01 Ocak 2009, Perşembe 07:57:04

THY uçağını Kevin Costner tanıtacak

Türk Hava Yolları'nın, Hintli Jet Airways'ten kiraladığı ultra lüks 777-300 ER tipi uçaklarını Amerikalı sinema oyuncusu ve yönetmen Kevin Costner tanıtacak...
  • yorumunu biraz geliştirmek isterim müsade edersen.Kotilin şıpıdık terliklerini Kevin Costner giyip bu reklamı çekerse daha çarpıcı olur sanırım.ne dersin??
  • First Class yolculara uçuşta ayaklarının rahat etmesi için Temel Kotil'in şıpıdık terliklerinden verilsin:)
  • Tabiki bir sirketin sundugu her yeni hizmet tanitilmasi gerekiyor. Tabiki THY nin First Class uygulamasida yolcuya duyurulmasi gerek. Ama zamaninda sayin Yusuf Bolayirli´ya Ankara´ da ki THY binasini pazarlik etmeden yüksek kirayla kiraladi diye camur atan yönetim, siradanlasmis bir ucagin , aslinda dünya capinda pekde yeni sayilmayan First Class bölümünü tanitnak icin KEVIN COSTNER´e gereksiz yere fazla para sacarak tanitmasi sizce DOGRUMU ? Daha öncede yazdim ve yine tekrarliyorum, dünyada yeni bir ucagi ilk alan sirketlerden olursun, dünyanin alisik olmadigi yeni bir First Class kurarsin, iste o zaman parayi döker en görkemli sanatciya reklam filmi cektirirsin. Ama artik bizimde F-Classimiz var demek icin Kevin Kostner cok pahali....!!!
  • Bir havayolu için tanıtım gerçektende çok önemlidir uluslararası piyasalarda rekabet gücününde en belirgin göstergesi reklamlardır üstelikte ulusal bir havayolunun tanıtımı özelliklede böyle kriz zamanlarında çok önemlidir,kriz THY Allaha şükür es geçti ancak First class reklamı tam bir fiyaskodur,seyredenler hak verecektir,THY markasını oluşturan kimlerdir bence çalışanlarıdır bana kalırsa gerçekten tanıtım yapılmasıysa gercek hedef samimiyet ön planda olmalı ve gerçek kahramanlar yani çalışanlar reklam filmlerinde THY yi hakkını vererek tanıtabilirler ancak kendilerinde milyon km uzak bir yönetimle çalışanları hiç bir zaman görmek istemeyen THY yönetimi bunu Kevin Costner'a milon dolarla ödeyerek tanıtmaya çalışacaktır
  • Bu zamana kadar her uçağında first uygulaması olan bir şirket olsa ``nie reklam yapıonuz hemde hintlilerin ucagina ?`` diebilirdik.Ancak böyle deil.Sadece Türk yolculara hizmet edicek diye bir zorunluluk da yok.Yabancıların first uygulaması hakkında bilgisi yoksa haberi yoksa tabiki first kısım boş gidip gelir.Reklamını yapıcan ki müşteri gelsin dimi .!!!
  • Türk Hava Yolları,first class kabinlerinin tanıtımını yapmamış olduğunu varsayalım.O zaman kim bilecek böyle bir uygulamanın olduğunu.Eski uçak ya da yeni uçak fark etmez.Sonuçta Türk Hava Yolları yeni bir uygulamaya başlıyor ve bu uygulamada da başarılı olacaktır.Ama dediğim gibi tanıtım yapılmasa kim bilecek.First class kabininin doluluk oranı öyle ya da böyle artacak ve THY rekabette geri kalmayacak.
  • Bu ne kin bu ne nefret.Sen bu kafa ile günlük gazeteleri kucağına alır sağ koltukta gidersin.Eğer gerçek pilot isen ne demek istediğimi anlamışsındır. Selam ve Sevgiler
  • B777 tipi ucak 13-14 senedir 720 adet üretilmis olup, onlarca havayolu sirketinde yillardir hizmet verip artik son derece siradan bir ucak haline gelmistir. Bunun yani sira THY´nin B777´leri Jet Airways´den kiralanmis ve tamamiyle Hintlilerin koltuk secimi ve konfigurasyonu ile donanmis, kisacasi yillardir dünyada ucmus ve hicbir ayricaliklari olmayan ucaklardir. Peki THY´nin yaptigi bu reklam kim icin? Dünya B777 ´mi görmedì? Yada First Class´i mi bastan kesfettik? Bu B777 lerin tanitim olayi artik iyice rezillige döndü. Dünyada cok yeni bir ucagi ilk alan sirketlerden olursun, koltuklari ve First Classí kendi zevkine göre bastan donatirsin, o zaman reklamin babasini cekersin. Ama bu sekilde görgüsüzlükden baska birsey degil!
  • Hallaha sukur saglik durumum yerinde...Periodik olarak muayene oluyorum. Ilgine tesekkurler. Ben Ozel sirketlere dusman degilim.. Adam gibi davransinlar ve hadini bilsinler.. Kiskanmasinlar. Bize dil uzatmasinlar yeter, adam gibi ucsunlar. Yeni yilda Iyi ucuslar dilerim.
  • Şunu söylemek gerekir ki THY bu first class uçuşlarına ağırlık verdiği taktirde business ve ekonomide aldığı başarıların üstüne bir yenisini ekleyecektir.Bilinmelidir ki yapılan bir yatırımın herkez tarafından bilinmesi gereklidir.Bence yapılacak olan tanıtım filmi çok muhteşem bir projedir.Ayrıca evden limuzin servisi de Türk Hava Yolları'nı bir adım öne geçirecek uygulamalardan birisidir.Luftansa,Emirates ve British bizi yutmaya can atan havayollarıdır.Rekabet için kalite şarttır.Kısacası yönetimin yaptığı uygulama çok doğru bir uygulamadır

