05 Mart 2014, Çarşamba 10:09:20

UÇAKTA YAŞADIĞI KORKU DOLU ANLARI ANLATTI

Bombay’a gitmek üzere bindiği THY uçağının Tahran’a acil iniş yapması üzerine Yahudi olduğu için kötü muameleden korkan İsrailli asker, yaşadığı korku dolu anları anlattı.
  • bu israil de o kadar korkak bir halk ki kesekağıdı patlatsan altlarına yapacaklar
  • işte Türkün gücü diyen arkadas,alaka ne?
  • israilli grup Fanatik bir İranlı görevliye denk gelselerdi olacakları düşünmek bile istemiyorum
  • Şimdi ,oldu ya ,THY uçağı herhangi bir yarden dönerken Tel Aviv'e acil iniş yapsa ve içinde 20 tane İranlı olsa... Muamele böyle mi olurdu?..
  • GÖRDÜN MÜ BARIŞIN NE DEMEK OLDUĞUNU EY İSRAİL ?? !!! İŞTE BUNA YARIYOR İNŞAALLAH BAŞINA BAŞKA HALLER GELMEDEN ANLARSIN !!!
  • güney kıbrıs tatilimde bende benzer korkular yaşamıştım neyseki yersiz çıktı
  • Ne yani biz ermenistan gitmiyormuyuz ? Yunanistan ? Sırbistana ?
  • korkar tabiki.. sizde Türklerin dünya üzerinde yeri yoktur ,yeryüzünden silecegiz diyen dusman bir ülkeye iniş yapmak zorunda olsaydınız Sizide gorurduk.. yolcu sağlığı olunca tabiki işler değişir fakat insanların hassasiyetini anlamak lazım ziya tarkan kozan
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Iste Turk'un gucu

İstanbul-Bombay seferini yapan THY’ye ait uçak geçtiğimiz gün İran'a acil iniş yaptı. Olay İsrailli bir yolcunun başına gelenleri medyaya anlatması üzerine ortaya çıktı. İsrail gazetesi Haaretz’de adı “Benny” olarak belirtilen bu yolcu, acil iniş anonsunu duyunca büyük korkuya kapıldığını söyledi.

KORKUDAN "İNGİLİZİM" DEDİ

“Benny”, Y-Net adlı internet sitesine şöyle konuştu: “Bana kötü davranmasınlar diye İngilizim dedim ama, İsrailli olduğumu anladılar. Buna rağmen gayet iyi davrandılar, hatta uğurlarken bir müzik kutusu hediye ettiler. Bana ’yine gel’ dediler. Ben de onları, barış sonrası için İsrail’e davet ettim. Korkumun esas nedeni orduda ihtiyat askeri olmam. Laptopumda üniformalı fotoğraflarım vardı. Onları görmelerinden korktum.”

İsrail’in önde gelen gazetelerinden Yedioth’a göre ise, uçağın İran'a acil iniş yapması üzerine uçaktaki 20 İsrailli çok korktu. Havaalanında “uzun bir bekleyişten sonra uçak yeniden havalanırken 20 İsraillinin tümü hala uçaktaydi” sözlerini kullanan gazete “Korku verici bir drama barışçıl biçimde son buldu. ancak uçaktaki gençlerin torunlarına anlatacak çok farklı bir hikayesi olacak” ifadesi kullanıldı.

Gazete, İsrail Silahlı Kuvvetlerinin, halkını İran gibi “düşman ülkeler” üzerinde yabancı havayolu şirketleriyle uçmalarını yasakladığına dikkat çekilen haberde uçakta bulunan bir İsraillin şu sözlerini de yansıtıyor:

“İlk başta çok korktum. Ancak bana çok iyi davrandılar ve yine Tahran’ı ziyaret etmeye davet ettiler. Ben ise onlara ‘Barış yapalım ve ben sizi Kudüs’e davet edeyim’ dedim.”

UÇAKTA YAŞADIĞI KORKU DOLU ANLARI ANLATTI

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

tk ~ 10 yıl önce
bu israil de o kadar korkak bir halk ki kesekağıdı patlatsan altlarına yapacaklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
işte Türkün gücü diyen arkadas,alaka ne?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
israilli grup Fanatik bir İranlı görevliye denk gelselerdi olacakları düşünmek bile istemiyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Şimdi ,oldu ya ,THY uçağı herhangi bir yarden dönerken Tel Aviv'e acil iniş yapsa ve içinde 20 tane İranlı olsa... Muamele böyle mi olurdu?..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 10 yıl önce
sen de bu soruyu sormasan olmazdı zaten!! :)
hereafter ~ 10 yıl önce
laptop'taki uniformalı fotoğrafının görünmesinden korkmuş.. ..melekler de ne var ne yok kayda alıyor; zebaniler kayıtlar ve uygulama talimatnamesi ellerine geçtiğinde muameleleri de ona göre olacaktır
ŞAFAK EGEMEN ~ 10 yıl önce
GÖRDÜN MÜ BARIŞIN NE DEMEK OLDUĞUNU EY İSRAİL ?? !!! İŞTE BUNA YARIYOR İNŞAALLAH BAŞINA BAŞKA HALLER GELMEDEN ANLARSIN !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamburg/tolga ~ 10 yıl önce
güney kıbrıs tatilimde bende benzer korkular yaşamıştım neyseki yersiz çıktı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serkan ~ 10 yıl önce
Ne yani biz ermenistan gitmiyormuyuz ? Yunanistan ? Sırbistana ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
korkar tabiki.. sizde Türklerin dünya üzerinde yeri yoktur ,yeryüzünden silecegiz diyen dusman bir ülkeye iniş yapmak zorunda olsaydınız Sizide gorurduk.. yolcu sağlığı olunca tabiki işler değişir fakat insanların hassasiyetini anlamak lazım ziya tarkan kozan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Iste Turk'un gucu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasıl Yani ~ 10 yıl önce
Ne alaka?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000