27 Mayıs 2013, Pazartesi 17:28:12

THY UÇAĞININ ÖNÜNE UÇAN KAMERA ÇIKTI

Türk Hava Yolları’na ait bir uçak Atatürk Havalimanı yaklaşma sırasında önünden bir cisim geçtiğini rapor etti. Pilotu şaşırtan o cisim neydi?
  • Acaba Hava İş sendikası o kameralarla grev kırıcı ekipleri mi tespit ediyor? Şüphelendim bak şimdi
  • Grev e katılanları tespıt edıyorlarmıs :)))))
  • Ben de tam tersini duydum anlaşma olmayacak 95 kişi grevden dönmüş( khb den müdür söyledi)haziran programı onlarsız çıkacakmış. Hayırlısı kimse zarar görmesin inşallah
  • Yaratıcı bir spotter olayı abartmış sadece ... (Tahminim bu yönde...)
  • evet ben de rte işe görüştüm. hallederiz dedi.üç gün daha sabır olmadı üç ay ma üç yıla kesinnnnnnn.gm önünde binler sendikanın arkasında onbinler varrr.durmak yok yola devammm
  • 09:00 17:00 arasi ve facebook ta grev yapan ilk topluluk herhelde bizim kabin memularidir....sanal grevciler...facebook ta bile birlik olamayip degisik gruplar altinda ayrilmaya basladiniz....
  • Arkadaslar grevimiz git gide buyuyor. Sayimiz iyi artti artik sirket ne yapicagini sasirdi. Calisanlar bin pisman!! Artik yorgunluktan garip cisimler gorduklerini sanmaya basladilar!! Cok yuksek makamlardan bizzat edindigim bir aciklama var, en fazla 3 gun icerisinde sirket pes edicek ve tum maddelerde anlasacak! grevimiz kazanacak, hep birlikte hadi birlikte!!
  • grev var ya ondandırrrr

Türk Hava Yolları’nın Hamburg-İstanbul seferini yapan uçağı Atatürk Havalimanı’na iniş için alçaldığı sırada bir cisim rapor etti.

THY’nin TK 1662 sefer sayılı TC-JRS kuyruk tescilli Airbus 321 tipi uçağının pilotu, kuleye önünden bir cisim geçtiği bilgisi verdi.

Pilotun önünden geçen cismin özellikle dizi çekimleri sırasında kullanılan ve havadan görüntü almaya yarayan Flyingcam yani uçan kamera olduğu iddia edildi.

Son dönemde sıkça İstanbul semalarında görülen uçan kameraların, 1500 feet ( yaklaşık 500 metre) yüksekliğin üzerine çıkılması gereken durumlarda Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden izin almaları gerekirken birçok uçuşun uçuş emniyetini riske edecek yüksekliğe çıkılmasına rağmen izinsiz gerçekleştirildiği öne sürüldü.

Öte yandan İstanbul Teknik Üniversitesi’nin de zaman zaman insansız hava aracı testleri yaptığı ve bunların da zaman zaman pilotlar tarafından şikayet konusu edildiği bildirildi.

©AirportHaber ÖZEL

THY UÇAĞININ ÖNÜNE UÇAN KAMERA ÇIKTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Grev kırıcı ~ 11 yıl önce
Acaba Hava İş sendikası o kameralarla grev kırıcı ekipleri mi tespit ediyor? Şüphelendim bak şimdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
321 ~ 11 yıl önce
Grev e katılanları tespıt edıyorlarmıs :)))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eren ~ 11 yıl önce
Ben de tam tersini duydum anlaşma olmayacak 95 kişi grevden dönmüş( khb den müdür söyledi)haziran programı onlarsız çıkacakmış. Hayırlısı kimse zarar görmesin inşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Spotter? ~ 11 yıl önce
Yaratıcı bir spotter olayı abartmış sadece ... (Tahminim bu yönde...)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grev tabili var ~ 11 yıl önce
evet ben de rte işe görüştüm. hallederiz dedi.üç gün daha sabır olmadı üç ay ma üç yıla kesinnnnnnn.gm önünde binler sendikanın arkasında onbinler varrr.durmak yok yola devammm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grev ~ 11 yıl önce
09:00 17:00 arasi ve facebook ta grev yapan ilk topluluk herhelde bizim kabin memularidir....sanal grevciler...facebook ta bile birlik olamayip degisik gruplar altinda ayrilmaya basladiniz....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grev tabiki var! ~ 11 yıl önce
Arkadaslar grevimiz git gide buyuyor. Sayimiz iyi artti artik sirket ne yapicagini sasirdi. Calisanlar bin pisman!! Artik yorgunluktan garip cisimler gorduklerini sanmaya basladilar!! Cok yuksek makamlardan bizzat edindigim bir aciklama var, en fazla 3 gun icerisinde sirket pes edicek ve tum maddelerde anlasacak! grevimiz kazanacak, hep birlikte hadi birlikte!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gm ~ 11 yıl önce
hayalleriniz güzelmiş....
u ~ 11 yıl önce
hala grew devam ediyormu
ne alaka ~ 11 yıl önce
ya bi çek git
troll ~ 11 yıl önce
Troller burayı da işgal etmiş
grev mi dediniz? ~ 11 yıl önce
Kedidir o kedi. Allah müstahakını versin. Sabah sabah gülmekten sandalyeden yere düştüm. Grev komediniz yüzünden 15 gündür gülmekten katılıyorum. Allah ta sizin yüzünüzü güldürsün.(Amin)
girev ~ 11 yıl önce
kafan güzelmiş kardeş nerden aldın
grev ~ 11 yıl önce
grev var ya ondandırrrr

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000