16 Ağustos 2018, Perşembe 12:02:21

THY uçağında radyoaktif sızıntı iddiası

Dün akşam saatlerinde Türk Hava Yolları'nın Budapeşte'ye inen bir yolcu uçağında, radyoaktif bir sızıntı olduğu tespit edildi.
  • ya teknik bandiyla kapatsalardi keske, arizayi soyle banti getirsin kapatsin, gaptanim ucar yani donuste yazar Ka deselerdi
  • Geçen sene Asya'dan bir arkadaş kargo uçağında taşınması gereken bir radyoaktifi yolcu uçağı ile göndermişti.Varış yerindeki arkadaşın göndermeyin uyarısına rağmen. IST'den bağlantı yolcu seferinde uçak altında harekatçı TI yüksek diye seferden kesmişti. IST'de kokoş bir DGR uzmanı bayana konu sorulmuş. 2.0 TI değeri var yolcuda taşınır mı diye. O da 2 TL birim gelir çok iyi taşınır demişti. Tabi kim bakacak 10.9C tablosuna dimi kardeş.
  • bizin çantaların başına ne geliyorsa onun da başına o gelmiştir
  • Limit İçi ,Uçar , Hmmm..!!!! Veya Kayıt Et Dewam
  • Çernobilden alışkınız sıkıntı olmaz bizim için gönderin geri yeniden peketleyelim
  • Canımızı emanet edip bu uçaklara biniyoruz radyoaktif sızıntı ne demek ? Nasil bir ihmalkarliktir bu nasil insanlarin hayatini tehlikeye atabilirler boyle ? Bu halı altına süpürülecek birşey değil ki
  • Niye bantlamamışlar? Hayret!
  • Yolcu uçagında ,radyoaktif malzeme taşınırmı?
  • Üzerinde ‘Fragile’ etiketi ve işaretleri olan kargoyu fırlatan yüklemeciye bu ne anlama geliyor diye sordum, cevap: ‘öncelikli bagaj’ oldu. Yani aşağıda işler böyle yürüyor. Radyoaktif malzemeyi ne diye yüklediler Allah bilir.
  • Radyoaktif madde de neymiş, bizim ekibe ve yolcularımıza hiç bir şey olmaz, vız gelir bize, macarlar düşünsün onu ...

Dün akşam saatlerinde Türk Hava Yolları'nın Budapeşte'ye inen bir yolcu uçağında, radyoaktif bir sızıntı olduğu tespit edildi.

BBC'de yer alan habere göre; Türkiye üzerinden Rusya'dan Macaristan'daki bir araştırma laboratuarına gönderilen ve radyoaktif maddeyi içeren özel kurşun konteynerin çatladığı ve tüm konteynerin ısındığı fark edildi.

Havalimanı derhal trafiğe kapatıldı. Tüm seferler durduruldu. Havalimanına girişler ve çıkışlar iptal edildi. Havalimanına giden yol da ulaşıma kapatıldı.

Macaristan'ın resmi haber ajansı MTI'nin haberine göre radyoaktif madde özel kargo uçağıyla değil, normal yolcu seferlerinin gerçekleştirildiği bir uçağın bagaj bölümünde taşındı.

Binlerce kişi havalimanında mahsur kaldı. Binlerce kişi de havalimanı dışında beklemeye başladı.

THY uçağında radyoaktif sızıntı iddiası

Yorumlar Tüm Yorumlar (39)

ka ~ 6 yıl önce
ya teknik bandiyla kapatsalardi keske, arizayi soyle banti getirsin kapatsin, gaptanim ucar yani donuste yazar Ka deselerdi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
problem ~ 6 yıl önce
Problemli misin canım sen?
Arif ~ 6 yıl önce
Geçen sene Asya'dan bir arkadaş kargo uçağında taşınması gereken bir radyoaktifi yolcu uçağı ile göndermişti.Varış yerindeki arkadaşın göndermeyin uyarısına rağmen. IST'den bağlantı yolcu seferinde uçak altında harekatçı TI yüksek diye seferden kesmişti. IST'de kokoş bir DGR uzmanı bayana konu sorulmuş. 2.0 TI değeri var yolcuda taşınır mı diye. O da 2 TL birim gelir çok iyi taşınır demişti. Tabi kim bakacak 10.9C tablosuna dimi kardeş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
musti ~ 6 yıl önce
bizin çantaların başına ne geliyorsa onun da başına o gelmiştir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
LİM İT ~ 6 yıl önce
Limit İçi ,Uçar , Hmmm..!!!! Veya Kayıt Et Dewam

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Memuristan ~ 6 yıl önce
Çernobilden alışkınız sıkıntı olmaz bizim için gönderin geri yeniden peketleyelim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasıl ya ~ 6 yıl önce
Canımızı emanet edip bu uçaklara biniyoruz radyoaktif sızıntı ne demek ? Nasil bir ihmalkarliktir bu nasil insanlarin hayatini tehlikeye atabilirler boyle ? Bu halı altına süpürülecek birşey değil ki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 6 yıl önce
Niye bantlamamışlar? Hayret!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayret ~ 6 yıl önce
Yolcu uçagında ,radyoaktif malzeme taşınırmı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yükleme ~ 6 yıl önce
Üzerinde ‘Fragile’ etiketi ve işaretleri olan kargoyu fırlatan yüklemeciye bu ne anlama geliyor diye sordum, cevap: ‘öncelikli bagaj’ oldu. Yani aşağıda işler böyle yürüyor. Radyoaktif malzemeyi ne diye yüklediler Allah bilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Meltlord ~ 6 yıl önce
Radyoaktif madde de neymiş, bizim ekibe ve yolcularımıza hiç bir şey olmaz, vız gelir bize, macarlar düşünsün onu ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000