02 Şubat 2010, Salı 12:14:29

THY UÇAĞININ ENKAZI ÖDÜL ALDI!

Hollanda'nın başkenti Amsterdam'da inişe geçtği sırada düşen Türk Hava Yolları uçağının havadan çekilen fotoğrafı ödül aldı.
  • BUNUN NERESI ÖDÜLLÜK YA SÖLERMISINIZ...?? enkazi ödül almis.. vay anam vay.. cok güzel herkezin aklina THY nin imaji negatif sekilde sokuldu.. hatirlatma amacli... acikcasi pek de ödül verecilecek bi resim de degil..!!
  • Bence ikiside farklı irtifa gösteren altimetre fotografı daha iyi bir ödülü hak ederdi...
  • ya ne kadar basitçe bir hareket bu...böyle bir acı tabloya hangi zihniyet ödül verir şaşırıyorum..yazıklar olsun..
  • piste çok az mesafe kalmış! keşke biraz daha dayansalardı...
  • Bu derece sacma bisey olabilirmi ....... Orada kac umutlar söndü kimbilir kac kisinin yüregine atesler düstü ve siz bide ödül falan filan diye sacma sapan baslıkla veriyorsunuz bu talihsiz olayın haberini .. bu tip şeyleri lütfen yayınlamayın airport haber orada tük canları yatıyo..... ONLARIN HAYATLARNIN SONA ERERKEN GÖRDÜGÜ FOTORAFLARI HİC BİRİMİZ GÖREMEYECEGİZ..............
  • BU FOTOGRAFMI ODUL ALMIS BENCE THY YI KAZA ILE TEKRAR ILISKILENDIRMEK ICIN BASKA BIR SEBEB ARAMISLAR BULMAYA CALISMISLAR SADECE O.... HICBIR TEKNIK YADA GORSEL OZELLIGI YOK RESMIN... MAKSAT UGRASMAK OLSUNDA...
  • bir pilot o enkazin üzerinden ucarken ödül mödül düsünüyormu acaba?vahim kazalardan rabbim THY ve digerlerini korusun!!!
  • THY'nin enkazı bile ödül alıyor =)
  • bencede ödüle layık değil. onlar uçak kullanıyor biz araba olabilir biz otobandaki kazaları çeksek ne olacak bizde tanık oluyoruz kazaya uykumuz kaçıyor kendmize çeki düzen veriyoruz ç
  • insanoğlu hernedense ölüm gibi acı olayları seyretmekten zevk alır. hoş bir haberin ödül aldığı pek görülmemiştir. soru şu, insanlar acı haberleriseviyormu yoksa medya insana sevdirmeye mı çaba gösteriyor..?

Türk Hava Yolları'nın İstanbul-Amsterdam seferini yaparken geçen yıl 25 Şubat'ta Schiphol Havaalanı'na inişe geçtiği sırada düşen "Tekirdağ" uçağının kazadan sonra havaalanına inen başka uçaklardan görünümü, Hollanda'nın en saygın ve en büyük haber fotoğrafı yarışması "Gümüş Kamera 2009 Yarışması"nda ikincilik ödülüne layık görüldü.

Maarten van Hoffmann tarafından çekilen fotoğraf, THY uçağının enkazını, kazadan sonra günlerce aynı yönden havaalanına inişe geçen uçak pilotlarının görmek zorunda olmasına tanıklık ediyor.

Öte yandan dünyaca ünlü haber ajansı Reuters de Türk Hava Yolları kazası sonrasında Robin Van Lonkhuijsen tarafından çekilen bir yaralının fotoğrafını da "Yılın En İyileri" arasında göstermişti.

İşte Maarten van Hoffmann tarafından çekilen ve ikincilik ödülüne layık görülen o fotoğraf:

THY - Maarten van Hoffmann

THY UÇAĞININ ENKAZI ÖDÜL ALDI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 14 yıl önce
BUNUN NERESI ÖDÜLLÜK YA SÖLERMISINIZ...?? enkazi ödül almis.. vay anam vay.. cok güzel herkezin aklina THY nin imaji negatif sekilde sokuldu.. hatirlatma amacli... acikcasi pek de ödül verecilecek bi resim de degil..!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bence ikiside farklı irtifa gösteren altimetre fotografı daha iyi bir ödülü hak ederdi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
ya ne kadar basitçe bir hareket bu...böyle bir acı tabloya hangi zihniyet ödül verir şaşırıyorum..yazıklar olsun..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
piste çok az mesafe kalmış! keşke biraz daha dayansalardı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Bu derece sacma bisey olabilirmi ....... Orada kac umutlar söndü kimbilir kac kisinin yüregine atesler düstü ve siz bide ödül falan filan diye sacma sapan baslıkla veriyorsunuz bu talihsiz olayın haberini .. bu tip şeyleri lütfen yayınlamayın airport haber orada tük canları yatıyo..... ONLARIN HAYATLARNIN SONA ERERKEN GÖRDÜGÜ FOTORAFLARI HİC BİRİMİZ GÖREMEYECEGİZ..............

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BU FOTOGRAFMI ODUL ALMIS BENCE THY YI KAZA ILE TEKRAR ILISKILENDIRMEK ICIN BASKA BIR SEBEB ARAMISLAR BULMAYA CALISMISLAR SADECE O.... HICBIR TEKNIK YADA GORSEL OZELLIGI YOK RESMIN... MAKSAT UGRASMAK OLSUNDA...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bir pilot o enkazin üzerinden ucarken ödül mödül düsünüyormu acaba?vahim kazalardan rabbim THY ve digerlerini korusun!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
THY'nin enkazı bile ödül alıyor =)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
bencede ödüle layık değil. onlar uçak kullanıyor biz araba olabilir biz otobandaki kazaları çeksek ne olacak bizde tanık oluyoruz kazaya uykumuz kaçıyor kendmize çeki düzen veriyoruz ç

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
insanoğlu hernedense ölüm gibi acı olayları seyretmekten zevk alır. hoş bir haberin ödül aldığı pek görülmemiştir. soru şu, insanlar acı haberleriseviyormu yoksa medya insana sevdirmeye mı çaba gösteriyor..?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000