28 Kasım 2013, Perşembe 10:39:15

THY UÇAĞINI PİST BAŞINDAN DÖNDÜREN OLAY!

Türk Hava Yolları’nın İstanbul-Aşkabat seferini yapan uçağında fazla bagaj kavgası yaşandı. THY uçağını pist başından döndüren sebep neydi?
  • Arkadaş thy ları hiçbir uçuşda uygulamadığı iygulamayı yapıyor bu sefer de ve kurunun yanımda yaşıda yakıyor 20 kg bqgaj hakki veriyor gelirken 30 kg veriyor ne yapacaksın geldiğin gibi gitmen lazım ya eşyaları birakacaksın yada ek ucret oduyeceksin mantıklı değil
  • Bir de şu var: Bu Türkmen teyzeler haftada 3-4 defa ASB-IST uçtukları için Elit Plus yolcu statüsündeler ve CIP salonuna girme hakları var. ve CIP salonlarında ikram edilen ithal içki şişelerini çantalarına atmaktan çekinmiyorlar.
  • aşkabat yolcusu kadar fenası da yokmuş. arka galley'de de boarding yapıyoruz. biri kolayı kapmış, bardağa koyuyor, biri su şişesini almış, kafaya dikiyor, kalkıştan önce 100 kişi tuvaleti kullanmaya çalışıyor, demo esnasında hala birbirleriyle kavga ediyorlar, kimse yerine oturmuyor, kabin ok'ine çıkıldığında doğru düzgün uyarıyorsanız ya trip atıyorlar, öf'leyip kıçlarını dönüp yatıyorlar ya da kış kış yapıyorlar. zaten her biri 5 bardak içecek istiyor. öyle de muhteşem bir yolcu profili.
  • bu tıp yolculara tavız verırsen yakanı kurtaramassın.3.50 saatın bedelınıde odettırmek lazımkı akılları baslarına gelsın.kuralları kendısı koymaya calısan bu ınsanlara az bıle yapılmıs.
  • THY gene sözlü uyarı yapıyor kendi milli hava yolu yetkilileri yolcuları döverek fazla bagaj paralarını alıyor yada uçaktan indiriyorlar THY az bile yapmiş
  • bu fazla bagaj rezilligi yillardir var ve thy buna bir turlu care bulamadi!!! Eskiden de arap ucaklarinda bu kepazelikler olurdu simdi bunlara bir de turki cumhuriyet ulkeleri de eklendi !!! adamlar fazla bagaj odememek icin koca koca bavullarla boarding'e gelirlerdi !!! thy bu fazla bagajlarin ucaga kadar gelmesi nedeniyle dunya kadar bagaji gecmisten gunumuze para almadan tasimistir muhtemelen de tasimaya devam ediyordur!!!
  • Gidin pegasusla uçunuz lutfen bagaj kurallari bellidir bune rezillik yolcularin yaptiği ne taşiyorsunuz sormak lazim kilolarca un şeker çay ve yemeklik yaği midir nedir ya kurallara uyun ya uymayin..sikiysa amerikada bu tartişmalari yapin tam rezillik aferin bunlari yapanlara..
  • tgs personeli parasını ödemeden alsayydı vatan haini yapardınız personelin bir kabahati yok kabahat şeflerde müdürlerde boşverin gitsin
  • Askabatlilari bilen varmi icinizde bu adamlar ticaret yapiyor biraksan 500 kilo yuk getirirler para alicaklar tabiki adamlar otombl paecasi ne bulursa getiriyorlar alicak tabiki kilo basina 5 euro ben bire bir muhatap oluyorum bunlarla ustune sagi soluna sokuyor malzemelerini gecirmek bosa savunmayin bunlari herseyi hakediyorlar
  • Herseyde tgs cocuk yapamayan varsa soylesin tup bebekde yapiyor tgs...

Türk Hava Yolları’nın dünkü TK324 sefer sayılı İstanbul-Aşkabat uçağı, kalkış için hazırlandığı sırada pist başından geri döndü.

AirportHaber’in edindiği bilgiye göre, 134 yolcusu bulunan TC-JSE kuyruk tescilli Airbus 321-200 tipi uçağın bazı yolcuları fazla bagaj parası ödememek için Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’ndeki kontuar görevlileriyle tartıştı. Ücret ödememe talepleri kontuar memurları tarafından geri çevrilen bazı yolcular, uçmaktan vazgeçti ve uçuşunu iptal etti. Uçak kalan yolcularını alarak kalkış için pist başına doğru hareket etti. Bu sırada uçmak istemeyen yolcuların arkadaşları THY uçuş ekipleri ile tartışmaya başladı. Arkadaşlarının uçağa yeniden alınmasını isteyen yolcular ile uçuş ekipleri arasındaki sözlü tartışma üzerine uçağın kaptan pilotu kalkıştan vazgeçti ve park pozisyonuna döndü.