Türk Hava Yolları'nın, Hintli Jet Airways'ten kiraladığı ultra lüks 777-300 ER tipi uçaklarını Amerikalı sinema oyuncusu ve yönetmen Kevin Costner tanıtacak. İstanbul Atatürk Havalimanı'nda çekilecek first class kabinlerin ön plana çıkarılacağı reklam filmi, tüm dünyada gösterilecek.  
 
THY yönetimi, filosuna dahil ettiği uzun menzilli B 777-300 ER tipi uçakların tanıtımını yapması için ünlü oyuncu ve yönetmen Kevin Costner ile anlaştı. 007 James Bond filminin aktörlerinden Pierce Brosnan, Indiana Jones, Kamçılı Adam serisinin unutulmaz oyuncusu Harrison Ford, aynı zamanda usta pilot olan Hollywood yıldızı John Travolta'nın da aralarında bulunduğu oyuncular üzerinde araştırma yapan THY yönetimi, uçakların tanıtım filminde rol alması için Kevin Costner'a teklif götürdü. Projeyi kabul eden Costner, gelecek hafta İstanbul'a gelerek çekimlerde rol alacak.

Geçen hafta törenle filoya katılan ve first class sınıfında da hizmet verecek şekilde tasarlanan uçaklarla ilk sefer üç gün önce Singapur'a yapıldı. 'Akdeniz' adı verilen uçağın ilk seferinde ön bölümdeki ultra lüks düzeyinde tasarlanan 8 first class koltuk için Singapur'a götürülecek yolcu bulunamadı. Uçağın İstanbul-Singapur arasındaki ilk uçuşu 16 business class, 212 de ekonomi sınıfı olmak üzere 228 yolcuyla yapıldı. Daha sonra gerçekleştirilen Londra ve Hong Kong seferlerinde de first class yolcu uçmadı. THY, first class yolcularının memnuniyetini artırmak amacıyla yeni uygulama başlatacak. Evden limuzinle alınacak yolcular, havalimanında ayrı kontuardan işlemleri yapılarak uçuş öncesinde özel salonda ağırlanacak. Yolcular ayrıca, uçağa golf araçları ile götürülecek. B 777-300 ER tipi uçaklarda sadece 8 yolcu first class ayrıcalığı yaşayacak. Yolcular, uçuş boyunca istedikleri zaman istediği ikramı alabilecek. THY Yönetim Kurulu kararına göre, 'first class'a ücretsiz up-grade (ekonomi veya business class'ta uçan yolcuların ücret farkı ödemeden first class'ta yolculuk etmesi) sadece cumhurbaşkanı, başbakan ve TBMM başkanı için gerçekleştirilecek.

THY uçağını Kevin Costner tanıtacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

