16 Ağustos 2018, Perşembe 22:43:14

THY uçağında sigara içen yolcuya ceza

Türk Hava Yolları (THY)'nın New York-İstanbul seferini yapan yolcu uçağının tuvaletinde sigara içen yolcuya bin 171 TL ceza kesildi.
  • Haberde caza bin 717 TL yazıyor. İmla kurallarına göre haberdeki yazılış şekli yanlış .Yorumda farklı rakamlardan bahsedenler var. Demek ki haberleri de iyi okumuyoruz. Uçakta kurallara uymayanlar belirli süreli kara listeye alınmalı. Süresi için tekerrür etmeyenler listeden çıkarılmalı. Aksi davranışta bulunanlar kesin uçaklara alınmamalı derim. Herkese hayırlı uçuşlar.
  • ahahah adam 300 dolar bile odememis. binmeden bakmistir pariteye.
  • Sonunda!
  • dolara vurunca bisi yapmiyor hep icmesinler cezasi neyse oderiz diyip
  • Havada yangin ciktiginda olusabilecek riskleri hesaplamayan bilincsiz yolcular...kendinlerini ve baskalarini tehlikeye atiyorlar. Risk görülmese uluslar arasi yasalar ile yasaklanmazdi.
  • Uçakta sigara içmek, yüzlerce kişiyi öldürmeye teşebbüstür. Para cezası değil, hapis cezası verilmeli.
  • Hostesler arkada icerken sorun olmuyor ama!
  • Thy'nin hemen her uzun uçuşta tuvaletlerde sigara içiliyor,kişi sigarayı yakıyor,dumanı tuvalete üflüyor boyuna da sifonu çekiyor ki dumanı çeksin,maalesef içenlerin çoğu da türk.
  • 717
  • Mümkün değil. Hiç bir havayolu şirketi bunu asla kabul etmez açık bir tehdit oluşturur. Aktarmayla gidin o zaman beklerken beş paket içersiniz. İyi uçuşlar

TÜrk Hava Yolları'nın (THY) New York-İstanbul seferini yapan uçağında sigara içen bir yolcuya bin 171 TL para cezası kesildi.

TK12 sefer sayısı ile gerçekleştirilen seferde ABD pasaportlu olan ve Mısır'a transit gidecek M.D. adlı yolcu, tuvalette sigara içti. Durumu fark eden kabin ekipleri, kaptan pilota haber verdi.

Atatürk Havalimanı'na inen uçağa polis ekipleri çağrıldı. Uçağa gelen polis ekipleri sigara içen yolcuyu karakola götürdü. Kabahatlar Kanunu'na göre, bin 717 TL para cezası verilen yolcu, işleminin ardından Mısır'a gönderildi.

THY uçağında sigara içen yolcuya ceza

Yorumlar Tüm Yorumlar (46)

Ayhan ~ 6 yıl önce
Haberde caza bin 717 TL yazıyor. İmla kurallarına göre haberdeki yazılış şekli yanlış .Yorumda farklı rakamlardan bahsedenler var. Demek ki haberleri de iyi okumuyoruz. Uçakta kurallara uymayanlar belirli süreli kara listeye alınmalı. Süresi için tekerrür etmeyenler listeden çıkarılmalı. Aksi davranışta bulunanlar kesin uçaklara alınmamalı derim. Herkese hayırlı uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LeylaThe ~ 6 yıl önce
ahahah adam 300 dolar bile odememis. binmeden bakmistir pariteye.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Km ~ 6 yıl önce
Sonunda!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yok ~ 6 yıl önce
dolara vurunca bisi yapmiyor hep icmesinler cezasi neyse oderiz diyip

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Güvenlik ~ 6 yıl önce
Havada yangin ciktiginda olusabilecek riskleri hesaplamayan bilincsiz yolcular...kendinlerini ve baskalarini tehlikeye atiyorlar. Risk görülmese uluslar arasi yasalar ile yasaklanmazdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçak ~ 6 yıl önce
Uçakta sigara içmek, yüzlerce kişiyi öldürmeye teşebbüstür. Para cezası değil, hapis cezası verilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 6 yıl önce
Hostesler arkada icerken sorun olmuyor ama!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anan ~ 6 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Yalancıyı ~ 6 yıl önce
Kurtlar yesin mi?
Sami ~ 6 yıl önce
Olmaz
gördüysen ~ 6 yıl önce
ve şikayet etmediysen bu daha büyük sorun
Km1 ~ 6 yıl önce
Uçakta hiçbir şekilde hiç kimse sigara içmiyor tatlım
thy ~ 6 yıl önce
Thy'nin hemen her uzun uçuşta tuvaletlerde sigara içiliyor,kişi sigarayı yakıyor,dumanı tuvalete üflüyor boyuna da sifonu çekiyor ki dumanı çeksin,maalesef içenlerin çoğu da türk.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
171 ~ 6 yıl önce
717

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mokoko ~ 6 yıl önce
umarım 171 i yanlış yazmışlardır :)
köz verelim ~ 6 yıl önce
Mümkün değil. Hiç bir havayolu şirketi bunu asla kabul etmez açık bir tehdit oluşturur. Aktarmayla gidin o zaman beklerken beş paket içersiniz. İyi uçuşlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000