26 Şubat 2010, Cuma 16:15:52

THY UÇAK KİRALIYOR

Türk Hava Yolları, Continuity Air Finance VIII B.V. firmasından 1 adet B737-700 uçağı kiralayacak.
  • finansal kiralama ile satin alinmis ucaklar ile sozlesme yoluyla belirli sureligine filoya dahil edilmis ucaklar arasinda daglar kadar fark vardir. karsitirmayin, ona gore yorum yazin.
  • Yani sermayeyi yiyip kar yaptım mı diyor? Babasının mirasını değil, çocuklarının geleceğini yiyiyor demek ki. Deniz bitince ne olacak? 150 tane kiralanmış uçağı olan bir şirket mi daha değerlidir, 150 tane kendi uçağı olan mı? Bence de "KARA GÖRÜNDÜ".
  • Air France ve Lufthansa gibi sirketlerin kaci kendi ucagi bir arastirin bakalim. kiralamak bazen almakdan daha akillidir. ucaklari alipda kriz dönemlerinde cölere park etmekdense kiralamk daha iyidir. TK isini bilir, siz kafanizi kedi isinize verin. enerjinizi bosa harcamayin
  • fizibilite ve kârlılık açısından uçak almak ve kiralamak arasında çok fazla fark yok. uçağı sıfır alsanız da 15 sene içinde değeri %20'sine ineceğinden yola çıkılarak bu maliyet senelere yediriliyor. burdan çıkan sene başı maliyet ile de kiralama senelik maliyetini karşılaştırıp bir çözüme gidiliyor.
  • THY ÖZELLEŞTİRİLİRKEN 80 CİVARINDA PARASI BU MİLLETİN VERGİLERİ İLE ÖDENMİŞ "DEVLET UÇAĞI" VARDI, ORAN %100 İDİ. (TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİM UÇAKLARI) ŞİMDİ KAÇ UÇAĞI VAR, KAÇI KENDİ MALI, KAÇI DRY KAÇI WET LEASE? İKİNCİ EL SATILAN BİR UÇAK MESELA 25 MİLYON DOLAR. KİRALIK UÇAK AYLIK MESELA 250 BİN DOLAR. BİR UÇAK SATIP YERİNE 100 AYLIĞINA UÇAK KİRALAYABİLİYORSUN. UÇMASA BİLE OLUR. DURUMU KURTARIRSIN. SATILABİLECEK KAÇ UÇAK KALDI ACABA?
  • THY durmadan ucak kiraliyor, hic aldigini duymuyoruz, Kiralamayla büyüyemezsin....
  • Hadi bakalım, yeni destinasyonlar açalım.. Durmak yok yola devam. Bakalım kimin neresinde patlayacak bu açılım????
  • yeni uçagın ismi eyüp...
  • 5-6 A340 VE 3 A310 UN DISINDA KALAN UCAKLARIN HEMEN HEMEN HEPSI KIRALIK.
  • 5-8 arası olacak heralde

Türk Hava Yolları, 1 adet B737-700 uçağı kiralanmasını kararlaştırdı.

THY'nin Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yayımlanan özel durum açıklamasında, THY Yönetim Kurulu'nca Continuity Air Finance VIII B.V. firmasından MSN 34760 seri numaralı 1 adet B737-700 uçağının kiralanmasına karar verildiği belirtildi.Açıklamada, uçağın Mart 2010'da teslim alınmasının planlandığı belirtildi.
THY UÇAK KİRALIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 14 yıl önce
finansal kiralama ile satin alinmis ucaklar ile sozlesme yoluyla belirli sureligine filoya dahil edilmis ucaklar arasinda daglar kadar fark vardir. karsitirmayin, ona gore yorum yazin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Yani sermayeyi yiyip kar yaptım mı diyor? Babasının mirasını değil, çocuklarının geleceğini yiyiyor demek ki. Deniz bitince ne olacak? 150 tane kiralanmış uçağı olan bir şirket mi daha değerlidir, 150 tane kendi uçağı olan mı? Bence de "KARA GÖRÜNDÜ".

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Air France ve Lufthansa gibi sirketlerin kaci kendi ucagi bir arastirin bakalim. kiralamak bazen almakdan daha akillidir. ucaklari alipda kriz dönemlerinde cölere park etmekdense kiralamk daha iyidir. TK isini bilir, siz kafanizi kedi isinize verin. enerjinizi bosa harcamayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
fizibilite ve kârlılık açısından uçak almak ve kiralamak arasında çok fazla fark yok. uçağı sıfır alsanız da 15 sene içinde değeri %20'sine ineceğinden yola çıkılarak bu maliyet senelere yediriliyor. burdan çıkan sene başı maliyet ile de kiralama senelik maliyetini karşılaştırıp bir çözüme gidiliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY ÖZELLEŞTİRİLİRKEN 80 CİVARINDA PARASI BU MİLLETİN VERGİLERİ İLE ÖDENMİŞ "DEVLET UÇAĞI" VARDI, ORAN %100 İDİ. (TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİM UÇAKLARI) ŞİMDİ KAÇ UÇAĞI VAR, KAÇI KENDİ MALI, KAÇI DRY KAÇI WET LEASE? İKİNCİ EL SATILAN BİR UÇAK MESELA 25 MİLYON DOLAR. KİRALIK UÇAK AYLIK MESELA 250 BİN DOLAR. BİR UÇAK SATIP YERİNE 100 AYLIĞINA UÇAK KİRALAYABİLİYORSUN. UÇMASA BİLE OLUR. DURUMU KURTARIRSIN. SATILABİLECEK KAÇ UÇAK KALDI ACABA?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY durmadan ucak kiraliyor, hic aldigini duymuyoruz, Kiralamayla büyüyemezsin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Hadi bakalım, yeni destinasyonlar açalım.. Durmak yok yola devam. Bakalım kimin neresinde patlayacak bu açılım????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
yeni uçagın ismi eyüp...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
5-6 A340 VE 3 A310 UN DISINDA KALAN UCAKLARIN HEMEN HEMEN HEPSI KIRALIK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
5-8 arası olacak heralde

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000