01 Aralık 2011, Perşembe 17:28:45

THY UÇAĞINDA TAŞKINLIK YAPTI...

Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Trablus seferini yapan yolcu uçağında seyahat edecek olan Libyalı yolcu, uçakta taşkınlık yapınca polis ekipleri tarafından uçaktan aşağıya indirilerek gözaltına alındı.
  • sık sık hatay a ucuyorum, ucagın yarısı suriyeli.. ne kural biliyorlar, ne nezaket.. her ucusta bir suriyelinin rezilligi.. cep telefonu kapatmazlar, baskalarının yerine otururlar, uyarılınca da kavga çıkartırlar..
  • araplarin kendileri zaten vahsi bi toplum
  • Araplar oldum olası Türkiye yi ve Türkleri kıskanırlar .. Şimde de vizesiz rahatça gelince buraları o kadar beğeniyorlarki geri dönmek istemiyorlar..Belki de bu genç Libyalı da geri dönüş krizine girmiştir :)
  • Bu araplar sürekli olay yaratıyorlar. Her kavganın altından bir arap çıkıyor.
THY'nin tarifeli uçağıyla bugün saat 14.25'de İstanbul'dan Trablus'a gitmek üzere havalimanına gelen 23 yaşındaki Libya uyruklu bir yolcu, uçağa binmesinin ardından taşkınlık yapmaya başladı.

Kimliği öğrenilemeyen Libyalının yanında, annesinin de olduğu görülürken, yolcu tüm uyarılara rağmen taşkınlığa devam edince, uçağın kaptan pilotu da durumu yetkililere bildirdi.

Uçuş güvenliğini riske atmamak için polis ekipleri tarafından uçaktan indirilerek gözaltına alınan Libyalı yolcunun, basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştığı görüldü. Güçlükle sakinleştirilen yolcu annesi ile birlikte polis merkezine götürüldü. Öte yandan, THY'nin Trablus seferide bir saat gecikmeli bir şekilde saat 15.30'da gerçekleştirildi.
THY UÇAĞINDA TAŞKINLIK YAPTI...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
sık sık hatay a ucuyorum, ucagın yarısı suriyeli.. ne kural biliyorlar, ne nezaket.. her ucusta bir suriyelinin rezilligi.. cep telefonu kapatmazlar, baskalarının yerine otururlar, uyarılınca da kavga çıkartırlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
araplarin kendileri zaten vahsi bi toplum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Araplar oldum olası Türkiye yi ve Türkleri kıskanırlar .. Şimde de vizesiz rahatça gelince buraları o kadar beğeniyorlarki geri dönmek istemiyorlar..Belki de bu genç Libyalı da geri dönüş krizine girmiştir :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu araplar sürekli olay yaratıyorlar. Her kavganın altından bir arap çıkıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000