28 Ekim 2016, Cuma 20:05:32

THY uçağında sarhoş yolcu krizi

Türk Hava Yolları'nın dün gerçekleştirdiği İstanbul-Berlin seferinde sarhoş yolcu krizi yaşandı. Sarhoş yolcu defalarca istifra ederek erkek kabin memurlarına küfürler yağdırdı.
  • Kendi gözlemlerime göre CIP salonundan itibaren de başlayan başka bir durumun; THY'nin anlayışının sonucu. Çok uzak değil daha geçen hafta singapur uçuşunda zil zurna uçağa binen bir Avustralya vatandaşının yol boyunca durmaksızın ayakta durup uçağın arkasında mümkün olan her saniye, daha uçak kalkmadan içmeye başlaması ve yolculara yaşatıklarını anlatmam mümkün değil; birde dönüşümüz oldu bu sefer de hemen yanımızda iki iri yarı rus vatandaşının alkol limit denemelerinin kahkaları en azından sızıp kalınması ile son buldu... dediğiğim gibi kişisel gözlemlerim bunlar ve özellikle vurgulamak lazım uçuşlardaki ikramı ve hürmeti abartanlar ülkemiz vatandaşları değil. Ülke vatandaşına aşağlık muamelesi yapan bir işletmenin başına daha gelecek çok şey var.Girin şikayetim var com sayfasına, hergün birbirinden saçma sapan uygulamalara, yaşanan akıl almaz olaylara bir bakın...
  • Bu haber uçaklarda içki yasağı için yeterli delil içermektedir. Lütfen artık yetkililer biraz cesaretli karar alsınlarda kurtulsak bu pislikten
  • Bir ucak meyhane degilki herkese istedigi kadar alkol verilsin,kabin personelinin tecrübesizligi...
  • Alkole kesinlikle kota gelmeli. Uçak içinde alkol alımı azaltılmalı. Artık bir kadeh mi bir bardak mı nasıl bir ölçüyle veriyorlarsa sarhoş etmeyecek kadar versinler.
  • Es, dost, akrabadan gelen sikayetlerle yer, kabin ve kokpit ekiplerinin gozunu korkutur kovmakla tehdit edersen gun gelir insan musvetteleri bu ve benzeri herseyi yapma cesareti bulur kendinde! Ha suc sadece sirkette de deil, bu durumu kullanmaya calisan yolcularin sayisi da az deil! Ver personeline yabanci sirketler gibi offload/karaliste yetkisini bakalim kaliormu bu tipler piyasada!
  • Yolcu ekonomi uçmuştu business degil!
  • vah ki ne vah.
  • 1. Business veya ekonomi yolcusu olmakla alakası yoktur. Uçakiçi olayların kademeleri vardır. Bu olay ilk seviyede kalmıştır. 2'ye geçseydi acil iniş gündeme gelirdi. Kaptana mutlaka haber verilmiş ve o da hazırlıklarını yapmıştır. 2. "Tippen lazio" demek ırkçılıktır. Karadeniz insanını bu şekilde lekeleyemezsiniz! 3. Alkol konusunda herkes kendi hayalini söylemiş, iyiki bu ülkede kanunlar var!
  • Alkol yasagi gelir insallah
  • yolcu business sınıfında olduğu için kimsenin bu adama müdahale edecek mabadı yoktur. aynı durum ekonomi sıfında olsaydı muamele çok farklı olurdu. bu tip durumlarda kaptanın acil iniş yetkisi varmıdır ? bilen arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum

Türk Hava Yolları'nın İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan Almanya'nın başkenti Berlin'e dün gerçekleştirdiği seferde sarhoş yolcu krizi yaşandı.

AirportHaber'in edindiği bilgilere göre; Atatürk Havalimanı'ndan kalkış yapan THY'nin TC-JRN kuyruk tescilli Airbus A321 tipi uçağı, Berlin'e gitmek üzere havalandı.

Uçak sefere devam ederken business sınıfında oturan bir yolcu, kabin memurlarından sürekli alkol istedi. Farklı alkollü içecekleri tüketen yolcu, sarhoş oldu ve bayan kabin memurlarına sözlü olarak sataşmaya başladı. 5 sefer koridora istifra eden sarhoş yolcu, erkek kabin memurlarına da küfür etmeye başladı.

