11 Nisan 2014, Cuma 15:32:39

'THY UÇAĞINDAN POLİS ZORUYLA İNDİRİLDİM'

İstanbul Bağımsız milletvekili Muhammed Çetin, Türk Hava Yolları ile Chicago'ya gitmek üzere bindiği uçaktan indirildiğini iddia etti.
  • THY kara liste yapsa bizim vatandasların yarısı bı daha ucamaz..
  • Polisimizin eline sağlık. Kendini ne sanıyor bu adam
  • Tayyip hükümetinin fosilinin ortalığı karıştırma ve yolcuları bekletme çabası...ahlaksızlıkla sonuçlanmıştır
  • Pensilvanya'ya en yakın,N.Y ve Washington.
  • Daha önce aynı sebeple İslamabad seferini de 3 saat gecikmeye soktu bu adam. Bütün amaç huzursuzluk vermek. Milletvekili derdi neyse Genel Müdürlük'te çözsün, uçak içindeki yolcunun da onca yer ve kabin görevlisinin de bir hırsa kurban gitmesi yersiz.
  • Milletvekilinin upgrade edilmesi gerekir AMA AKP den istifa etti icin yapilmiyor.. Kendisinden olmayanin cezalandirilmasi baska bir sey degil yorumlari goruyorum da neden akp yuzde 50 ali yo anliyorum
  • 237+6 bebekli bir listeye sahip uçak bunların içinde bir mv. ve +2 saat rötar yaptırabilme yetkisini iddia etme.Hayır biz halkız bir bağımsızda olsa istifa etmişte olsa böyle bekletme hakkı yok.Hiçbir siyasi parti veya kişiyi savunmuyorum.THY ye teşekkür ederim
  • Aslinda ekonomide otururken business ta oturmak icin israr ediyor bu zad
  • 1- bu adam surekli sorun cikarmanin pesinde, 2- surekli sorun yasadigin havayollarina binmek ne demek? mantiken insanlar, memnun olmadigi bir ise tekrardan kalkismazlar, 3- memnuniyetin yoksa tek bir cikar yolunda yoksa neden hala thy diye israr ediyorsun! 4- bazilari akp havayolu diyor, neden bu tur haberleri sadece bu adamdan duyuyoruz, mhp chp sp icin bu tarz haber almiyoruz? 5- milletvekilinin tabiki bazi ayricaliklari olacak ancak hicbir milletvekilinin 2 saatlik rotar yaptirip maddi manevi zarara ugratip 237+6 yolcunun hakkini yeme gibi bir luxu yoktur ve olamazda.
  • Diego dur allahini seversen zaten ortalik karisik

Ak Parti'den istifa eden İstanbul bağımsız milletvekili Muhammed Çetin, Türk Hava Yolları ile Chicago'ya gitmek üzere bindiği uçaktan polis zoruyla indirildiğini iddia etti.

Bugün yaşanan olayla ilgili bir televizyon kanalının canlı yayınına bağlanan Çetin, uçağın huzurunu kaçırdığı gerekçesiyle zorla uçaktan indirildiğini söyledi.

Olay sırasında televizyon kanalına açıklamalarda bulunan Muhammed Çetin, uçağa bindikten sonra kendisi hakkında şikayetler olduğu iddia edilerek anonsla uçaktan inmesinin istendiğini, daha sonra da polis zoruyla uçaktan indirildiğini ifade etti.

Bu olay sonrasında uçakta bulunan diğer milletvekilleriyle birlikte uçaktan inen Çetin, polis tarafından itildiğini de sözlerine ekleyerek THY'nin kendisini kara listeye aldığını iddia etti.

Bu arada THY kaynaklarından konuyla ilgili edinilen bilgiye göre; uçakta 237+6 bebek yolcunun olduğu belirtilirken, İstanbul milletvekilir Muhammed Çetin'in uçakta farklı bır koltuga oturmak istemesinden dolayı kriz yaşandığı kaydedildi.

