23 Mayıs 2018, Çarşamba 14:37:28

THY uçağından zorunlu iniş!

Türk Hava Yolları'nın Los Angeles-İstanbul seferini yapacak yolcu uçağı, bir yolcusunun rahatsızlanması nedeniyle Denver'a zorunlu iniş yaptı.
  • Denver a şeref verdin Türk Kuşu. Haberim olsaydı gelip el sallardım sana denver havaalanında
  • Burada da Türk Kuşu görmek bizi heyecanlandırdı,gurur verdi...Çok yaşa TK.
  • Herkese iyigunler iyiaksamlar Bilmedigimden soruyorum birakilan yolcuya ne oluyor dil bileni var bilmeyeni var parasi pulu varmi , sagligi ne halde bunun bir proseduru falan varmi tesekkurler
  • ALLAH TÜM UÇUŞ EKİPLERİMİZİ KORUSUN İŞİNİZ ZOR. Egosu tavan kendini Thy sahibi zanneden iki kelimeyi bir araya getiremeyen kokpit ve k.amirleri hariç.
  • Tk nın uçmadığı yer kalmadı
  • 50 yaşindan sobraki yolculardan uçağa binebilir ve uzun seyahat etmesinde sakinca yoktur raporu istemesi zorunlu thy nin..bu nedir ki.bu uçak denvere indi durdu tekrar yakit aldi tekrar masraf ne tutar bilir misiniz hayir binlerce tutar ciddi rakam..her ay bir kaç kez oluyor hesaplayin masrafi
  • B787 ile Denver Dallas Mexico City acilmali 7 milyon nufuslu Dallas a ucmamak 15 milyon nufuslu New Mexicoya ucmamak ancak 50 bin nufuslu Afrika sehirlerine ucmak, where is math?
  • Ne güzel temiz Denver havası almış yolcular :)
  • olmadi mi thy de bu tür acil inisler.. özellikjle kitalararasi ucuslarda.
Türk Hava Yolları’nın Los Angeles'tan İstanbul'a gelmek üzere havalanan yolcu uçağı Denver'a acil iniş yapmak zorunda kaldı.
 
Los Angeles'tan kalkış yapan Boeing 777-300 ER tipi yolcu uçağı rahatsızlanan bir yolcu nedeniyle ABD'nin Colarado eyaletinde bulunan Denver Havalimanı'na acil iniş yaptı.
 
TC-JJZ kuyruk tescilli uçak, sorunsuz bir şekilde Denver'a iniş yaparken rahatsızlanan yolcunun sağlık ekiplerine teslim edildiği öğrenildi. 
 
Rahatsızlanan yolcusunu bırakan uçağın kısa süre içerisinde TK10 seferini tamamlamak üzere yeniden havalanacağı belirtildi.
THY uçağından zorunlu iniş!

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Emrah ~ 6 yıl önce
Denver a şeref verdin Türk Kuşu. Haberim olsaydı gelip el sallardım sana denver havaalanında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Denverli Enver ~ 6 yıl önce
Burada da Türk Kuşu görmek bizi heyecanlandırdı,gurur verdi...Çok yaşa TK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hayri ~ 6 yıl önce
ahhaha saglam trolsünn
Murat ~ 6 yıl önce
Herkese iyigunler iyiaksamlar Bilmedigimden soruyorum birakilan yolcuya ne oluyor dil bileni var bilmeyeni var parasi pulu varmi , sagligi ne halde bunun bir proseduru falan varmi tesekkurler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şahin Tan ~ 6 yıl önce
Fatura havayoluna gider, havayoluda yolcuys haciz yapsr , donuna kadar alır.
TGS OPERATION ~ 6 yıl önce
ALLAH TÜM UÇUŞ EKİPLERİMİZİ KORUSUN İŞİNİZ ZOR. Egosu tavan kendini Thy sahibi zanneden iki kelimeyi bir araya getiremeyen kokpit ve k.amirleri hariç.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Böylece ~ 6 yıl önce
Tk nın uçmadığı yer kalmadı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camarothy ~ 6 yıl önce
50 yaşindan sobraki yolculardan uçağa binebilir ve uzun seyahat etmesinde sakinca yoktur raporu istemesi zorunlu thy nin..bu nedir ki.bu uçak denvere indi durdu tekrar yakit aldi tekrar masraf ne tutar bilir misiniz hayir binlerce tutar ciddi rakam..her ay bir kaç kez oluyor hesaplayin masrafi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sürücü ~ 6 yıl önce
Yaşım 60, daha dün Hindistan'dan döndüm. Ayda en az biri uzun uçuş olmak üzere 5,6 kere uçarım. Eğer benden böyle bir rapor istenirse, ben de uçağa binen tüm yolcuların, başta sizin, akıl sağlığının yerinde olduğuna dair doktor raporu isterim. İçerken nerede duracağını bilmeyen, kabin ekibinle devamlı didişen, cep telefonunu, tabletini daha nasıl uçuş moduna almasını bilmeyen, aslında yanında götürmek için istediği küçük şişe şarabın kapağını açıp, kapağıda vermedi diye hostese küfreden yolcular sizce daha mı az zarar veriyorlar Havayollarına ?
Cengiz dedeoglu ~ 6 yıl önce
Aç kalır thy öyle olsa
Vecihi ~ 6 yıl önce
Uçak hastalanan hamile yolcu sebebiyle indi . Yaş olarak genç sayılabilecek bir yaş aralığında birisi ve zorunlu iniş durumları herkesin başına gelebelicek kritik durumlarda meydana geliyor . İleride 50li yaşlara geleceğinizi akıldan çıkarmamanızı tavsiye ederim
Mba USA ~ 6 yıl önce
B787 ile Denver Dallas Mexico City acilmali 7 milyon nufuslu Dallas a ucmamak 15 milyon nufuslu New Mexicoya ucmamak ancak 50 bin nufuslu Afrika sehirlerine ucmak, where is math?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
404 ~ 6 yıl önce
Not found
Vizyon ~ 6 yıl önce
Ortalama 10 saatlik Amerika uçuşu ile 5 saatlik Afrika uçuşu aynı fiyatlarda. Amerika’ya giden sayısız havayolu varken Afrika’da rekabet minimum ve Türkiye konum itibariyle Afrika uçuşları için en optimal koşullara sahip. Böyle bakıldığında yolcu için Thy’yi Tercih etmek en mantıklı seçenek oluyor. Ve Afrika uçuşları karlılığı artırıyor .
polyanna ~ 6 yıl önce
Ne güzel temiz Denver havası almış yolcular :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tamam ~ 6 yıl önce
Anladik. Denver"e gittin.
Cok fazla ~ 6 yıl önce
olmadi mi thy de bu tür acil inisler.. özellikjle kitalararasi ucuslarda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000