??? ~ 15 yıl önce
yorumunu biraz geliştirmek isterim müsade edersen.Kotilin şıpıdık terliklerini Kevin Costner giyip bu reklamı çekerse daha çarpıcı olur sanırım.ne dersin??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 15 yıl önce
First Class yolculara uçuşta ayaklarının rahat etmesi için Temel Kotil'in şıpıdık terliklerinden verilsin:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Swissair (Tugrul Özalp) ~ 15 yıl önce
Tabiki bir sirketin sundugu her yeni hizmet tanitilmasi gerekiyor. Tabiki THY nin First Class uygulamasida yolcuya duyurulmasi gerek. Ama zamaninda sayin Yusuf Bolayirli´ya Ankara´ da ki THY binasini pazarlik etmeden yüksek kirayla kiraladi diye camur atan yönetim, siradanlasmis bir ucagin , aslinda dünya capinda pekde yeni sayilmayan First Class bölümünü tanitnak icin KEVIN COSTNER´e gereksiz yere fazla para sacarak tanitmasi sizce DOGRUMU ? Daha öncede yazdim ve yine tekrarliyorum, dünyada yeni bir ucagi ilk alan sirketlerden olursun, dünyanin alisik olmadigi yeni bir First Class kurarsin, iste o zaman parayi döker en görkemli sanatciya reklam filmi cektirirsin. Ama artik bizimde F-Classimiz var demek icin Kevin Kostner cok pahali....!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuz ~ 15 yıl önce
Bir havayolu için tanıtım gerçektende çok önemlidir uluslararası piyasalarda rekabet gücününde en belirgin göstergesi reklamlardır üstelikte ulusal bir havayolunun tanıtımı özelliklede böyle kriz zamanlarında çok önemlidir,kriz THY Allaha şükür es geçti ancak First class reklamı tam bir fiyaskodur,seyredenler hak verecektir,THY markasını oluşturan kimlerdir bence çalışanlarıdır bana kalırsa gerçekten tanıtım yapılmasıysa gercek hedef samimiyet ön planda olmalı ve gerçek kahramanlar yani çalışanlar reklam filmlerinde THY yi hakkını vererek tanıtabilirler ancak kendilerinde milyon km uzak bir yönetimle çalışanları hiç bir zaman görmek istemeyen THY yönetimi bunu Kevin Costner'a milon dolarla ödeyerek tanıtmaya çalışacaktır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rumuzz ~ 15 yıl önce
Bu zamana kadar her uçağında first uygulaması olan bir şirket olsa ``nie reklam yapıonuz hemde hintlilerin ucagina ?`` diebilirdik.Ancak böyle deil.Sadece Türk yolculara hizmet edicek diye bir zorunluluk da yok.Yabancıların first uygulaması hakkında bilgisi yoksa haberi yoksa tabiki first kısım boş gidip gelir.Reklamını yapıcan ki müşteri gelsin dimi .!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güray Özdemir ~ 15 yıl önce
Türk Hava Yolları,first class kabinlerinin tanıtımını yapmamış olduğunu varsayalım.O zaman kim bilecek böyle bir uygulamanın olduğunu.Eski uçak ya da yeni uçak fark etmez.Sonuçta Türk Hava Yolları yeni bir uygulamaya başlıyor ve bu uygulamada da başarılı olacaktır.Ama dediğim gibi tanıtım yapılmasa kim bilecek.First class kabininin doluluk oranı öyle ya da böyle artacak ve THY rekabette geri kalmayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Demir Kus ~ 15 yıl önce
Bu ne kin bu ne nefret.Sen bu kafa ile günlük gazeteleri kucağına alır sağ koltukta gidersin.Eğer gerçek pilot isen ne demek istediğimi anlamışsındır. Selam ve Sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Swissair (Tugrul Özalp) ~ 15 yıl önce
B777 tipi ucak 13-14 senedir 720 adet üretilmis olup, onlarca havayolu sirketinde yillardir hizmet verip artik son derece siradan bir ucak haline gelmistir. Bunun yani sira THY´nin B777´leri Jet Airways´den kiralanmis ve tamamiyle Hintlilerin koltuk secimi ve konfigurasyonu ile donanmis, kisacasi yillardir dünyada ucmus ve hicbir ayricaliklari olmayan ucaklardir. Peki THY´nin yaptigi bu reklam kim icin? Dünya B777 ´mi görmedì? Yada First Class´i mi bastan kesfettik? Bu B777 lerin tanitim olayi artik iyice rezillige döndü. Dünyada cok yeni bir ucagi ilk alan sirketlerden olursun, koltuklari ve First Classí kendi zevkine göre bastan donatirsin, o zaman reklamin babasini cekersin. Ama bu sekilde görgüsüzlükden baska birsey degil!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
PILOT ~ 15 yıl önce
Hallaha sukur saglik durumum yerinde...Periodik olarak muayene oluyorum. Ilgine tesekkurler. Ben Ozel sirketlere dusman degilim.. Adam gibi davransinlar ve hadini bilsinler.. Kiskanmasinlar. Bize dil uzatmasinlar yeter, adam gibi ucsunlar. Yeni yilda Iyi ucuslar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güray Özdemir ~ 15 yıl önce
Şunu söylemek gerekir ki THY bu first class uçuşlarına ağırlık verdiği taktirde business ve ekonomide aldığı başarıların üstüne bir yenisini ekleyecektir.Bilinmelidir ki yapılan bir yatırımın herkez tarafından bilinmesi gereklidir.Bence yapılacak olan tanıtım filmi çok muhteşem bir projedir.Ayrıca evden limuzin servisi de Türk Hava Yolları'nı bir adım öne geçirecek uygulamalardan birisidir.Luftansa,Emirates ve British bizi yutmaya can atan havayollarıdır.Rekabet için kalite şarttır.Kısacası yönetimin yaptığı uygulama çok doğru bir uygulamadır

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000