Chicago seferi için ekonomi sınıfından bilet alan Çetin'in kendisi için belirlenen koltuk yerine ekonomi sınıfında başka bir koltuğa oturmak istemesinden dolayı sorun yaşandığı, Çetin'in ısrar etmesi üzerine seferin 2 saat rötara uğradığı belirtildi.

Bunun üzerine uçuş ekibinin uçağa polis çağırarak Çetin ve beraberindeki 6 kişiyi uçaktan indirdiği öğrenildi.

©AirportHaber

'THY UÇAĞINDAN POLİS ZORUYLA İNDİRİLDİM'

Yorumlar Tüm Yorumlar (42)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
THY kara liste yapsa bizim vatandasların yarısı bı daha ucamaz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Polisimizin eline sağlık. Kendini ne sanıyor bu adam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Tayyip hükümetinin fosilinin ortalığı karıştırma ve yolcuları bekletme çabası...ahlaksızlıkla sonuçlanmıştır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yapma.. ~ 10 yıl önce
burasi havacilik sitesi, siyasi dusuncelerinizi lutfen olmasi gerektigi yerde paylasiniz. insanlari yangina suruklemenin alemi yok!
Chicago ne iş? ~ 10 yıl önce
Pensilvanya'ya en yakın,N.Y ve Washington.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Daha önce aynı sebeple İslamabad seferini de 3 saat gecikmeye soktu bu adam. Bütün amaç huzursuzluk vermek. Milletvekili derdi neyse Genel Müdürlük'te çözsün, uçak içindeki yolcunun da onca yer ve kabin görevlisinin de bir hırsa kurban gitmesi yersiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Milletvekilinin upgrade edilmesi gerekir AMA AKP den istifa etti icin yapilmiyor.. Kendisinden olmayanin cezalandirilmasi baska bir sey degil yorumlari goruyorum da neden akp yuzde 50 ali yo anliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fly ~ 10 yıl önce
Niye milletvekili upgrade ediliyor? Niye gazim, sehit yakinim upgrade edilmiyor? Hep ayni hikaye.
fly' a ~ 10 yıl önce
Hocam sen boşver gazi yakınını şehit yakınını bussines uçurmayı önce indirim yapsın THY indirim. BKZ: BORA JET Ayrıca O Milletin Vekili tabi ki bussines uçacak ayrıcalıklı olacak biz çıkartıyoruz onu oraya hepimizi temsil ediyor.
upgrade ~ 10 yıl önce
dediginiz dogru da neden diger partilerde upgrade ediliyor o zaman? hakan sukur, ertugrul gunay ve digerleri, onlarla ilgili bussiness sorunu yasandigi haberini duydunuz mu? bu kadar subjektif bakmayin olaylara, lutfen.
Devlet ~ 10 yıl önce
237+6 bebekli bir listeye sahip uçak bunların içinde bir mv. ve +2 saat rötar yaptırabilme yetkisini iddia etme.Hayır biz halkız bir bağımsızda olsa istifa etmişte olsa böyle bekletme hakkı yok.Hiçbir siyasi parti veya kişiyi savunmuyorum.THY ye teşekkür ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Olay oyle degil ~ 10 yıl önce
Aslinda ekonomide otururken business ta oturmak icin israr ediyor bu zad

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kim bu ya ~ 10 yıl önce
1- bu adam surekli sorun cikarmanin pesinde, 2- surekli sorun yasadigin havayollarina binmek ne demek? mantiken insanlar, memnun olmadigi bir ise tekrardan kalkismazlar, 3- memnuniyetin yoksa tek bir cikar yolunda yoksa neden hala thy diye israr ediyorsun! 4- bazilari akp havayolu diyor, neden bu tur haberleri sadece bu adamdan duyuyoruz, mhp chp sp icin bu tarz haber almiyoruz? 5- milletvekilinin tabiki bazi ayricaliklari olacak ancak hicbir milletvekilinin 2 saatlik rotar yaptirip maddi manevi zarara ugratip 237+6 yolcunun hakkini yeme gibi bir luxu yoktur ve olamazda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ya ~ 10 yıl önce
Diego dur allahini seversen zaten ortalik karisik

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000