10 Aralık 2012, Pazartesi 10:39:50

THY UÇAĞININ HAVADA CAMI ÇATLADI

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Duşanbe uçağının kalkıştan sonra kokpit camı çatladı, uçak geri döndü. Ayrıca THY'ye ait İstanbul-Zürih uçağı da Milano'ya indi.
  • Yorumunuz
  • Desenize uçak zararına uçtu taa Duşanbeye. Kokpit camı, giden mazot, ekstra havaalanı vergisi. Duşanbe hattı daha 1 hafta kâra geçemez :)
  • havada dolanana kadar yakıt boşaltamazmıydı.onun da belli kriterleri var sanırım.kaptan dan daha iyi bilecek değliz tabi ki. Uçaktakiler sıkılmıştır dönmekten o yüzden yani şeyaptım.kötü bi niyetim yoktu....
  • yine yanıldınız her zamanki gibi...asıl zavallı olan bizi dünyaya reklam eden globally fosssssssssss tur...ahh bu bedem kafası var ya hiç değişmeyecek...
  • Arkadaşım bir iki kişi bu havacılık köşelerinde THY ilgili haberlere saçma sapan yorumlar yazıp ,he he he diye gülme ifadesi kullanıyorsunuz.Siz neyin peşinde ,neyin derdindesiniz.THY'nin geldigi noktayı,başarıları size burada anlatmaya gerek yok,Dünya biliyor.Siz haberlere bakıp ,eksik mi arıyorsunuz,hava şartları vs ufak bir gecikme olsa ,yine hehe he ..foss moss garip şeyler yazıyorsunuz.Gerçekle alakası olamayan bu yorumlarınız gerçekten sıktı,siz yorumlarınızla foss lamış oluyorsunuz da farkında degilsiniz.THY daha da ileri gidecek,başarılar artarak devam edecektir,gerisi hikaye...
  • yorumsuz..sadece gülüyorum :)) :)) :))
  • Geçmiş olsun.
  • he he he yine güne globally fosss tan bir enstantane ile başladık...yine güldürdün bizi fosumm...cam bahane senin herşeyin çatlamış ama millete yedirmeye devam...yolculara yazık olmuş :))

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Duşanbe seferini yapan TC-JRB kuyruk tescilli Airbus 321 tipi uçağı dün akşam Atatürk Havalimanı’ndan kalktı.

Uçağın kalkıştan bir süre sonra kokpitindeki sol yan sabit camı çatladı. Uçağın kaptan pilotu Atatürk Havalimanı’na dönme kararı aldı. Ancak uçak tam dolu yakıtla kalktığı için iniş ağırlığının uygun hale gelene kadar yaklaşık üç saat Zonguldak üzerinde tur attı ve yakıt harcadı.

Uçak iniş ağırlığına ulaşınca inişini gerçekleştirdi. TK254 sefer sayılı uçak cam değiştirildikten sonra bu sabah saat 06:00’da Duşanbe’ye gitmek üzere yeniden havalandı.

İSTANBUL-ZÜRİH UÇAĞI MİLANO'YA İNDİ!

Öte yandan Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Zürih arasında gerçekleşmesi planlanan TK1911 sefer sayılı uçuşu kötü hava koşullarından etkilendi.

Atatürk Havalimanı'ndan 20:00'da havalanması planan uçak yaklaşık 1 saatlik rötarla 20:58'de havalandı. Zürih'teki kötü hava koşulları nedeniyle İsviçre'deki Sivil Havacılık Otoritesi saat 22:00'dan sonra meydanı uçuşlara kapatma kararı aldı. 

Türk Hava Yolları'na ait TC-JPS kuyruk tescilli uçak da St.Gallen üzerindeyken rotasını Milano'ya çevirdi. Uçak, Türkiye saatiyle 00:55 sularında Milano'daki Malpensa Havalimanı'na iniş yaptı.

