28 Kasım 2010, Pazar 13:02:36

THY UÇAĞININ ŞAFTI KIRILDI

Türk Hava Yolları’nın Konya – İstanbul seferini yapmak üzere hazırlanan Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı havalanamadı.
  • iyi ahlakı,kul hakkını,öbür tarafı ağzınızdan düşürmezsiniz ama böyle hakaretlerle gerçek yüzünüzü saklamayı da hiçbir zaman beceremezsiniz.biz buraya cemaatten,parti ilçe,il başkanlıklarından kartvizitle gelmedik.kirin,yağın,pasın içinden alnımızın teriyle geldik.yanımızda sizden çok daha dindarları da vardı ama onlar badem değildi.
  • Deve ve terlik zihniyeti ile buradan öteye gidilemez. Aksine geri gidiyoruz. Profesyonellerden destek alınmadığı ve tecrübeli insanlara değer verilmediği sürece vizyonsuz ve çağdaş olmayan zihniyet bu şirketi daha ileri götüremez.
  • Ama şimdi duyuyoruzki Atatürkü hiç sevmeyen pilotların olduğunu yazık hemde çok yazık..... Boyuna uçak alınıyor boşuna mı? Sermayeye para giriyor hemde %10 (yeşil sermaye) her uçak başına. Kolay para .100 uçak olupta apronda deve kesen, Genel müd.lük sıfatına güvenipte hac uğruna koca bir şirketi hiçe sayarak gazetelere terlikle çıkıp,bu da yetmiyormuş gibi hala globaly yours haaa .Kaptan FECİSİ.
  • Bundan 8 yıl önce THY çok ama çok güzeldi. Herşeyi ile . AKP vede Fethullah cemaati zihniyeti geldi bu ülkeye herşey değişmeye başladı ama kötü yönde .Öncelikle kadrolaşma adına 42 yaşındaki teknisyenler emekli edildi( çünkü onlardan olmayanlara bu şirkette yer yoktu) , 40 yaşına gelmiş hostesler emekli edildi hemde hiç beklemedikleri bir anda, fişleme politikasına girişildi pilotlar arasında .
  • kiev'e uçmuştum foça uçağı ile )))
  • Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.
  • Ne o siz de mi yoksa badem siniz de alınıyorsunuz? Bu gelişme o bademler yüzünden filan olmadı, açın da Cem Kozlu nun kitabını okuyun. Bilgisizsiniz sonra da buralarda serbest atış yapıyorsunuz. O bademler yüzünden neler olacak maalesef hep beraber yaşayacağız. AMS kazasından sonra pilotla konuştum bir şey yok diyen de badem değil miydi? Unuttun mu ba badem kardeşim?
  • he anasini satayim pilotaj hatasi .. pilot gitmiş kırmış. hidrolik vermiş sonrada generator koymuş yetmemiş bir de flap açmiş sonrada starter kirilmis. allah islah etsin sizi ne diyim..
  • ılerde kaportada dağılır...:):):)
  • http://www.sefainan.com/s,duyuru/x,25/safti-kirilan-ucak
Türk Hava Yolları’nın “Foça” isimli Boeing 737-800 tipi yolcu uçağı 140 yolcusuyla sefere hazırlandığı sırada motor arızası yaşadı.

“Foça”nın kalkışa hazırlandığı sırada motora ilk hareketini veren motor starterinin dişli kutusuna bağlı şaftı kırıldığından motor çalıştırılamadı. İstanbul’dan Türk Hava Yolları’nın pilot eğitimlerinde kullandığı uçakla Konya’ya parça gönderildi.

Yetkililer tarafından yapılan açıklamada yolcuların bazıları karayolu ile Esenboğa Havalimanı’na gönderilirken, bazı yolcuların bir sonraki sefere kaydırıldığı ifade edildi.

Yapılacak teknik bakım ve starter değişiminden sonra, uçuşun akşam saatlerinde gerçekleşebileceği belirtilirken, bazı yolcuların bu uçuşu beklediği de kaydedildi.

©AirportHaber.com
THY UÇAĞININ ŞAFTI KIRILDI

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

Misafir ~ 13 yıl önce
iyi ahlakı,kul hakkını,öbür tarafı ağzınızdan düşürmezsiniz ama böyle hakaretlerle gerçek yüzünüzü saklamayı da hiçbir zaman beceremezsiniz.biz buraya cemaatten,parti ilçe,il başkanlıklarından kartvizitle gelmedik.kirin,yağın,pasın içinden alnımızın teriyle geldik.yanımızda sizden çok daha dindarları da vardı ama onlar badem değildi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Deve ve terlik zihniyeti ile buradan öteye gidilemez. Aksine geri gidiyoruz. Profesyonellerden destek alınmadığı ve tecrübeli insanlara değer verilmediği sürece vizyonsuz ve çağdaş olmayan zihniyet bu şirketi daha ileri götüremez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ama şimdi duyuyoruzki Atatürkü hiç sevmeyen pilotların olduğunu yazık hemde çok yazık..... Boyuna uçak alınıyor boşuna mı? Sermayeye para giriyor hemde %10 (yeşil sermaye) her uçak başına. Kolay para .100 uçak olupta apronda deve kesen, Genel müd.lük sıfatına güvenipte hac uğruna koca bir şirketi hiçe sayarak gazetelere terlikle çıkıp,bu da yetmiyormuş gibi hala globaly yours haaa .Kaptan FECİSİ.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bundan 8 yıl önce THY çok ama çok güzeldi. Herşeyi ile . AKP vede Fethullah cemaati zihniyeti geldi bu ülkeye herşey değişmeye başladı ama kötü yönde .Öncelikle kadrolaşma adına 42 yaşındaki teknisyenler emekli edildi( çünkü onlardan olmayanlara bu şirkette yer yoktu) , 40 yaşına gelmiş hostesler emekli edildi hemde hiç beklemedikleri bir anda, fişleme politikasına girişildi pilotlar arasında .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
kiev'e uçmuştum foça uçağı ile )))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Yorumunuz uygunsuz ve hakaret içeren unsurlara yer verdiğinden dolayı yayımlanmamaktadır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Ne o siz de mi yoksa badem siniz de alınıyorsunuz? Bu gelişme o bademler yüzünden filan olmadı, açın da Cem Kozlu nun kitabını okuyun. Bilgisizsiniz sonra da buralarda serbest atış yapıyorsunuz. O bademler yüzünden neler olacak maalesef hep beraber yaşayacağız. AMS kazasından sonra pilotla konuştum bir şey yok diyen de badem değil miydi? Unuttun mu ba badem kardeşim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
he anasini satayim pilotaj hatasi .. pilot gitmiş kırmış. hidrolik vermiş sonrada generator koymuş yetmemiş bir de flap açmiş sonrada starter kirilmis. allah islah etsin sizi ne diyim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
ılerde kaportada dağılır...:):):)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
http://www.sefainan.com/s,duyuru/x,25/safti-kirilan-ucak

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000