28 Temmuz 2016, Perşembe 09:02:24

THY San Francisco uçağı Şikago'ya indi

THY'nin TK79 sefer sayılı San Francisco uçağı ABD'nin Şikago kentine teknik iniş yaptı.
  • THY'ın kendini rezil etmesi için yardıma ihtiyacı yok! 40 senedir yaşadığım olaylardan ve başkalarından dinlediklerimdem bir blog hazırlamalıyım. Bahsedilen uçuş 6.5 saat rötarla indi SFO'ya ve 1 tane THY çalışanı bilgi vermek için görünürlerde yoktu.
  • Şimdi yabancılar kitlemistir bize fazla fazla yakıtı park parasını vs.. kötü olmuş allah bu milletin iftarı şirketimize zarar göstermesin.
  • Cekeceksin hava tankerini Atlantik'in ustune fahis fiyatla havada yakit ikmali servisi vereceksin, ne para kazanirsin be?
  • 10 yaşın altı yorumcular hepinizi çok seviyorum
  • Ülkemiz zor günlerden geçerken milli havayolumuz THY'ye yazılanları okudukça aklım almıyor. Buradaki saldırı nasıl bir saçmalıktır? Bu ülkeye dair kurum ve kuruluşlara sahip çıkacağımız günlerde kendi bayrak taşıyıcımıza saldıranlar kendine gelsin! THY'nin zarara uğraması durumunda çalışanların işten çıkması söz konusu. Bu durumda etkilenecek aileleri düşünün, yazmak için yazmayın! Ülkemizin ve yeni neslin geleceği için bir olmak zamanı!
  • herkesin istifası gerekiyor
  • Sonra elinde bidon ile benzinlik ararsın evlat
  • https://www.flightradar24.com/data/flights/tk79/#a79cdb3
  • Haberi okudum yorumları okudum allah akıl fikir versin hepinize . 1-2 arkadaşın yazdıklarının dışında hepsi saçma sapan yorumlar.
  • ışık yanmış mı? 80 km daha gıder...

İstanbul'dan San Francisco'ya gitmek üzere havalanan THY uçağının rotası uzayınca yakıt almak için Şikago'ya inmek zorunda kaldı.

İzlanda hava sahasındaki radar sistemlerinin çökmesi sonucu uçakların farklı rotadan gitmek zorunda kaldığı için yolun uzadığı ve bunun sonucu olarak fazla yakıt kullanan uçağın yakıt ikmali yapmak için Şikago'ya indiği öğrenildi.

Boeing 777 tipi uçağın yakıt aldıktan sonra San Francisco'ya hareket ettiği kaydedildi.

Airporthaber.com

THY San Francisco uçağı Şikago'ya indi

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Humus lover ~ 8 yıl önce
THY'ın kendini rezil etmesi için yardıma ihtiyacı yok! 40 senedir yaşadığım olaylardan ve başkalarından dinlediklerimdem bir blog hazırlamalıyım. Bahsedilen uçuş 6.5 saat rötarla indi SFO'ya ve 1 tane THY çalışanı bilgi vermek için görünürlerde yoktu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Iquwh ~ 8 yıl önce
Şimdi yabancılar kitlemistir bize fazla fazla yakıtı park parasını vs.. kötü olmuş allah bu milletin iftarı şirketimize zarar göstermesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kazan ~ 8 yıl önce
Cekeceksin hava tankerini Atlantik'in ustune fahis fiyatla havada yakit ikmali servisi vereceksin, ne para kazanirsin be?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
10 ~ 8 yıl önce
10 yaşın altı yorumcular hepinizi çok seviyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
easybook ~ 8 yıl önce
Ülkemiz zor günlerden geçerken milli havayolumuz THY'ye yazılanları okudukça aklım almıyor. Buradaki saldırı nasıl bir saçmalıktır? Bu ülkeye dair kurum ve kuruluşlara sahip çıkacağımız günlerde kendi bayrak taşıyıcımıza saldıranlar kendine gelsin! THY'nin zarara uğraması durumunda çalışanların işten çıkması söz konusu. Bu durumda etkilenecek aileleri düşünün, yazmak için yazmayın! Ülkemizin ve yeni neslin geleceği için bir olmak zamanı!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Easy ~ 8 yıl önce
Hayat sana easy ve güzel,bu ne ülke sevdasıdır anlamak zor,indiragandi ne güzel,yüzde 90 eski gizlenen torpille bir yerlere gelmiş bir fetocusun sen,şimdi aklın başına geldi ve paçayı kurtarma derdindesin diye düşünüyorum,yapıcı (yıkıcı olmayan) ,eleştiriyi yapanlar dahil herkesin ülkesini ve şirketini doğal olarak senden daha çok sevdiğine eminim,,ama senin gibi yalaka değil tabii,eleştirmek vatan hainliğmidir?senin gibi kifayetsiz ve beceriksizleri eleştirmek te vatan sevgisi içerir,daha iyiye gitsin diye eleştirebilirler ,güzel ülkemin bu kifayetsiz muhterislerden kurtulduğunda düzlüğe çıkacağından eminim,
istifa ~ 8 yıl önce
herkesin istifası gerekiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet ~ 8 yıl önce
Sen basla
Fazla zorlama ~ 8 yıl önce
Sonra elinde bidon ile benzinlik ararsın evlat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
holding ~ 8 yıl önce
https://www.flightradar24.com/data/flights/tk79/#a79cdb3

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sözcü ~ 8 yıl önce
Haberi okudum yorumları okudum allah akıl fikir versin hepinize . 1-2 arkadaşın yazdıklarının dışında hepsi saçma sapan yorumlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ısık yanmış mı ~ 8 yıl önce
ışık yanmış mı? 80 km daha gıder...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zorla ~ 8 yıl önce
Ben 120km gidiyorum ışık yandiktan sonra

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000