Uçmak istemeyen yolcular uçaktan indirildi ve bagaj eşleştirmesinden sonra uçak 3 saat 50 dakika gecikmeli olarak kalkışını gerçekleştirdi.  Bu gecikme yüzünden Aşkabat-İstanbul seferi de rötarlı olarak gerçekleştirildi.

THY UÇAĞINI PİST BAŞINDAN DÖNDÜREN OLAY!

Yorumlar Tüm Yorumlar (27)

türk türkmen ~ 9 yıl önce
Arkadaş thy ları hiçbir uçuşda uygulamadığı iygulamayı yapıyor bu sefer de ve kurunun yanımda yaşıda yakıyor 20 kg bqgaj hakki veriyor gelirken 30 kg veriyor ne yapacaksın geldiğin gibi gitmen lazım ya eşyaları birakacaksın yada ek ucret oduyeceksin mantıklı değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CIP SALONU ~ 10 yıl önce
Bir de şu var: Bu Türkmen teyzeler haftada 3-4 defa ASB-IST uçtukları için Elit Plus yolcu statüsündeler ve CIP salonuna girme hakları var. ve CIP salonlarında ikram edilen ithal içki şişelerini çantalarına atmaktan çekinmiyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ramp ~ 10 yıl önce
Bunları dolduracaksın il-76 çağrılarda beraber gitsinler memleketlerine!!!
K/M ~ 10 yıl önce
aşkabat yolcusu kadar fenası da yokmuş. arka galley'de de boarding yapıyoruz. biri kolayı kapmış, bardağa koyuyor, biri su şişesini almış, kafaya dikiyor, kalkıştan önce 100 kişi tuvaleti kullanmaya çalışıyor, demo esnasında hala birbirleriyle kavga ediyorlar, kimse yerine oturmuyor, kabin ok'ine çıkıldığında doğru düzgün uyarıyorsanız ya trip atıyorlar, öf'leyip kıçlarını dönüp yatıyorlar ya da kış kış yapıyorlar. zaten her biri 5 bardak içecek istiyor. öyle de muhteşem bir yolcu profili.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bedel ~ 10 yıl önce
bu tıp yolculara tavız verırsen yakanı kurtaramassın.3.50 saatın bedelınıde odettırmek lazımkı akılları baslarına gelsın.kuralları kendısı koymaya calısan bu ınsanlara az bıle yapılmıs.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 10 yıl önce
THY gene sözlü uyarı yapıyor kendi milli hava yolu yetkilileri yolcuları döverek fazla bagaj paralarını alıyor yada uçaktan indiriyorlar THY az bile yapmiş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güldüm ~ 10 yıl önce
birileri uzbekistan airways boardingine tanık olmuş gibi
rezillik ~ 10 yıl önce
bu fazla bagaj rezilligi yillardir var ve thy buna bir turlu care bulamadi!!! Eskiden de arap ucaklarinda bu kepazelikler olurdu simdi bunlara bir de turki cumhuriyet ulkeleri de eklendi !!! adamlar fazla bagaj odememek icin koca koca bavullarla boarding'e gelirlerdi !!! thy bu fazla bagajlarin ucaga kadar gelmesi nedeniyle dunya kadar bagaji gecmisten gunumuze para almadan tasimistir muhtemelen de tasimaya devam ediyordur!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
Gidin pegasusla uçunuz lutfen bagaj kurallari bellidir bune rezillik yolcularin yaptiği ne taşiyorsunuz sormak lazim kilolarca un şeker çay ve yemeklik yaği midir nedir ya kurallara uyun ya uymayin..sikiysa amerikada bu tartişmalari yapin tam rezillik aferin bunlari yapanlara..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tgs ~ 10 yıl önce
tgs personeli parasını ödemeden alsayydı vatan haini yapardınız personelin bir kabahati yok kabahat şeflerde müdürlerde boşverin gitsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Askabatlilari bilen varmi icinizde bu adamlar ticaret yapiyor biraksan 500 kilo yuk getirirler para alicaklar tabiki adamlar otombl paecasi ne bulursa getiriyorlar alicak tabiki kilo basina 5 euro ben bire bir muhatap oluyorum bunlarla ustune sagi soluna sokuyor malzemelerini gecirmek bosa savunmayin bunlari herseyi hakediyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yinemi tgs ~ 10 yıl önce
Herseyde tgs cocuk yapamayan varsa soylesin tup bebekde yapiyor tgs...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000