15 Ekim 2012, Pazartesi 11:15:29

THY UÇAĞININ MOTORUNDA ARIZA!

Türk Hava Yolları’nın Mumbai-İstanbul seferini yapacak uçağı kalkış öncesi arıza yapınca sefer iptal edildi, yolcular otele yerleştirildi. Türkiye’den bugün Mumbai’ye parça gönderilecek...
  • motor arızası olabiliyor da, bazılarının kafalarındaki arızaları anlamıyorum..kalkışta fark edilmiş ve uçak kaldırılmamış, yolcular otele yerleştirilmiş, kendi kargo uçağı ile parça gönderilmiş acaba yanlış nerede...bir firmayı eleştiyorsak da kötü yönleriyle eleştirmek lazım bence diiyorum..ikram bedava, online check in bedava, uçakları temiz ve bakımlı yazıklar olsun sana thy:)
  • bugun 15.10.2012 Roma Istanbul ucusunu Pegasusla yapma gafletinde bulundum yarisi bostu kalkistan sonra teknik ariza anonsu ile geri donduk ve ucakta 1 saat 15 dk bekledik adamlar bir su ikram etmediler daha bu havayolunun neyini savunuyorsunuz?
  • Thy bu sene 40.000.000 yolcuya yaklasti.rüyalariniz bile kabustur sizin...
  • sende harbiden globally gibi fossmuşsun...hadi ikileeeee
  • Motor arızası Uçaklardaki en çok olan arızadır. Görende sadece THY'nin başına geliyor sanacak. Qantas'ın A380'inin daha geçen yıl havada motoru patlamadı mı? Bunlar mekanik aletler sorun yaşaması gayet normal. Havacılıktan anlamayanlar saldırıyor başka bir şey değil. Forever Turkish Airlines
  • EVET 330-300. Bu uçak yaklaşık olarak 1 yıl önce katıldı filoya...
  • Hakikaten bir THY kotulemesi surup gidiyor bu yorumlarda . Daha 3-5 gün önce UA yolcuları İstanbul'da kalmadılarmı ? Bu arada LCC olan Pegasus'ta daha bir kere bile TK 'dan daha ucuza bilet alma firsati yakalayamadim . Gecen hafta temmuz ortasi ve sonu 3 kisilik Bodrum biletini TK'dan 207 liraya alirken Pegasus biletleri daha pahali idi ... Ayni sekilde, Londra fiyatlarıda Pegasus'ta daha pahali idi. Hem daha ufak uçakla uçacaksin,uçakta para harcayacaksin , üstüne üstlük Standset'e gideceksin ..
  • Pegasus Mumbai'ye mi uçacak... :))) Cam kenarı satışına devam.
  • bu uçak 330-200 mü yoksa 330-300 mü? Hayret bu sefer ayrıntı belirtmemiş haberi yazan arkadaş.önemli mi diyenler olabilir şimdi.tabiki de önemli.330-300 ler yeni daha 1 yıllık falan.
  • Bunun neresi rezalet, fos mos anlamis degilim. Sanki dunyada hic bir havayolu sirketinin basina gelmiyor böyle olaylar, ucaklar hic arizalanmiyormus... Neymis, pegasus kurtarcakmis, neymis global foss mus. Acaba böyle yorum yazanlar kac kere ucaga bindi? TK veya PC den baska sirketlerle uctularmi? Memlekette agzi olan konusuyoru, klavyesi olan yorum yaziyor. A veya B sirketini karalamaktan basak dogru duzgun yorum görmedim burda zaten... American Airlines'ta koltuklar yerinden kopmus. Hadi bakalim, buna ne diyceksiniz? Buda American foss mu? http://abcnews.go.com/Travel/second-set-american-airlines-seats-becomes-loose/story?id=17364171#.UHvZUMXZbAS

Türk Hava Yolları’na ait TC-JNM kuyruk tescilli Airbus 330 tipi uçak Hindistan’ın Mumbai kentinde arıza yaptı. Sağ motorunda yağ kaçağı bulunan uçak seferden çekildi. Uçakta bulunan yolcular arıza giderilemeyince otele yerleştirildi.

THY yetkilileri, arıza yapan uçak için bugün saat 19.45’te THY’ye ait bir başka uçakla parça gönderileceğini kaydetti.
TK 720 sefer sayılı uçağın 24 saat gecikmeli olarak yarın saat 10.15’te İstanbul Atatürk Havalimanı’nda olacağı bildirildi.

©Airporthaber.com ÖZEL

 

THY UÇAĞININ MOTORUNDA ARIZA!

