02 Ağustos 2015, Pazar 10:32:57

THY uçağının Atina'da lastiği patladı

THY'nin dün akşam saatlerinde İstanbul-Atina seferini gerçekleştiren Boeing B777-300ER tipi uçağının lastiği patladı.
  • Bir şey dikkatinizi çekti mi? Yine Boeing, yine hata. Airbus'tan daha iyi olduğu iddia ediliyor ama lastiği patlayan A350 duydunuz mu hiç?
  • Comfort a bilet alinip oturulur eger thy sitesinde bakarsaniz comfort secenegi cikiyor ayrica overbooking olursa elite plus platinium siralamasiyla upgrade ediliyor ekonomiden comfort a upg ucreti thy nin sitesinde mevcuttur ayrica 1 saat lik ucusta niye comforta oturcaksin ki zaten film izleyemiosun kisa ucuslarda ife devre disi birakiliyor
  • Allah'a şükürler olsun ki o ilkel operasyon şekli geride kaldı. Çağdaş hava yollarının hiç biri lastik taşımaz. Ilgili meydanlarda lastik bulundurulur veya pool anlaşması yapılır.
  • Eskiden 737'lerde bile yedek lastik olurdu. 777, 14 lastiği var ama cargosunda bir tane yedek lastik yok, gidilen Atina meydanında yedek lastik için anlaşma yapılmamış, lastik değiştirmek 20 dakika, yazık günah.
  • Atinaya 777 . Vazgectim gelmiyorum.
  • Comfort Class'a ekonomi yolcuları mı oturuyor? Cevap verirseniz çok sevinirim.
  • atinaya 777 ? sasirdim buyuk ucak hepsi yunanli yolcu kesinlikle degil,dir ,thy bir aciklama yapsa basin musaviri vasitasiyla?atina selanik ucuslari pek dolu ucmaz da?
  • bu kadar uğursuzluktan sonra deve kesme zamanı geldi demektir :))) ya da kabin memurlarından abdestsiz olanları derhal işten çıkarıp abdest tazelemek gerekir :))
  • Atinaya 777 yi doldurabiliyorsa helal olsun. Comfort class ta kimin oturacagi nasil belirleniyor

Türk Hava Yolları'nın (THY) dün, TK1843 sefer sayısı ile İstanbul-Atina seferini yapacak uçağı saat 19.45'de İstanbul'dan havalandı.

İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yapan TC-JJT tescilli Boeing 777-300ER tipi uçağı sorunsuz şekilde Atina Elefterios Venizelos Havalimanı'na iniş yaptı.

İniş sonrası yapılan kontrollerde ise uçağın bir tekerleğinin patladığı belirlendi. THY yetkilileri, lastiği değiştirilecek uçağın 4 saatlik gecikme ile Atina-İstanbul seferini yapacağını bildirdi.

THY uçağı 01.20'de Atina'dan kalkış yaptı ve 02.20 sularında Atatürk Havalimanı'na teker koydu.

THY uçağının Atina'da lastiği patladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Elpida ~ 9 yıl önce
Bir şey dikkatinizi çekti mi? Yine Boeing, yine hata. Airbus'tan daha iyi olduğu iddia ediliyor ama lastiği patlayan A350 duydunuz mu hiç?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahahahha ~ 9 yıl önce
İllahi seni
Comfort ~ 9 yıl önce
Comfort a bilet alinip oturulur eger thy sitesinde bakarsaniz comfort secenegi cikiyor ayrica overbooking olursa elite plus platinium siralamasiyla upgrade ediliyor ekonomiden comfort a upg ucreti thy nin sitesinde mevcuttur ayrica 1 saat lik ucusta niye comforta oturcaksin ki zaten film izleyemiosun kisa ucuslarda ife devre disi birakiliyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eskiden'e ~ 9 yıl önce
Allah'a şükürler olsun ki o ilkel operasyon şekli geride kaldı. Çağdaş hava yollarının hiç biri lastik taşımaz. Ilgili meydanlarda lastik bulundurulur veya pool anlaşması yapılır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eskiden ~ 9 yıl önce
Eskiden 737'lerde bile yedek lastik olurdu. 777, 14 lastiği var ama cargosunda bir tane yedek lastik yok, gidilen Atina meydanında yedek lastik için anlaşma yapılmamış, lastik değiştirmek 20 dakika, yazık günah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B777 ~ 9 yıl önce
Atinaya 777 . Vazgectim gelmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777 Comfort Class ~ 9 yıl önce
Comfort Class'a ekonomi yolcuları mı oturuyor? Cevap verirseniz çok sevinirim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
comfort class ~ 9 yıl önce
comfort class yeni 777lerde yok, 49 business 300 economi koltugu var
fenermoda ~ 9 yıl önce
atinaya 777 ? sasirdim buyuk ucak hepsi yunanli yolcu kesinlikle degil,dir ,thy bir aciklama yapsa basin musaviri vasitasiyla?atina selanik ucuslari pek dolu ucmaz da?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
atina yolcusu ~ 9 yıl önce
dolu oluyor hemde öyle bir dolu oluyorki bazen overbooking olan bile oluyor ;)
.. ~ 9 yıl önce
bu kadar uğursuzluktan sonra deve kesme zamanı geldi demektir :))) ya da kabin memurlarından abdestsiz olanları derhal işten çıkarıp abdest tazelemek gerekir :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hkn ~ 9 yıl önce
Gusülsüz usülsüz mesnetsiz konuşmaları bırak da git hadi bir abdest tazele...!
bunlardan çok var ~ 9 yıl önce
Al işte bu da ülkesinin firmasının zarar görmesinden mutlu olan başka bir tür ezik cinsi. Değişik bir tür yaşam formu. Oğlum adam olun biraz.
Hkm ~ 9 yıl önce
Hay ağzına sağlık kardeşimmm;)
777 ~ 9 yıl önce
Atinaya 777 yi doldurabiliyorsa helal olsun. Comfort class ta kimin oturacagi nasil belirleniyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mig-27 ~ 9 yıl önce
Tarifeli sefer olması hasebiyle 3 sınıf bilet satılıyor olmasın?
Alangir ~ 9 yıl önce
Bu ucakta comfort yok sadece ekonomi ve business var.
Ücret ~ 9 yıl önce
Parasını veren.
777ye ~ 9 yıl önce
Ist ath parkurnda cok fazla ucus yapan biri olarak soyleyebilirim ki gun icindeki 3 ucusta genelde full ya da full'e yakin. Ki bu seferleri sabah ve aksam wide body; oglen ise a321 ile yapiyor. Transit yolcu bu hatta cok fazla var. Sefer artirilirsa inaniyorum ki o da dolu ucar
Lütfen Bilgi Verin ~ 9 yıl önce
Bilirkişilerden bir bilgi rica ediyorum. Örneğin; İstanbul-İzmir seferlerinde de Comfort Class'lı 777'ler kullanılıyor. Onlarda kim oturuyor bu koltuklara ?? Teşekkür ederim.
Firat GZ ~ 9 yıl önce
Iki farkli 777 var thy de JJE den JJP ye kadar olanlar comfort class li, JJR dan LJA ya kadar da iki kabinli. Kisa ucuslarda Ist-izmir Ist-ath gibi genelde uzakdogu veya amerika dan transit gelen yolculara comfort koltuklari veriliyor,bunun yaninda baglantisiz ucan elite veya elite plus yolculari da genelde comfort ta ucuruluyor
Comforttaki yolcu ~ 9 yıl önce
Comforta ekonomi oturuyor. Ama cakallik yapip bcheck in surasinda biletinizi onden alin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000