10 Kasım 2008, Pazartesi 16:04:26

THY uçağında sigara krizi!

Türk Hava Yolları'na (THY) ait İstanbul-Riyad seferini yapan yolcu uçağında sigara krizi yaşandı.
  • Ne kadar tuhaf, yazının konusu uçağın içinde yasak olmasına karşın sigara içmek isteyen yolcu. Gerçek bu iken yorumcular bir Televizyon kanalı için yorum yazıyorlar. Önemli olan televizyon kanalı değil sigara içmek isteyen yolcudur. Uçuş ekibini aldığı karar için de KUTLARIM.
  • arkadaşlar siz samanyolu tv mi izliyorsunuz?hayretsiniz yaaa
  • Ben çamur atmıyorum. Televizyonda zap yaparken Samanyolu tv'de bu haber çıktı karşıma, havacılıkla alakalı olduğu içinde izledim akabinde spikerin söylediğini aynen yazdım. Yorumumun en sonunada uyduruk haber yapıldığına dair görüşümü yazdım. Sonra benim aydınım filan diye bir iddiamda olmadı dimi kanarya kuşu? Ben yalan olana karşıyım sadece bu..
  • bir ekleme yapmak istiyorum.. Sudan Arabistan seferi bilgisinin haber kayanağı Anadolu Ajansı.
  • vatan gazetesi internet sitesinde de sudan riyad seferi yazmakta. bir deli kuyuya atmış butun basın kontrol etmeden sayfalarına taşıyor..muhtemelen farklı yerlerde de aynı hata vardır. samanyolunu ben de izlemeyerek tepkimi veriyorum. burada eleştirilmesi gereken basının geneli...
  • O kabin amirine ve kaptana helal olsun..bu devirde bu dik duruşu gösterecek kaptan sayısı cok az... ebrikler teşekkürler..
  • ya ne kadar basit bir şekilde elestiriyorsunuz cok komiksiniz.hem bu tv kanalına karsıysanız bu kadar,neden izliyorsunuzz?????ben hiç sevmiyorum o kanalı ama tepkimi izlemeyerek veriyorum.fikirlerine karsıysanız eger fikrinizle karsılık vermelisiniz.komik camur atmalarla değill.bu aydın oldugunu düşünen insanların izlediği yol olmamalı
  • Az önce Samanyolu TV'de bu haber Sudan Suudi Arabistan seferini yapan THY uçağı sigara krizinden ötürü Adana Havalimanına acil iniş yaptı diye anons edildi. Düşün Sudan nere Suudi Arabistan nere Adana nere. Uydurmada sınır noktası Samanyolu teve!..

Türk Hava Yolları'na ait TK1244 sefer sayılı yolcu uçağı, İstanbul-Riyad seferini yapmak üzere 94 yolcusuyla birlikte dün akşam 21.50'te havalandı. Kalkıştan bir süre sonra sigara içmek istediğini belirten bir yolcu kabin amirinden izin istedi ve Sivil Havacılık kuralları gereği bu talebin reddedildi. Talebi reddedilen yolcu kabin amirinin uyarısı dikkate almayarak sigarasını yaktı ve içmeye başladı. Bunun üzerine kabin amirinin durumu kaptan pilota bildirilmesiyle kaptan pilot Adana Havalimanı'na acil iniş kararı aldı.

Uçağın, Adana Havalimanı'na acil iniş yapmasının ardından "uçuş güvenliğini tehdit ettiği" gerekçesiyle E.M. isimli yolcu emniyet güçleri tarafında gözaltına alındı.

Uçak, yapılan işlemlerin ardından Riyad'a gitmek üzere tekrardan havalandı.

THY uçağında sigara krizi!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Çağdaş ~ 15 yıl önce
Ne kadar tuhaf, yazının konusu uçağın içinde yasak olmasına karşın sigara içmek isteyen yolcu. Gerçek bu iken yorumcular bir Televizyon kanalı için yorum yazıyorlar. Önemli olan televizyon kanalı değil sigara içmek isteyen yolcudur. Uçuş ekibini aldığı karar için de KUTLARIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xxx ~ 15 yıl önce
arkadaşlar siz samanyolu tv mi izliyorsunuz?hayretsiniz yaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
overload55 ~ 15 yıl önce
Ben çamur atmıyorum. Televizyonda zap yaparken Samanyolu tv'de bu haber çıktı karşıma, havacılıkla alakalı olduğu içinde izledim akabinde spikerin söylediğini aynen yazdım. Yorumumun en sonunada uyduruk haber yapıldığına dair görüşümü yazdım. Sonra benim aydınım filan diye bir iddiamda olmadı dimi kanarya kuşu? Ben yalan olana karşıyım sadece bu..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
treks ~ 15 yıl önce
bir ekleme yapmak istiyorum.. Sudan Arabistan seferi bilgisinin haber kayanağı Anadolu Ajansı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
treks ~ 15 yıl önce
vatan gazetesi internet sitesinde de sudan riyad seferi yazmakta. bir deli kuyuya atmış butun basın kontrol etmeden sayfalarına taşıyor..muhtemelen farklı yerlerde de aynı hata vardır. samanyolunu ben de izlemeyerek tepkimi veriyorum. burada eleştirilmesi gereken basının geneli...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
siyasi ~ 15 yıl önce
O kabin amirine ve kaptana helal olsun..bu devirde bu dik duruşu gösterecek kaptan sayısı cok az... ebrikler teşekkürler..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kanarya ~ 15 yıl önce
ya ne kadar basit bir şekilde elestiriyorsunuz cok komiksiniz.hem bu tv kanalına karsıysanız bu kadar,neden izliyorsunuzz?????ben hiç sevmiyorum o kanalı ama tepkimi izlemeyerek veriyorum.fikirlerine karsıysanız eger fikrinizle karsılık vermelisiniz.komik camur atmalarla değill.bu aydın oldugunu düşünen insanların izlediği yol olmamalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
overload55 ~ 15 yıl önce
Az önce Samanyolu TV'de bu haber Sudan Suudi Arabistan seferini yapan THY uçağı sigara krizinden ötürü Adana Havalimanına acil iniş yaptı diye anons edildi. Düşün Sudan nere Suudi Arabistan nere Adana nere. Uydurmada sınır noktası Samanyolu teve!..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000