09 Şubat 2016, Salı 12:45:14

THY uçağının kokpitinde “PKK” krizi

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Jakarta seferini yapacak uçağının FMS ekranına “PKK” yazıldığı fark edilince uçak boşaltıldı, yolcular bir başka uçakla gönderildi.
  • Bence temizlikciyi tekniksiyenleri arastiramasinlar,sen koynunda besledigin yillanlari arastir buyuk bir ihtimal yabanci pilotlar yapmis olabilir.Unutmayin sizde calisan Danimarkali pilotlar bile sizi karalamasdi.Alman,Sirp,Yunan vs vs kucak acdinimi iste adama boyle .........
  • Elbise giyen maymunlar ne beklersin
  • Ah ben askeriyedeyken yapacaktilar bunlari kafalarina kafalarina bombalardim simdi meydani bos buldular rahat rahat davraniyolar bunlara bu imkani verenler utansin
  • Kim farkettiyse o yazmıştır, fazla kassmaya gerek yok.
  • Sen Türk pilotları uçuracağına yabancı ve Türk düşmanı pilotları alırsan THY'ye bırak seni tahrik için ne isterlerse yazsınlar.
  • Nasıl yanı yolcu alınıncaya kadar yazıyı görmemişmi kaptan efendi ve ya f/o efendi fms hazırlamak ilk iştir bu nasıl bir kokpit arkadaşlar airbus çatırdıyor.
  • Ş... Ermeni tohumlar. Tek tek Gebersinler.
  • BKK'dır o. FMS'den kokpit ve teknik harici kimse anlamaz. Temizlik zaten kokpite girmiyor bile. Bazen olmadık sebeplerle sefer rötara girebiliyor bazı arkadaşların geç kalmasını kamufle etmek için ama bu onları bile aşar.
  • Pushbackci alimlarinda dlr uygularsan olacağı bu
  • Yabanci pilottan girip teknikten temizlikten hatta partilerden ciktiniz ne sacma sapan seyler yazdiniz ya.

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Jakarta seferini yapacak uçağının FMS (flight management System-Uçuş Yönetim Sistemi) ekranına “PKK” yazıldığı fark edilince uçak boşaltıldı, yolcular bir başka uçakla gönderildi.

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Jakarta seferini yapacak uçağı gece saat 01.20’de kalkmak üzere hazırlanmaya başladı. Uçağın kokpit ekibi, uçağı devraldığında uçuş verilerinin girildiği fms ekranında “PKK” yazısını fark etti.

Bunun üzerine uçağın kaptan pilotu, güvenlik birimlerine bilgi verdi. . Bu sırada yolcular uçaktan indirilerek önce terminale, sonra da bir başka uçağa alındı.

Polis, Fms ekranına yazılan yazının kimler tarafından yazıldığını tespit etmek için inceleme yaptı. Uçakta görevli teknik ve temizlik ekibi sorgulandı. Ancak bir sonuca ulaşamadı.Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.


THY tarafından tahsis edilen bir başka uçak bir saat 30 dakika gecikmeli olarak 02.45’te Jakarta’ya hareket etti.

©AirportHaber Özel

THY uçağının kokpitinde “PKK” krizi

Yorumlar Tüm Yorumlar (86)

gurbetci ~ 8 yıl önce
Bence temizlikciyi tekniksiyenleri arastiramasinlar,sen koynunda besledigin yillanlari arastir buyuk bir ihtimal yabanci pilotlar yapmis olabilir.Unutmayin sizde calisan Danimarkali pilotlar bile sizi karalamasdi.Alman,Sirp,Yunan vs vs kucak acdinimi iste adama boyle .........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
P. ~ 8 yıl önce
Elbise giyen maymunlar ne beklersin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Askeri pilot ~ 8 yıl önce
Ah ben askeriyedeyken yapacaktilar bunlari kafalarina kafalarina bombalardim simdi meydani bos buldular rahat rahat davraniyolar bunlara bu imkani verenler utansin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Crew visa ~ 8 yıl önce
Bence seni Avrupa,Amerika ve Rusya havasahalarina almamalari lazin ...
Özel Güvenlik ~ 8 yıl önce
Kim farkettiyse o yazmıştır, fazla kassmaya gerek yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yabancı pilot Hayranlığı ~ 8 yıl önce
Sen Türk pilotları uçuracağına yabancı ve Türk düşmanı pilotları alırsan THY'ye bırak seni tahrik için ne isterlerse yazsınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbus ~ 8 yıl önce
Nasıl yanı yolcu alınıncaya kadar yazıyı görmemişmi kaptan efendi ve ya f/o efendi fms hazırlamak ilk iştir bu nasıl bir kokpit arkadaşlar airbus çatırdıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O. ~ 8 yıl önce
Ş... Ermeni tohumlar. Tek tek Gebersinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
o. yeah ~ 8 yıl önce
Birgun. insallah.
IS-iT ~ 8 yıl önce
IS-iT lilerin sonunu gorduk )))
BKK ~ 8 yıl önce
BKK'dır o. FMS'den kokpit ve teknik harici kimse anlamaz. Temizlik zaten kokpite girmiyor bile. Bazen olmadık sebeplerle sefer rötara girebiliyor bazı arkadaşların geç kalmasını kamufle etmek için ama bu onları bile aşar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 8 yıl önce
zaten kokpit ekibi fark etmiş arkadaşım. Onlar da 'B'kk ile 'P'kk yı ayırt edecek kadar tahsilli insanlardır muhtemelen
Tgs ~ 8 yıl önce
Pushbackci alimlarinda dlr uygularsan olacağı bu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 8 yıl önce
Yabanci pilottan girip teknikten temizlikten hatta partilerden ciktiniz ne sacma sapan seyler yazdiniz ya.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000