25 Ağustos 2008, Pazartesi 13:46:36

THY UÇAĞINDA ŞARAP KAVGASI!

THY’nin Gaziantep-İstanbul seferini yapan uçağında, dua ettiğini belirterek şarap içilmesine karşı çıkan yolcu ile diğer yolcular arasında tartışma çıktığı iddia edildi.
  • LAİK rumuzlu arkadaş Türkiye yazarken biraz daha dikkat.
  • DIGER YORUMU OKURKEN ARKADAS NEGUZEL SOYLEMIS BUNLAR GERCEKTENDE YOBAZ %47 OLUNCA HERSEY IYI HERSEY MUBAH HERSEYI YAPABILECEKLERINI SANAN BU IRAN OZENTISI GRUP BAZI SEYLERI DEGISTIREMEYECEKLERINI ANLAMALILAR.COK RAHATSIZ ISELER OZLEM DUYDUKLARI O ULKELERE GITMEKTE OZGURDURLER
  • bu olay bir avrupa ülkesinde olsa ne olur ??anlatim o yirmi dakikalik rötar, sarabi begenmiyen sözde müslüman arkadasimiza kesilir, ve cezayi öder bukadar basit.
  • BU TÜR YOLCULARIN HANGİ BOZUK İKLİMDEN NEMALANDIKLARI, CESARET ALDIKLARI BELLİ.UÇAKLARDA İÇKİYİ KALDIRTAMAYACAKSINIZ.HER DEDİĞİNİZ OLMAYACAK BU ÜLKEDE.YÜZDE KIRKYEDİ UMURUMDA BİLE DEĞİL.TAAA AMERİKALARDAN SULUGÖZ HOŞGÖRÜ ELÇİNİZ BİLE GELSE DEĞİŞMEYECEK BU DÜZEN.NAFİLE ÇABA.
  • bos zihniyetler.. biri sözde dindar duasini ederken rahatsiz oluyor ama yani sira küfür ediyor..(ilginc) digerinin ezberi büyük ihtimalle "burasi atatürk cumhuriyeti" cümlesinden ibaret .. ne gereksiz ne basit isler ya..
  • Biz atatürkün kurduğu ve laik olarak yaşattığı Turkiyeyi kimseye malzame ettirmeyiz ne bu ülke şeriat gibi din kanunlarıyla yönetilir ne bu ülke iran yada arap ülkeleri gibi olabilir ama biz Türk milleti aynı anda dinimize ve örfümüze adetlerimize sahip cıkarız burada yorum yazanlara uzuluyorum bu olaylara alet oluyorsunuz herkes istediğini başkasının özgürlüğünü kısıtlamadığı surece yapmaya özgürdür isteyen alkol alır isteyen almaz bu yuzden olay cıkaramaz!!! Alkol almak ne adamı atatürkcü yapar almamakta dinci yobaz yapar sacma bir habere karsı sacma yorumlar yapanlar yazmadan once bıraz daha dusunup tartıp ole yorum yapsınlar Saygılar
  • Bunlar artık tehlikeli bir hal almaya başladılar...Din arkasında saklanıp memleketi karanlığa sürüklemeye çalışıyorlar. Bunlar hep deneme, baktılar yüz buldular daha ilerisi gelir. İran da zamanında aynı yoldan geçti.Dikkat etmek gerek!!
  • Almamak lazım böyle densizleri THY gibi internasyonel bir firmanın uçaklarına, gitsinler develerle..
  • Çünkü herkes sizin gibi imkanlara sahip değil yada şu anda burayı okuyamıyor da ondan. Kaymak tabaka da olunca en iyi eğitimi de alıyorsun ondan sonra ben değil sen değil kim bu %47 diyosun senin gibi düşünmeyen çok insan var. Anlayabilirsen ne mutlu sana...
  • Yobazlara Bak.. Uçakta şarap zevki başkadır. : ) Yobazlardan kurtulamıyoruz bari içene saygı duysunlar ve karışmasınlar.

Cumhuriyet Gazetesi'nde bugün yer alan Görkem Çötelioğlu imzalı habere göre, Türk Hava Yolları’nın TK 0685 sefer sayılı Gaziantep-İstanbul uçağında Business Class’ta seyahat eden iki yolcu, şarap yüzünden birbirine girdi.

14.45’te kalkması gereken Gaziantep-İstanbul uçağında Business Class’ta yolculuk eden konuklara ikram edilen bir kadeh şarap ortalığı karıştırdı. Dua ettiğini ve şarap kokusundan rahatsız olduğunu söyleyen bir yolcu, daha önce uyardığını ifade ettiği bir gazeteciye bağırmaya başladı.

Olaya tanık olanlar tartışmanın neden çıktığını anlayamadan bağırışmalar küfüre dönüştü. Kabin ekibinin müdahalesine karşın sakinleşmeyen sinirli yolcu, “Şarabı içme dedik, leş gibi kokuyor. Git bir saat sonra evinde iç, rahatsız oluyorum” şeklinde konuşunca ön kısımdaki birçok yolcu kendisine tepki gösterdi.