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

ENES ~ 12 yıl önce
motor arızası olabiliyor da, bazılarının kafalarındaki arızaları anlamıyorum..kalkışta fark edilmiş ve uçak kaldırılmamış, yolcular otele yerleştirilmiş, kendi kargo uçağı ile parça gönderilmiş acaba yanlış nerede...bir firmayı eleştiyorsak da kötü yönleriyle eleştirmek lazım bence diiyorum..ikram bedava, online check in bedava, uçakları temiz ve bakımlı yazıklar olsun sana thy:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ucan beygiri kiniyorum ~ 12 yıl önce
bugun 15.10.2012 Roma Istanbul ucusunu Pegasusla yapma gafletinde bulundum yarisi bostu kalkistan sonra teknik ariza anonsu ile geri donduk ve ucakta 1 saat 15 dk bekledik adamlar bir su ikram etmediler daha bu havayolunun neyini savunuyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
foss ve leman ~ 12 yıl önce
Thy bu sene 40.000.000 yolcuya yaklasti.rüyalariniz bile kabustur sizin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
foss ve leman yazana ~ 12 yıl önce
400 milyon taşısan ne yazar zarar şampiyonu..daya sırtını devlete..saçma sapan reklamlara dök paraları sonrada vatandaştan çıkar bu zararlarını..bakalım yolun sonu görünüp dibe vurunca ne yapacak sizin dünyaca ünlü globally fosunuz :))
leman ~ 12 yıl önce
bir bayanla nasıl konuşulacağını öğren önce
fos senin adındır diyene ~ 12 yıl önce
sende harbiden globally gibi fossmuşsun...hadi ikileeeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
sen ikile kocum, gözünü acmaya calisiyorum hosunami gidiyor pegasusla ucunca beygir suratli kabin ekibi görmeyi
İsim / Rumuz diyene ~ 12 yıl önce
çok komiksin valla..sen komedyen olmalıymışsın..olsun sıkma baş görmekten iyidir kardeşşşşş..üzerinede zemzem suyu iyi gider..afiyet olsun
İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Motor arızası Uçaklardaki en çok olan arızadır. Görende sadece THY'nin başına geliyor sanacak. Qantas'ın A380'inin daha geçen yıl havada motoru patlamadı mı? Bunlar mekanik aletler sorun yaşaması gayet normal. Havacılıktan anlamayanlar saldırıyor başka bir şey değil. Forever Turkish Airlines

Yanıtla

Kalan karakter 1000
JNM'YE ~ 12 yıl önce
EVET 330-300. Bu uçak yaklaşık olarak 1 yıl önce katıldı filoya...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcudan ~ 12 yıl önce
Hakikaten bir THY kotulemesi surup gidiyor bu yorumlarda . Daha 3-5 gün önce UA yolcuları İstanbul'da kalmadılarmı ? Bu arada LCC olan Pegasus'ta daha bir kere bile TK 'dan daha ucuza bilet alma firsati yakalayamadim . Gecen hafta temmuz ortasi ve sonu 3 kisilik Bodrum biletini TK'dan 207 liraya alirken Pegasus biletleri daha pahali idi ... Ayni sekilde, Londra fiyatlarıda Pegasus'ta daha pahali idi. Hem daha ufak uçakla uçacaksin,uçakta para harcayacaksin , üstüne üstlük Standset'e gideceksin ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bundy ~ 12 yıl önce
Şu an bile Pegasus'ta dediğiniz tarihlerde Bodrum için 100 liraya bilet var,bir yanlış bilgilendirme var galiba
yasas ~ 12 yıl önce
evet zaten herkez temmuzdaki tatili için şimdiden program yapıyor değil mi bundy ?
yolcudan ~ 12 yıl önce
28 temmuz bodrum istanbul , 2 yetiskin bir cocuk en dusuk pegasus fiyati 300 kusur lira su an itibari ile ... ustelik en gec ucak fiyati .. daha erken saatler daha pahali.. Ayni tarihe , ustelik daha medeni bir saatte TK dan 207 liraya aldim.. aldigim zamanda fark gene bu kadardi..hayir , para kazaniyorsa aferin onlara sadece ben henuz pegasustan TK ya kiyasla daha ucuza bilet alamadim .
Back3rhytme ~ 12 yıl önce
Pegasus Mumbai'ye mi uçacak... :))) Cam kenarı satışına devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
JNM ~ 12 yıl önce
bu uçak 330-200 mü yoksa 330-300 mü? Hayret bu sefer ayrıntı belirtmemiş haberi yazan arkadaş.önemli mi diyenler olabilir şimdi.tabiki de önemli.330-300 ler yeni daha 1 yıllık falan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SPQ ~ 12 yıl önce
Bunun neresi rezalet, fos mos anlamis degilim. Sanki dunyada hic bir havayolu sirketinin basina gelmiyor böyle olaylar, ucaklar hic arizalanmiyormus... Neymis, pegasus kurtarcakmis, neymis global foss mus. Acaba böyle yorum yazanlar kac kere ucaga bindi? TK veya PC den baska sirketlerle uctularmi? Memlekette agzi olan konusuyoru, klavyesi olan yorum yaziyor. A veya B sirketini karalamaktan basak dogru duzgun yorum görmedim burda zaten... American Airlines'ta koltuklar yerinden kopmus. Hadi bakalim, buna ne diyceksiniz? Buda American foss mu? http://abcnews.go.com/Travel/second-set-american-airlines-seats-becomes-loose/story?id=17364171#.UHvZUMXZbAS

Yanıtla

Kalan karakter 1000
leman ~ 12 yıl önce
kimin adamısın?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000