25 Ağustos 2014, Pazartesi 11:50:14

THY UÇAĞINDA PİLOTUN ŞAŞIRTAN SÜRPRİZİ

Geçtiğimiz günlerde Van'dan İstanbul'a gelecek THY uçağında misafir pilot, Van'da kadın doğum uzmanı olarak görev yapan yolcuya evlenme teklif ederek sürpriz yaptı.
  • Allahtan hanım kızımızın iş yerinde yapmamış teklifini. Hastalar terlikle kovalarlardı vallahi....
  • Arkadas ne ucus emniyetiymis ya :) kelime anlamini bilmeden havaciliga dair tek duzgun kurabildiginiz cumleyi her yerde kapakmis gibi yazip durmayin su lafi.Adam misafir pilot olarak ucup,ozel izinlerini almis.Omrunun cogunun icinde gectigi ucakta evlenme teklif etmis,cevabini da almis.Hayirli olsun demekten baska yapilan yorumlar aptalliktan oteye gitmez..!!!!
  • Isvicre Fransada buyuk gazeteler bile bu romantik evlenme teklifini overek yayinlamis. Bizde her seye muhalefet bir grup var yine isbasina gecmisler. Cok guzel bir teklif olmus tebrikler ve mutluluklar
  • hastasıyım uçuş emniyeti diyerek kendini profesyonel zanneden kişilere.. tabi türkiye gibi dna sına kural ve eğitim işlemeyen bir ülkede bir adama 50 defa uçuş güvenliği derseniz adamda şu masum olayı nerelere çeker.. çocuk pass la uçağa binmiş ama hala bir kulp bulma yok palyaço yok uçuculuk böyle mi olur? youtube a boston john yazında abd uçuş emniyetini nasıl ihlal ediyormuş görün
  • ciddiyet..? emniyet? bi rahatlayin artik! ABD de yapilan espiri ve rap anonslari hayranlikla izlersiniz ve fb paylaşım yaparsiniz ama burda surekli millet tenkit peşinde. helal olsun kardeşime, mutluluklar diliyorum!
  • Çok hoş bir teklif olmuş ömür boyu mutluluklar :)
  • Tayyareciliği palyaçoluğa çevirdiniz diyorum, başka da bir şey demiyorum.
  • Öyle yada böyle şurda yada burda olayın sonucu güzel, mutluluklar...
  • yanlış seferde yapılmış.. istanbul-izmir veya istanbul-antalya seferlerinde olsaydı böyle deplasman taraftar otobusü kıvamında yolcularda olmazdı..
  • 1.46 dk da kızın 2 arka koltuk arkasındaki maviliye bakın.. mevzuyu anlamadığıyla kalmamış bulut lafı geçince camdan dışarı bakıyor.. 10 dakikadır gülüyorum yeminle :)

Geçtiğimiz günlerde Van'dan İstanbul'a gelecek THY uçağında misafir pilot, Van'da kadın doğum uzmanı olarak görev yapan yolcuya evlenme teklif ederek sürpriz yaptı.

Van-İstanbul seferinin yolcularından kadın doğum uzmanı doktor Hazel Çağın Gürleyen'e sürpriz yaparak seferde misafir olarak bulunan pilot Ali Kuzey, uçağın kalkışının hemen ardından seferle ilgili bilgileri aktardıktan sonra evlenme teklifi etti. Oldukça şaşırdığı gözlerinden okunan Gürleyen'in teklifi kabul etmesinin ardından çift alkış yağmuruna tutuldu.

İşte THY uçağında o anlar:

THY UÇAĞINDA PİLOTUN ŞAŞIRTAN SÜRPRİZİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (66)

Şükür ~ 10 yıl önce
Allahtan hanım kızımızın iş yerinde yapmamış teklifini. Hastalar terlikle kovalarlardı vallahi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
77 ~ 10 yıl önce
Arkadas ne ucus emniyetiymis ya :) kelime anlamini bilmeden havaciliga dair tek duzgun kurabildiginiz cumleyi her yerde kapakmis gibi yazip durmayin su lafi.Adam misafir pilot olarak ucup,ozel izinlerini almis.Omrunun cogunun icinde gectigi ucakta evlenme teklif etmis,cevabini da almis.Hayirli olsun demekten baska yapilan yorumlar aptalliktan oteye gitmez..!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777777 ~ 10 yıl önce
Başkasının yorumuna saygılı olmak yerine aptallıktan öteye gitmez demek, aptallığın da ötesine gider.
TEBRIKLER ~ 10 yıl önce
Isvicre Fransada buyuk gazeteler bile bu romantik evlenme teklifini overek yayinlamis. Bizde her seye muhalefet bir grup var yine isbasina gecmisler. Cok guzel bir teklif olmus tebrikler ve mutluluklar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
corporate life ~ 10 yıl önce
hastasıyım uçuş emniyeti diyerek kendini profesyonel zanneden kişilere.. tabi türkiye gibi dna sına kural ve eğitim işlemeyen bir ülkede bir adama 50 defa uçuş güvenliği derseniz adamda şu masum olayı nerelere çeker.. çocuk pass la uçağa binmiş ama hala bir kulp bulma yok palyaço yok uçuculuk böyle mi olur? youtube a boston john yazında abd uçuş emniyetini nasıl ihlal ediyormuş görün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haklisiniz ama, ~ 10 yıl önce
Misafir Kaptan (sizin gibi dna ya sahip birine gore COCUK) icin ucus guvenligi ile ilgili bir yorum yapildigini gormedim. Anladiniz sanirim!
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
ciddiyet..? emniyet? bi rahatlayin artik! ABD de yapilan espiri ve rap anonslari hayranlikla izlersiniz ve fb paylaşım yaparsiniz ama burda surekli millet tenkit peşinde. helal olsun kardeşime, mutluluklar diliyorum!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iyi de ~ 10 yıl önce
sizin kardesinize gelince ok ama normal bir vatandas icin ucus guvenligi diye dayatmak nedir?
:) ~ 10 yıl önce
Çok hoş bir teklif olmuş ömür boyu mutluluklar :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 10 yıl önce
Tayyareciliği palyaçoluğa çevirdiniz diyorum, başka da bir şey demiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 10 yıl önce
sen bu kadar ciddi oldunda ne oldu ayamı çıktık?
kaptan ~ 10 yıl önce
Ben bu yaşı görebildim, kimsenin burnu kanamadan. Bakalım sen görebilecekmisin? Havacılık ciddi bir iştir. Cıvıklığa gelmez.
Captain ~ 10 yıl önce
Ciddi olamadık da sen oldun galiba...
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Öyle yada böyle şurda yada burda olayın sonucu güzel, mutluluklar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mutluluklar ~ 10 yıl önce
yanlış seferde yapılmış.. istanbul-izmir veya istanbul-antalya seferlerinde olsaydı böyle deplasman taraftar otobusü kıvamında yolcularda olmazdı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hahaha ~ 10 yıl önce
1.46 dk da kızın 2 arka koltuk arkasındaki maviliye bakın.. mevzuyu anlamadığıyla kalmamış bulut lafı geçince camdan dışarı bakıyor.. 10 dakikadır gülüyorum yeminle :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000