Aralarında eski Fenerbahçeli futbolculardan Engin Verel ve Ogün Altıparmak’ın da bulunduğu yolcuların tepkisi üzerine ifadelerini daha da sertleştiren şahıs, ağıza alınmayacak küfürler etmeye başlayınca olay büyüdü. Engin Verel’in, “Burası Atatürk’ün cumhuriyeti” sözleriyle daha da alevlenen tartışma, kabin amirinin arka bölümden yolcuları Busines Class’a alıp sorun çıkartan şahsı başka koltuğa oturtarak çözmesiyle yatıştı. Siniri dinmeyen yolcu, “Bu gazeteciler kendilerini bir şey zannediyorlar” diye söylenmeye devam etti.

Bu sırada kabine giren güvenlik görevlileri aprona polislerin geldiğini belirtince gerginlik sona erdi ve uçak 20 dakika rötarlı kalktı.

THY UÇAĞINDA ŞARAP KAVGASI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (20)

Theater ~ 16 yıl önce
LAİK rumuzlu arkadaş Türkiye yazarken biraz daha dikkat.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BARLAS ~ 16 yıl önce
DIGER YORUMU OKURKEN ARKADAS NEGUZEL SOYLEMIS BUNLAR GERCEKTENDE YOBAZ %47 OLUNCA HERSEY IYI HERSEY MUBAH HERSEYI YAPABILECEKLERINI SANAN BU IRAN OZENTISI GRUP BAZI SEYLERI DEGISTIREMEYECEKLERINI ANLAMALILAR.COK RAHATSIZ ISELER OZLEM DUYDUKLARI O ULKELERE GITMEKTE OZGURDURLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A330 ~ 16 yıl önce
bu olay bir avrupa ülkesinde olsa ne olur ??anlatim o yirmi dakikalik rötar, sarabi begenmiyen sözde müslüman arkadasimiza kesilir, ve cezayi öder bukadar basit.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SULEYMAN2007 ~ 16 yıl önce
BU TÜR YOLCULARIN HANGİ BOZUK İKLİMDEN NEMALANDIKLARI, CESARET ALDIKLARI BELLİ.UÇAKLARDA İÇKİYİ KALDIRTAMAYACAKSINIZ.HER DEDİĞİNİZ OLMAYACAK BU ÜLKEDE.YÜZDE KIRKYEDİ UMURUMDA BİLE DEĞİL.TAAA AMERİKALARDAN SULUGÖZ HOŞGÖRÜ ELÇİNİZ BİLE GELSE DEĞİŞMEYECEK BU DÜZEN.NAFİLE ÇABA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
xx ~ 16 yıl önce
bos zihniyetler.. biri sözde dindar duasini ederken rahatsiz oluyor ama yani sira küfür ediyor..(ilginc) digerinin ezberi büyük ihtimalle "burasi atatürk cumhuriyeti" cümlesinden ibaret .. ne gereksiz ne basit isler ya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
wayout ~ 16 yıl önce
Biz atatürkün kurduğu ve laik olarak yaşattığı Turkiyeyi kimseye malzame ettirmeyiz ne bu ülke şeriat gibi din kanunlarıyla yönetilir ne bu ülke iran yada arap ülkeleri gibi olabilir ama biz Türk milleti aynı anda dinimize ve örfümüze adetlerimize sahip cıkarız burada yorum yazanlara uzuluyorum bu olaylara alet oluyorsunuz herkes istediğini başkasının özgürlüğünü kısıtlamadığı surece yapmaya özgürdür isteyen alkol alır isteyen almaz bu yuzden olay cıkaramaz!!! Alkol almak ne adamı atatürkcü yapar almamakta dinci yobaz yapar sacma bir habere karsı sacma yorumlar yapanlar yazmadan once bıraz daha dusunup tartıp ole yorum yapsınlar Saygılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cenap ~ 16 yıl önce
Bunlar artık tehlikeli bir hal almaya başladılar...Din arkasında saklanıp memleketi karanlığa sürüklemeye çalışıyorlar. Bunlar hep deneme, baktılar yüz buldular daha ilerisi gelir. İran da zamanında aynı yoldan geçti.Dikkat etmek gerek!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İslamın yobazları ~ 16 yıl önce
Almamak lazım böyle densizleri THY gibi internasyonel bir firmanın uçaklarına, gitsinler develerle..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Anla... ~ 16 yıl önce
Çünkü herkes sizin gibi imkanlara sahip değil yada şu anda burayı okuyamıyor da ondan. Kaymak tabaka da olunca en iyi eğitimi de alıyorsun ondan sonra ben değil sen değil kim bu %47 diyosun senin gibi düşünmeyen çok insan var. Anlayabilirsen ne mutlu sana...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Medeniyet ~ 16 yıl önce
Yobazlara Bak.. Uçakta şarap zevki başkadır. : ) Yobazlardan kurtulamıyoruz bari içene saygı duysunlar ve karışmasınlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000