22 Şubat 2016, Pazartesi 09:25:23

THY uçağında şaşkınlık ve mutluluğu aynı anda yaşadı

Türk Hava Yolları'nın dün gece TK 2645 sefer sayılı Elazığ-İstanbul uçağında THY kabin memuru büyük bir şaşkınlık yaşadı.
  • Büyük hata!
  • Havacılık ciddi konu diyenler var. Evlilik de ciddi ve kutsal bir kurumdur. Böyle soytarılıklara gelmez. O kız tamamen özgür iradesiyle mi evet demiş oluyor, yoksa yoğun baskı altında mı? Nikah memuru bunların nikahını kıymayı reddetmeli.
  • Tamam Allah mesut etsin de... Kızımız garson olsaydı, lokantada; hemşire olsa, hastanede; polis olsa, karakolda; öğretmen olsa okulda mı evlilik teklif edilecekti? Uçak kabin memuru için, hadi abartmayalım, "iş yeridir". Havacılık "ciddi" bir iştir. Kıskandığımdan değil ama, bizim özelimiz olması maksadıyla, eşime yalnız iken evlenme teklif ettim, böyle ulu orta değil, bu da benim tercihim. Olan olmuş, ama sıradaki hanım kızlarımız ve beyefendiler konuya bir de bu açıdan bakarlarsa doğru davranışı seçebileceklerdir. Sonuç olarak, Allah tamamına erdirsin diyelim. "Genciz" ama evlenecek kadar büyümüşüz?
  • Cok buyutunuz Turkiyenin dort bir yani. Teror Estiriyor. Her gun doguda ve guneyde. Fidanlarimiz sehit oluyor , Kimi ucakta evlenme telif ediyor. Kimi pariste. Dugun yapip evlniyor , icimiz kan agliyor bumu. Vatanseverlik, ben hukumetin yerinde olsam su durumda. Bu gibi eglencelere musade etmem cunku memleket hepimizin. Ici yaniyor bir kere eylencelere. Kisitlama getiririm . Bunu basbakan duysun lutfen ,
  • O gulen yuzunuz hic solmasin insallah. Cook mutlu olun. Her kez sizi cok seviyor. Özellikle ben. :)
  • May the force be with you!
  • Çiçek,diz cokmek,uçakta olmasi vs..çok yaratici olmuş... Allah mesut etsin...
  • Cok romantik en guzel kisim elbise secmek, buketi firatmak ve pasta yemek, begendim!!! bir yastikda kocasinlar, omurboyu nice cocuklu ve torunlu yillara insallah!!
  • Hayatımda duydugum en orjinal evlenme teklifi hiçbir havacının aklına gelmemişti tebrikler.
  • Burak tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.

Türk Hava Yolları'nın dün gece TK 2645 sefer sayılı Elazığ-İstanbul uçağında THY kabin memuru hem şaşkınlık hem de büyük bir sevinç yaşadı.

Kendisinden habersiz uçağa binen erkek arkadaşı Burak Çerkes'i karşısında gören Türk Hava Yolları kabin memuru Gökçe D, Gözen Air personeli olan sevgilisinin karşısında diz çökmesiyle adeta neye uğradığını şaşırdı.Yolcuların da büyük bir merakla şahit olduğu o anlarda kabin memuru sevgilisine evlenme teklifi eden Çerkes, aldığı evet cevabıyla büyük sevinç yaşadı.

Yolcuların ve diğer mürettebatın alkışlarıyla o anlarını ölümsüzleştiren çift, birbirlerine sarılarak mutluluk yemini etti.


 

THY uçağında şaşkınlık ve mutluluğu aynı anda yaşadı

Yorumlar Tüm Yorumlar (48)

Eyvah beya ~ 7 yıl önce
Büyük hata!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçmalık ~ 8 yıl önce
Havacılık ciddi konu diyenler var. Evlilik de ciddi ve kutsal bir kurumdur. Böyle soytarılıklara gelmez. O kız tamamen özgür iradesiyle mi evet demiş oluyor, yoksa yoğun baskı altında mı? Nikah memuru bunların nikahını kıymayı reddetmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bak şunlara ~ 8 yıl önce
Tamam Allah mesut etsin de... Kızımız garson olsaydı, lokantada; hemşire olsa, hastanede; polis olsa, karakolda; öğretmen olsa okulda mı evlilik teklif edilecekti? Uçak kabin memuru için, hadi abartmayalım, "iş yeridir". Havacılık "ciddi" bir iştir. Kıskandığımdan değil ama, bizim özelimiz olması maksadıyla, eşime yalnız iken evlenme teklif ettim, böyle ulu orta değil, bu da benim tercihim. Olan olmuş, ama sıradaki hanım kızlarımız ve beyefendiler konuya bir de bu açıdan bakarlarsa doğru davranışı seçebileceklerdir. Sonuç olarak, Allah tamamına erdirsin diyelim. "Genciz" ama evlenecek kadar büyümüşüz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyaset ~ 8 yıl önce
Cok buyutunuz Turkiyenin dort bir yani. Teror Estiriyor. Her gun doguda ve guneyde. Fidanlarimiz sehit oluyor , Kimi ucakta evlenme telif ediyor. Kimi pariste. Dugun yapip evlniyor , icimiz kan agliyor bumu. Vatanseverlik, ben hukumetin yerinde olsam su durumda. Bu gibi eglencelere musade etmem cunku memleket hepimizin. Ici yaniyor bir kere eylencelere. Kisitlama getiririm . Bunu basbakan duysun lutfen ,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cenk saysel ~ 8 yıl önce
başbakanın cumhurbaşkanına hiç seslenme biri maça gider biri yurt dışı gezisinden dönmez biri düğüne şahit gider biri açılış yapar yas mı tutuyorsun ne nette işin olsun ne televizyonda
Eyvah b ~ 8 yıl önce
O gulen yuzunuz hic solmasin insallah. Cook mutlu olun. Her kez sizi cok seviyor. Özellikle ben. :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
çok klişede yinede ~ 8 yıl önce
May the force be with you!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaratici olmuş.. ~ 8 yıl önce
Çiçek,diz cokmek,uçakta olmasi vs..çok yaratici olmuş... Allah mesut etsin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pinar ~ 8 yıl önce
Cok romantik en guzel kisim elbise secmek, buketi firatmak ve pasta yemek, begendim!!! bir yastikda kocasinlar, omurboyu nice cocuklu ve torunlu yillara insallah!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnanılmaz.. ~ 8 yıl önce
Hayatımda duydugum en orjinal evlenme teklifi hiçbir havacının aklına gelmemişti tebrikler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saw ~ 8 yıl önce
Burak tebrik ederim.Allah tamamına erdirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000