17 Aralık 2013, Salı 15:03:18

THY UÇAĞININ LASTİĞİ PATLADI

Türk Hava Yolları’nın Narita-İstanbul seferini yapacak uçağının lastiği patladı, havaalanı da kapanınca yolcular otele yerleştirildi.
  • Lastik patlar, motor durur. Bunlar normal şeyler. Lufthansa uçağında duman ve koku oluştu, ama alman medyası bu olayı gazetelerde ufak yazılarla duyurdu. İnanın almanlardan hiç eleştiri gelmedi. Bence düşünmeye deyer...
  • Izmirden sonrasını okumadım.
  • Evet arkadasım insana verilen degerin gerektigi kadar olmasından dolayı dunyada bazı meydanlar gece kapalıdır.Narita da bunlardan biridir.
  • Ne kadar garipsedim..insana verilen deger mi bu? Bilen varsa yazsin gurultu yasagi yla alakali mi bu uygulama
  • Thy bayaaa nazara gelmeye başladı deveyle kan akıtma vakti gelmiş anlaşılan :))
  • Dc3 i am sorry but you are locally FESAT
  • eeehh globally fossss normaldir

Türk Hava Yolları’nın Narita-İstanbul seferini yapacak uçağının lastiği patladı, havaalanı da kapanınca yolcular otele yerleştirildi.

Türk Hava Yolları’nın Narita-İstanbul seferini yapacak uçağının lastiği patladı. Yolcularını almak için hazırlandığı sırada uçağın lastiklerinden birinin patladığının farkedilmesi üzerine yolcular bir süre havaalanında bekletildi.

Yetkililer, TC-JND kuyruk tescilli Airbus 330 tipi uçak için lastik ararken bu sırada Narita Havaalanı’nın kapanma saati geldi. Bunun üzerine sefer iptal edilerek yolculardan bir bölümü ve ekip otele yerleştirildi. 156 yolcudan 90’ı Katar Havayolları ile aktarmalı olarak İstanbul’a gelmeyi kabul ederken diğer yolcuların geceyi Tokyo’da geçireceği belirtildi.

ÖNCE ARIZA SONRA PANİK ATAK

Bu arada bu sabah İstanbul-İzmir seferini yapan TK2310 sefer sayılı uçakta teknik arıza yaşandı. Yolcular otobüsle açıkta bekleyen uçağa götürülürken uçağın arızalı olduğu bilgisi gelmesi üzerine yeniden terminale alındı. TC-JFM kuyruk tescilli uçağın arızalanmasından sonra TC-JHF kuyruk tescilli bir başka uçak hazırlandı. Yolcular bu uçağa alındı ancak bu kez de arızalardan etkilenen Gülsüm Kaya isimli bir yolcu panik atak krizine girince bu uçak pist başından dönmek zorunda kaldı. Panik atak krizine giren yolcu uçaktan indirildi, sefer iki saati aşan gecikmeyle gerçekleştirildi.

©Airporthaber.com ÖZEL
 

THY UÇAĞININ LASTİĞİ PATLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Lastik patlar, motor durur. Bunlar normal şeyler. Lufthansa uçağında duman ve koku oluştu, ama alman medyası bu olayı gazetelerde ufak yazılarla duyurdu. İnanın almanlardan hiç eleştiri gelmedi. Bence düşünmeye deyer...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Istanbullu ~ 10 yıl önce
Izmirden sonrasını okumadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A330 ~ 10 yıl önce
Evet arkadasım insana verilen degerin gerektigi kadar olmasından dolayı dunyada bazı meydanlar gece kapalıdır.Narita da bunlardan biridir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kapanan h.limani ~ 10 yıl önce
Ne kadar garipsedim..insana verilen deger mi bu? Bilen varsa yazsin gurultu yasagi yla alakali mi bu uygulama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsan ~ 10 yıl önce
Evet, insana verilen değer tam da bu işte. Modern ülkelerde şehir içerisinde kalan havaalanları gece 2300-2400 saatlerinde kapatılır sabah tekrar açılır ki insanların uykuları bölünmesin, işgücü kaybı olmasın. Bizdeki gibi havaalanının dibine ev inşa edilip üstelik en değerli mülk haline gelmez.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thy bayaaa nazara gelmeye başladı deveyle kan akıtma vakti gelmiş anlaşılan :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Dc3 i am sorry but you are locally FESAT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dc3 ~ 10 yıl önce
eeehh globally fossss normaldir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SPQ ~ 10 yıl önce
Dc3, globally yours slogani artik kullanilmiyor. Yeni slogana uygun bir seyler yazsana... Yok ben bu isten anlamam, tembelim, baskalari bulup yazsin bende yorum olsun diye sonradan kullanirim demiyosan tabii...
777-9 ~ 10 yıl önce
Dc3 rumuzlu arkadaşım,rumuzunuzda kullandığınız uçak tipi çok eski ve köhne bir uçak tipine aittir. Thy karşı olan kininiz ve her haberin altına fas fusss yazmanız'da rumuzunuzdaki uçak tipi gibi gibi köhne,yıpranmış ve anlamsızlıklar'dan ibaret.Siz fass fuss yazıp durun,bunun bir önemi yok,Thy Dünya'daki ilk sıralardaki yerini aldı bile ve yükselişine devam ediyor.Yeni reklamı rekorlar kırıyor.Siz nerelerdesiniz ???
Özlemiştim ~ 10 yıl önce
Başkan bir hayli zaman oldu yoktun, eğer bu bir taklit değilse elbet. Yine her zamanki gibi, önce güldüm, sonra bastım eksiyi. :)

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000