Diğer yolcular yaşanan olaylar nedeniyle sürekli yer değiştirdi. THY'nin erkek kabin memurları, sarhoş yolcuyla Berlin'e kadar uğraşarak diğer yolcularla kavga çıkmasına engel oldular.

Uçağı birbirine katan yolcunun gömleğindeki istifra lekesi; 



©AirportHaber ÖZEL

THY uçağında sarhoş yolcu krizi

Yorumlar Tüm Yorumlar (68)

Milezedesi ~ 7 yıl önce
Kendi gözlemlerime göre CIP salonundan itibaren de başlayan başka bir durumun; THY'nin anlayışının sonucu. Çok uzak değil daha geçen hafta singapur uçuşunda zil zurna uçağa binen bir Avustralya vatandaşının yol boyunca durmaksızın ayakta durup uçağın arkasında mümkün olan her saniye, daha uçak kalkmadan içmeye başlaması ve yolculara yaşatıklarını anlatmam mümkün değil; birde dönüşümüz oldu bu sefer de hemen yanımızda iki iri yarı rus vatandaşının alkol limit denemelerinin kahkaları en azından sızıp kalınması ile son buldu... dediğiğim gibi kişisel gözlemlerim bunlar ve özellikle vurgulamak lazım uçuşlardaki ikramı ve hürmeti abartanlar ülkemiz vatandaşları değil. Ülke vatandaşına aşağlık muamelesi yapan bir işletmenin başına daha gelecek çok şey var.Girin şikayetim var com sayfasına, hergün birbirinden saçma sapan uygulamalara, yaşanan akıl almaz olaylara bir bakın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumcu ~ 7 yıl önce
Bu haber uçaklarda içki yasağı için yeterli delil içermektedir. Lütfen artık yetkililer biraz cesaretli karar alsınlarda kurtulsak bu pislikten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Realist ~ 7 yıl önce
Bir ucak meyhane degilki herkese istedigi kadar alkol verilsin,kabin personelinin tecrübesizligi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MCR ~ 7 yıl önce
Alkole kesinlikle kota gelmeli. Uçak içinde alkol alımı azaltılmalı. Artık bir kadeh mi bir bardak mı nasıl bir ölçüyle veriyorlarsa sarhoş etmeyecek kadar versinler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mcr ~ 7 yıl önce
Sınırı seni yaratan koymuş sen daha neyin pesindesin, çoğu sarhoş eden şeyin azı mı olur, havada macera yaşatmak zorunda mısın?
Yetkisiz ~ 7 yıl önce
Es, dost, akrabadan gelen sikayetlerle yer, kabin ve kokpit ekiplerinin gozunu korkutur kovmakla tehdit edersen gun gelir insan musvetteleri bu ve benzeri herseyi yapma cesareti bulur kendinde! Ha suc sadece sirkette de deil, bu durumu kullanmaya calisan yolcularin sayisi da az deil! Ver personeline yabanci sirketler gibi offload/karaliste yetkisini bakalim kaliormu bu tipler piyasada!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Flighter ~ 7 yıl önce
Yolcu ekonomi uçmuştu business degil!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kadir ~ 7 yıl önce
vah ki ne vah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Irkçı Yorumlar ~ 7 yıl önce
1. Business veya ekonomi yolcusu olmakla alakası yoktur. Uçakiçi olayların kademeleri vardır. Bu olay ilk seviyede kalmıştır. 2'ye geçseydi acil iniş gündeme gelirdi. Kaptana mutlaka haber verilmiş ve o da hazırlıklarını yapmıştır. 2. "Tippen lazio" demek ırkçılıktır. Karadeniz insanını bu şekilde lekeleyemezsiniz! 3. Alkol konusunda herkes kendi hayalini söylemiş, iyiki bu ülkede kanunlar var!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
i ~ 7 yıl önce
Alkol yasagi gelir insallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçan adam sabri ~ 7 yıl önce
yolcu business sınıfında olduğu için kimsenin bu adama müdahale edecek mabadı yoktur. aynı durum ekonomi sıfında olsaydı muamele çok farklı olurdu. bu tip durumlarda kaptanın acil iniş yetkisi varmıdır ? bilen arkadaşlar cevaplarsa memnun olurum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000