14 Kasım 2014, Cuma 11:02:06

THY UÇAĞINDA SARHOŞ YOLCU KRİZİ

Türk Hava Yolları'nın Trabzon-İstanbul seferini yapacak bir yolcu uçağında sarhoş yolcu krizi yaşandı.
  • sarhoş yolcu boarding başlamadan hareketleri belli olur ardından uçak içinde yanlış eyere oturunca patlak vermiş, zorluk çıkarmadığı sürece sıkıntı olmaz indirmişler hemen direnmemiş, bazıları ciddi direnip bağırıp dururlar..30 gün hapis anlarlar neyin olduğunu
  • Daha Boarding esnasinda bu yolcunun ucaga alinmamasi gerekiyordu
  • Ucak boeing B737-900ER
  • benim donus uçagımda yaşanmıs bu olay neyseki onemli birşey degılllll.......
  • Bilmemek ayıp değil ama bilmeden atıp tutmak gerçekten abes. Bir yolcuyu uçuşa kabul etmiyorsanız, kabul edilemez yolcu formu düzenlersiniz. Haliyle uçaktan indirdiğiniz yolcuya nedenini belirten bu resmi tutanağı verirsiniz, vermek zorundasınız. Bir kişiyi sırf alkol aldı diye uçaktan indirirseniz, bizim ülkemizde değil , ama başka yerde yüzbinlerce dolar tazminat ödemeye mahkum edilirsiniz. Ancak şu gerekçeyle indirebilirsiniz. Alkol alan yolcu eğer , agresif hareketler sergiliyor, ve diğer yolcuları rahatsız ediyorsa, o zaman hiç çekinmeden indirin, kabul edilmez yolcu tutanağını doldurun ve verin. İstediği mahkemeye gidebilir. Sonuçta bu bir yolcu uçağı. Yolcuyu indiren THY olunca daha çok göze batıyor "ya onlar deve de kesti zaten" gibi saçma sapan abuk sabuk yorumlar yapılıyor.
  • Ütüyle çekmeyeydiler iyiydi...
  • eren cok hakkisin heleki bu sektorde calismayan bilemez o ince cizgiyi , disardan konuyu bilmeden olay aninda orda olmayan kimse de anlamaz!
  • Neiş yapar çelebi bordingcisi pnlardamı alkollü yoksa sanki çok büyük yerde günde 10 segeriniz var onuda becerin
  • dedektör değilsin bir anlık yolcu karşılaşmasında hemen hüküm veremezsin uçmasın sarhoş.. ancak içeri alıp gözlersin..geçenlerde sarhoş olduğunu düşündüğüm yolcu vertigo hastası çıktı..koku da vardı azıcık alkol de almış ama sarhoş değil vertigo..konuşunca nasıl aklı başında düzgün..indirseydin suç işlerdin..inşallah başına gelir de görürsün ukalalık yapmayı..yolcuları misafir olarak ağırlamak ve kuralları uygulamanın ince çizgisi arasında yaşayıp bu işkembeden eleştirenlere beddua ediyorum..
  • Trabzon-diyarbakir-adana ve bodrum, cogu pilotun ucmak istemedigi 4 liman.

Türk Hava Yolları'nın Trabzon-İstanbul seferini yapacak bir yolcu uçağında sarhoş yolcu krizi yaşandı.

Uçağa yolcu alımının tamamlanmasının ardından sarhoş olduğu iddia edilen br yolcu business class koltuğuna oturdu. Kendisine ait olmayan yere oturduğu için kaldırılan ve uçağın arka kısmında bir koltuğa oturtulan yolcu burada da huzursuzluk çıkarmaya devam etti.

Kabin ekibi tarafından sakinleştirilmeye çalışılan yolcu daha sonra polis eşliğinde uçaktan indirildi.

Uçak yaklaşık 1 saat gecikmeli hareket etti.

