24 Temmuz 2015, Cuma 12:58:13

THY uçağında sahipsiz bagaj paniği

Ercan Havalimanı’nda Ercan-İstanbul seferini gerçekleştiren uçakta, sahipsiz sanılan valiz paniğe neden oldu.
  • Bu havalimanına uçuş yapmak bile riskli. Terminalde oturacak yer yok. Düşünebiliyor musunuz oturacak yeri olmayan havaalanı. Freeshoplar bakkaldan daha pahalı. Gelmiş geçmiş en kötü meydan. Dolayıdı ile böyle tersliklerin yaşanması çok olası. Yakında TAV devir alacak diye bir dedikodu var. İnşallah alır da şu daşyspıcılardan kurtuluruz
  • Handling şirketi çalışanlarına değer vermezse böyle olur işte. Maalesef bu olaydaki sorumlu kişi işten çıkarıldı.
  • COK DOGRU KARDESIM ALLAH RAZI OLSUN
  • Yolcusuna sahip çıkamayan atlasjet tabiki!! O kadar kişi bu sorumsuz firma yüzünden magdur oldu, dava etmediklerine şükretsinler.Kırmızı şeytanlar aynaya bakmaktan uçuş güvenliğine ait hiç birşeyle ilgilenemez olmuşlar!!!
  • Thy yerine atlasa binmesi ercan havalimanının rezilliğini ve handling kuruluşunun bu konudaki bilgisizliğinin en büyük göstergesidir.
  • Dün bu uçuştaydım, kabin ekibi onlara verilen görevi hakkıyla yerlerine getirdiler. Fakat yine uçağın içinde bağıran çağıranlar oldu tabi..

Ercan Havalimanı’nda Ercan-İstanbul seferini gerçekleştiren uçakta, sahipsiz sanılan valiz paniğe neden oldu...

İçerisinde bomba olduğu sanılan valiz nedeniyle yolcular uçaktan tahliye edildi.

Polisin geniş çaplı araştırması sonucu, valizin sahibi Türkçe - İngilizce bilmeyen bir turist çıktı. Gerçek Atlasglobal Havayolları'na ait uçağa binmesi gerekirken Türk Hava Yolları'na ait uçağa binen kadın yolcunun bir turistin yerine oturması sonucu ortaya çıktı.

Uçaktan indirilen kadının valizi bilerek unuttuğunu düşünen kabin memurları süpheli valizin imhası için uçakta bulunan yolcuları kontrol ederek tek tek indirdi. Olay sonucunda valizin uçakta bulunan ve ne İngilizce ne de Türkçe bilmediği için duyuruları anlamayan bir başka yabancı turiste ait olduğu anlaşılınca yolcular hem güldü hem sevindi. (Kıbrıs Sondakika)

THY uçağında sahipsiz bagaj paniği

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Ercan ~ 9 yıl önce
Bu havalimanına uçuş yapmak bile riskli. Terminalde oturacak yer yok. Düşünebiliyor musunuz oturacak yeri olmayan havaalanı. Freeshoplar bakkaldan daha pahalı. Gelmiş geçmiş en kötü meydan. Dolayıdı ile böyle tersliklerin yaşanması çok olası. Yakında TAV devir alacak diye bir dedikodu var. İnşallah alır da şu daşyspıcılardan kurtuluruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İzlemeye devam ~ 9 yıl önce
Az kaldı geliyor TAV ve Havaş. Beklemeye devam edin.
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Handling şirketi çalışanlarına değer vermezse böyle olur işte. Maalesef bu olaydaki sorumlu kişi işten çıkarıldı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çıkarma ~ 9 yıl önce
İşten çıkarınca olay çözüldü mü? İşte zihniyet yanlışlığı burada başlıyor. Eğitim yok. Denetleyen yok. Başıboş meydanda suçlu bulundu. Boarding personeli. Bence ipte sallandırın daha iyi olur. En ucuz adamları işe alıp beş kuruş fazla kazanayım mantığının sonucu. Kktc ve hizmet diyince beş dakika düşüneceksin. Onur air bunlardan kötü. Ne olacak oradı allah aşkına.
DOGRU ~ 9 yıl önce
COK DOGRU KARDESIM ALLAH RAZI OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Suçlu kim ~ 9 yıl önce
Yolcusuna sahip çıkamayan atlasjet tabiki!! O kadar kişi bu sorumsuz firma yüzünden magdur oldu, dava etmediklerine şükretsinler.Kırmızı şeytanlar aynaya bakmaktan uçuş güvenliğine ait hiç birşeyle ilgilenemez olmuşlar!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 9 yıl önce
Thy yerine atlasa binmesi ercan havalimanının rezilliğini ve handling kuruluşunun bu konudaki bilgisizliğinin en büyük göstergesidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hide ~ 9 yıl önce
Dün bu uçuştaydım, kabin ekibi onlara verilen görevi hakkıyla yerlerine getirdiler. Fakat yine uçağın içinde bağıran çağıranlar oldu tabi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000