01 Nisan 2011, Cuma 08:13:39

THY UÇAĞIYLA TUNUS ÜZERİNDEN KAÇTILAR

Libya'daki çatışma ve güvensizlik ortamından kaçarak Tunus'a gelen ve çoğunu Türklerin oluşturduğu 168 kişilik kafile THY'nin özel uçağıyla Türkiye'ye hareket etti.
  • sen nasıl gormek istersen oyle gor ama dışarıdan görünen gerçek bu işte. ben soylemiyorum bunu, haberde yazıyor. bangladeşli adamlar bile turkiyeye gelmek istememiş, sen ister kız, ister bağır-çağır, tepin, zıpla... adam tunustaki mülteci kampına kaçıyor senin ulkene gelmektense, hem de bunu yapan bangladeşli, BAK BUYUK YAZIYORUM, BANGLADEŞLİ ADAM TURKİYEYE GELECEĞİNE TUNUSTA MÜLTECİ KAMPINA KAÇMIŞ. sonra sen çıkıp "ülkeme laf soyletmem" diyorsun başındaki seni yönetenlere "ülkedeki yaşam şartlarını iyileştir" diyeceğine. bu kafalar çoğunlukta oldukça 58% az almış adamlar, bu defa %75 falan alırlar artık...
  • bangladeslilerin kendi hukumeti, yardim etmiyor geri donmelerine, bangladesh tekstil ve yurtdisindan iscilerden gelen parayla ayakta duran bir ulke. bu olaylar basladiginda, bir iki bangladesh gazetesini okumustum, bu adamlarin kimse ulkelerine geri donmesini istemiyor. bangladesli , turkiyeyi karsilastirmak, deve ile karincayi karsilastirmak olur.
  • ahahaha diye yazan yorumcu arkadaşım,,Türkiyemiz birçok insanın yaşamayı hayal ettigi güzelliklerle dolu bir ülkedir.Türk insanı genellikle sıcak yardımsever ve konukseverdir.Gören gözlerin duyan kulakların yetersiz ve kötümser herhalde,bunları göremeyip,,benim vatanımı kötüleyen ve küçümseyen zırvalar yazıyorsun,,,bu kadar yeter ama...ülkemi kimse kötüleyemez.
  • bangladeşliler bile turkiyeye gelmek istemiyor, adamlar kaçıp mülteci kampına sığınmışlar turkiyeye gelmek yerine. bu haberden yola çıkıp turkiyenin gerçekte hangi sınıfta olduğunu kolayca bulabilirsiniz gören gözlere, duyan kulaklara sahipseniz. yada daha kısası, algılarınız açıksa yemezsiniz iktidar merkezli şişirme haberleri. heee bu arada geçen yıl %8.9 büyümüştük di mi????

Tahliye operasyonunu yürüten Türkiye'nin Tunus Büyükelçiliği yetkilileri, uçakta 159 yetişkin ve 9 çocuk bulunduğunu belirterek, Libya'dan tahliye edilenler arasında arasında 2 Libyalı, 1 Faslı ve 1 Ürdünlü bulunduğunu kaydettiler.

Büyükelçilik çalışanları, Libya'dan Türk kafilesiyle getirilenler arasındaki 10 Bangladeşli'nin ise hudut kapısında kaçarak, sınıra 7 km uzaklıktaki mülteci kampına gittiklerini belirttiler.

THY UÇAĞIYLA TUNUS ÜZERİNDEN KAÇTILAR

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
sen nasıl gormek istersen oyle gor ama dışarıdan görünen gerçek bu işte. ben soylemiyorum bunu, haberde yazıyor. bangladeşli adamlar bile turkiyeye gelmek istememiş, sen ister kız, ister bağır-çağır, tepin, zıpla... adam tunustaki mülteci kampına kaçıyor senin ulkene gelmektense, hem de bunu yapan bangladeşli, BAK BUYUK YAZIYORUM, BANGLADEŞLİ ADAM TURKİYEYE GELECEĞİNE TUNUSTA MÜLTECİ KAMPINA KAÇMIŞ. sonra sen çıkıp "ülkeme laf soyletmem" diyorsun başındaki seni yönetenlere "ülkedeki yaşam şartlarını iyileştir" diyeceğine. bu kafalar çoğunlukta oldukça 58% az almış adamlar, bu defa %75 falan alırlar artık...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bangladeslilerin kendi hukumeti, yardim etmiyor geri donmelerine, bangladesh tekstil ve yurtdisindan iscilerden gelen parayla ayakta duran bir ulke. bu olaylar basladiginda, bir iki bangladesh gazetesini okumustum, bu adamlarin kimse ulkelerine geri donmesini istemiyor. bangladesli , turkiyeyi karsilastirmak, deve ile karincayi karsilastirmak olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ahahaha diye yazan yorumcu arkadaşım,,Türkiyemiz birçok insanın yaşamayı hayal ettigi güzelliklerle dolu bir ülkedir.Türk insanı genellikle sıcak yardımsever ve konukseverdir.Gören gözlerin duyan kulakların yetersiz ve kötümser herhalde,bunları göremeyip,,benim vatanımı kötüleyen ve küçümseyen zırvalar yazıyorsun,,,bu kadar yeter ama...ülkemi kimse kötüleyemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
bangladeşliler bile turkiyeye gelmek istemiyor, adamlar kaçıp mülteci kampına sığınmışlar turkiyeye gelmek yerine. bu haberden yola çıkıp turkiyenin gerçekte hangi sınıfta olduğunu kolayca bulabilirsiniz gören gözlere, duyan kulaklara sahipseniz. yada daha kısası, algılarınız açıksa yemezsiniz iktidar merkezli şişirme haberleri. heee bu arada geçen yıl %8.9 büyümüştük di mi????

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000