzere kalkış yaptıkları belirtildi.

©AirportHaber.com

THY UÇAKLARI ANKARA'YA İNEMEDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Yaw bu TK düşmanı "globaly fosss"un maydonoz olmadığı konu göremicez mi bu platformda? yaw Allah aşkına ver adını görüşelim, rica edelim, bi 6 ay uç da rahatla, 1. Lig heyecanın dinsin, gazın alınsın, ilk OPC'de kuruldan tribüne dönersin zaten, çok uzamaz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TK ~ 9 yıl önce
Eskiden localizer ı vardı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Flight simulator oynayan gelmis yazi yazmis.Yorumlar lise 2 seviyesinde.Bosverin siz kafanizi yormayin.Biletinizi alin ucun.Siz gidin araba kullanin yada flight simulator oynayin.Her ise karismayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
He he inemiyor bu bizim pilotlar nerde ils var oraya ucuyor THY o yuzden.Mesela bakiliyor ankarada ils gf o gun tum ucuslar iptal.Yada hatayda hiz ils yok meydan yapilmis bosuna.Allahim sen beyin hicresi nasib eyle yarrabbim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dc-3 ~ 9 yıl önce
bu kadar komedi bir havayolu tarihte yoktur sanırım...elin yabancısı her türlü şartla iniyor...bizim pilotcuklar Yusuf Yusuf...fosssssssss hemde globalisinden

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilgi ~ 9 yıl önce
Sen Vor arizali iken Lnav/Vnav mi ucuyorsun bir meydana? Daha acik sorayim ESB'da RNAV yaklaşması var mi acaba? Bu bilgi "birikimi"ne hayran kaldim. Oradaki arkadaslar en dogrusunu yapmistir, kimse prosedürler dışına çıkmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sanki VOR alcalmasini HSI lami yapiyorlar? LNAV/VNAV gidiyor. Frekansi baglamadan bile iniyor ucak. Gelde anlat iste.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Bilen bilmeyen yorum yapmış. Arkadaşım, adamlar aptalmı, inecek durum varda inmiyorlarmı? Her meydanın minimumu vardır, ils yoksa yükselir, vor minimumu farklı ve genelde ils ten çok yüksektir. Velhasıl kafasına göre kimse iniyorum demez, değerler uygunsa iner. Bu işin pilotajla zerre kadar alakası yoktur. Değerin altında inemezsin, holda girer, yakıt yedek meydana gidebilecek minimum değere düşene kadar beklersin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Offf yakıt kritiğine gireceklermiş. Aman yarabbi. Ya girselerdi ? Bu luzumlu haber için teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 9 yıl önce
Sis mi varmış Esenboğa'da ? Yoksa elektrik arızası oldu ILS'le birlikte VOR da mı gitti ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000