AirportHaber'de ulaşan yolcular, Türk Hava Yolları yetkilerinin uçağın İtalya'ya inmesinden sonra yetkililerin kendileriyle ilgilenmediklerini ve perişan olduklarını ifade ettiler. Mağdur olan yolcular, Türk Hava Yolları'na karşı hukuksal işlem başlatacaklarını belirttiler.

©AirportHaber.com ÖZEL

THY UÇAĞININ HAVADA CAMI ÇATLADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

HAVA OTOBUSU.....NORMAL ~ 11 yıl önce
Yorumunuz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gitti mazot ~ 11 yıl önce
Desenize uçak zararına uçtu taa Duşanbeye. Kokpit camı, giden mazot, ekstra havaalanı vergisi. Duşanbe hattı daha 1 hafta kâra geçemez :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
3 saat ~ 11 yıl önce
havada dolanana kadar yakıt boşaltamazmıydı.onun da belli kriterleri var sanırım.kaptan dan daha iyi bilecek değliz tabi ki. Uçaktakiler sıkılmıştır dönmekten o yüzden yani şeyaptım.kötü bi niyetim yoktu....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
airbus f/o ~ 11 yıl önce
Tek koridorlu ucak olan 321'de jettisoning sistemi yani yakit bosaltim sistemi olmadigi icin tek care havada kalarak yakitini harcayabilmekdir. Bu sistem cift koridorlu genis govde ucaklarda mevcuttur. Bilgi.
zavallı garibim diyene ~ 11 yıl önce
yine yanıldınız her zamanki gibi...asıl zavallı olan bizi dünyaya reklam eden globally fosssssssssss tur...ahh bu bedem kafası var ya hiç değişmeyecek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
niye böylesiniz... ~ 11 yıl önce
Ne kadar komik olduğunuzun farkındamısınız, her THY haberine sıçrıyorsunuz hemen...( editör fossçulara sınır koymuyorsun , fossçulara yazana sınır koyuyorsun lütfen eşit dağılım yapalım ki herkes hakkettiğine ulaşsın.
Anlaşılır degil. ~ 11 yıl önce
Arkadaşım bir iki kişi bu havacılık köşelerinde THY ilgili haberlere saçma sapan yorumlar yazıp ,he he he diye gülme ifadesi kullanıyorsunuz.Siz neyin peşinde ,neyin derdindesiniz.THY'nin geldigi noktayı,başarıları size burada anlatmaya gerek yok,Dünya biliyor.Siz haberlere bakıp ,eksik mi arıyorsunuz,hava şartları vs ufak bir gecikme olsa ,yine hehe he ..foss moss garip şeyler yazıyorsunuz.Gerçekle alakası olamayan bu yorumlarınız gerçekten sıktı,siz yorumlarınızla foss lamış oluyorsunuz da farkında degilsiniz.THY daha da ileri gidecek,başarılar artarak devam edecektir,gerisi hikaye...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 ~ 11 yıl önce
yorumsuz..sadece gülüyorum :)) :)) :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
zavallı garibim ~ 11 yıl önce
aslında kapalı yerlerde ağlıyorsun sen belli. dışa karşı kendini de güler gösteriyorsun.
777 ~ 11 yıl önce
senin havacılıkla hiçbir ilgin yok.en fazla uçağa binmişsindir o kadar.sen anca ağlanacak haline gülüyorsun dc3. ama rahat ol sıkıntı yok :)))
kaptan ~ 11 yıl önce
Geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
www ~ 11 yıl önce
şu habere geçmiş olsun dediği için X işaretine basan yada basacaklar helal olsun ne kullanıyosunuz geceden merak ettim.
goodmorning ~ 11 yıl önce
he he he yine güne globally fosss tan bir enstantane ile başladık...yine güldürdün bizi fosumm...cam bahane senin herşeyin çatlamış ama millete yedirmeye devam...yolculara yazık olmuş :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
garibim sen de gül biraz ~ 11 yıl önce
sende mi evde fosslayanlardansın. siz ancak bilgisayar başından foslarsınız.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000