THY UÇAĞINDA SARHOŞ YOLCU KRİZİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

camaroth ~ 9 yıl önce
sarhoş yolcu boarding başlamadan hareketleri belli olur ardından uçak içinde yanlış eyere oturunca patlak vermiş, zorluk çıkarmadığı sürece sıkıntı olmaz indirmişler hemen direnmemiş, bazıları ciddi direnip bağırıp dururlar..30 gün hapis anlarlar neyin olduğunu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu hizmetleri ~ 9 yıl önce
Daha Boarding esnasinda bu yolcunun ucaga alinmamasi gerekiyordu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kral ~ 9 yıl önce
Ucak boeing B737-900ER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 9 yıl önce
Ucak boeing B737-800
caplan ~ 9 yıl önce
b-737-850 son
Mapavrili ~ 9 yıl önce
benim donus uçagımda yaşanmıs bu olay neyseki onemli birşey degılllll.......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işin doğrusu ~ 9 yıl önce
Bilmemek ayıp değil ama bilmeden atıp tutmak gerçekten abes. Bir yolcuyu uçuşa kabul etmiyorsanız, kabul edilemez yolcu formu düzenlersiniz. Haliyle uçaktan indirdiğiniz yolcuya nedenini belirten bu resmi tutanağı verirsiniz, vermek zorundasınız. Bir kişiyi sırf alkol aldı diye uçaktan indirirseniz, bizim ülkemizde değil , ama başka yerde yüzbinlerce dolar tazminat ödemeye mahkum edilirsiniz. Ancak şu gerekçeyle indirebilirsiniz. Alkol alan yolcu eğer , agresif hareketler sergiliyor, ve diğer yolcuları rahatsız ediyorsa, o zaman hiç çekinmeden indirin, kabul edilmez yolcu tutanağını doldurun ve verin. İstediği mahkemeye gidebilir. Sonuçta bu bir yolcu uçağı. Yolcuyu indiren THY olunca daha çok göze batıyor "ya onlar deve de kesti zaten" gibi saçma sapan abuk sabuk yorumlar yapılıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yolcu ~ 9 yıl önce
o uçuşta tutanak tutulmadığını nerden biliyorsunuz? o uçuşta bende vardım tutanak tutuldu ve yolcu indirildi. İndirilme sebebi alkol değildi. Economy de olmasına rağmen business a oturup yerinden kalkmak istemedi ve sırf bu yuzden diğer yolcularla tartıştı kabin ekipleri kavga çıkmasını engelledi. Ve yolcuya açıklama yapıldı eğer yerine geçmezse ve bu tutumuna devam ederse uçaktan indirileceği açıklandı. Buna rağmen aynı şeylere devam etti ve indirirseniz indirin dedi. Yani bilmemek ayıp değil ama atıp tutmak daha bi ayıp ;)
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ütüyle çekmeyeydiler iyiydi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cenk ~ 9 yıl önce
eren cok hakkisin heleki bu sektorde calismayan bilemez o ince cizgiyi , disardan konuyu bilmeden olay aninda orda olmayan kimse de anlamaz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
celeb-i ~ 9 yıl önce
Neiş yapar çelebi bordingcisi pnlardamı alkollü yoksa sanki çok büyük yerde günde 10 segeriniz var onuda becerin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eren ~ 9 yıl önce
dedektör değilsin bir anlık yolcu karşılaşmasında hemen hüküm veremezsin uçmasın sarhoş.. ancak içeri alıp gözlersin..geçenlerde sarhoş olduğunu düşündüğüm yolcu vertigo hastası çıktı..koku da vardı azıcık alkol de almış ama sarhoş değil vertigo..konuşunca nasıl aklı başında düzgün..indirseydin suç işlerdin..inşallah başına gelir de görürsün ukalalık yapmayı..yolcuları misafir olarak ağırlamak ve kuralları uygulamanın ince çizgisi arasında yaşayıp bu işkembeden eleştirenlere beddua ediyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Trabzon-diyarbakir-adana ve bodrum, cogu pilotun ucmak istemedigi 4 liman.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000