11 Kasım 2014, Salı 00:11:17

THY UÇAĞINDA PANİK: "ÜZERİMDE BOMBA VAR"

Türk Hava Yolları’nın (THY) TK321 sefer sayılı İstanbul-Aşkabat seferini yapacak uçağındaki yolculardan biri 'Üzerimde bomba var' deyince ortalık karıştı.
  • Bençe böylesine Serserilerı Uçak'dan indirip Öldüresiye döveçeksin.Böylesine Şerefsizlere kimsenin ihtiyaçı yok Havaalanında.
  • bu gibi durumlarda şahsı mahkeme kararıyla 30 gün hapse atacaksın, uçuş güvenliğini tehlikeye atma yüzlerce yolcuyu mağdur etme havayolu şirketi geç kalkışdan dolayı zarar etmesi gibi.. ne deme üzerimde bomba var yürü at hapse bakalım bir daha yaparlar mı..
  • Anti aslkabat kardesim uç aga pist basindami kargo yüklüyorlar?guldurme kendını ...
  • Askabatin her seferi problemli, adamlar bavul ticareti yaptigindan bellerine vucutlarina neler neler sariyorlar, kabinde hep bagaj problemi yasaniyor, ucak pist basindan bile donuyor bagaj problemi yuzunden, surekli uctuklarindan elite yolcu bunlar birde,
  • Olur böyle seyler. Dün bizim ucaga, THY nin Istanbul - Stuttgart 11:40 seferinde. Bir yolcu yanlis ucaga bindi. Önce koltuk münakasi oldu zonra diger yolcu sakadan siz nereye gidiyorsun diye sorunca, yabanci uyruklu yolcu durumu anladi ve cikti. Sonur ucakta elbagaci konturolu oldu bu kontrolde ise baska bir yolcu sakatlandi. Bayan yolcunun basina bagac düsdü ve Doktor arandi. 15 dak. Sonra bayan yolcu inmek istemedi. Eh 35 dak sonra yola devam.
  • Şişe ne oldu? Insert edildi mi?
  • Ha ha cemaat kadar basiniza tas düşsün. Kendiniz bile hata yapsaniz kilif hazir nasilsa. İyiymis...
  • Bunlar nezaketten anlamaz. Bir daha uçurmayacaksınız. Ayrıca uçuşta ekibe yaptıkları eziyet, uçak malzemelerini çalmalar, terbiyesiz insanlar. Daha boarding sırasında her türlü hileyi deneyerek fazla bagajlarını geçirmeye çalışırlar. Bu yüzden özel salondan uçağa alınıyorlar.
  • Paraleller in işi bu kanmayin :)
  • Sanırım adamın dediği yanlış anlaşılmış. Bence adam 'belimde içki var; içerim, bomba gibi olurum' demek istemiş:-))))

Türk Hava Yolları’nın (THY) TK321 sefer sayılı İstanbul-Aşkabat seferini yapacak uçağındaki yolculardan biri 'Üzerimde bomba var' deyince ortalık karıştı.

Türk Hava Yolları'nın bu akşam 21.10'da Atatürk Havalimanı'ndan Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'a gidecek TC-JMK tescilli A321 tipi uçağında bir yolcu, belindeki şişkinliği göstererek 'üzerimde bomba var' diyerek bağırdı.

Yolcu alımı tamamlandıktan sonra meydana gelen olay derhal uçağın kaptan pilotuna bildirildi ve uçağa emniyet güçleri çağırıldı. Polislere direnen yolcunun gözlatına alınmasıyla belindeki şişkinliğin içki şisesi olduğu anlaşıldı. 

Uçak boş park alanına çekildikten sonra detaylı arama yapıldı. Yolcular ise terminale alınarak tekrar güvenlik kontrolünden geçirildi.

Yapılan aramalar sonrasında şüpheli bir duruma rastlanılmadı ve Aşkabat seferi 2 saat 40 dakikalık rötarın ardından seferine devam etti.

THY UÇAĞINDA PANİK: "ÜZERİMDE BOMBA VAR"

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Ahmet Avşar ~ 9 yıl önce
Bençe böylesine Serserilerı Uçak'dan indirip Öldüresiye döveçeksin.Böylesine Şerefsizlere kimsenin ihtiyaçı yok Havaalanında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 9 yıl önce
bu gibi durumlarda şahsı mahkeme kararıyla 30 gün hapse atacaksın, uçuş güvenliğini tehlikeye atma yüzlerce yolcuyu mağdur etme havayolu şirketi geç kalkışdan dolayı zarar etmesi gibi.. ne deme üzerimde bomba var yürü at hapse bakalım bir daha yaparlar mı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ADR ~ 9 yıl önce
Anti aslkabat kardesim uç aga pist basindami kargo yüklüyorlar?guldurme kendını ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anti askabat ~ 9 yıl önce
Askabatin her seferi problemli, adamlar bavul ticareti yaptigindan bellerine vucutlarina neler neler sariyorlar, kabinde hep bagaj problemi yasaniyor, ucak pist basindan bile donuyor bagaj problemi yuzunden, surekli uctuklarindan elite yolcu bunlar birde,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Olur böyle seyler. Dün bizim ucaga, THY nin Istanbul - Stuttgart 11:40 seferinde. Bir yolcu yanlis ucaga bindi. Önce koltuk münakasi oldu zonra diger yolcu sakadan siz nereye gidiyorsun diye sorunca, yabanci uyruklu yolcu durumu anladi ve cikti. Sonur ucakta elbagaci konturolu oldu bu kontrolde ise baska bir yolcu sakatlandi. Bayan yolcunun basina bagac düsdü ve Doktor arandi. 15 dak. Sonra bayan yolcu inmek istemedi. Eh 35 dak sonra yola devam.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Merak ~ 9 yıl önce
Şişe ne oldu? Insert edildi mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ha ha cemaat kadar basiniza tas düşsün. Kendiniz bile hata yapsaniz kilif hazir nasilsa. İyiymis...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir daha uçurmayın ~ 9 yıl önce
Bunlar nezaketten anlamaz. Bir daha uçurmayacaksınız. Ayrıca uçuşta ekibe yaptıkları eziyet, uçak malzemelerini çalmalar, terbiyesiz insanlar. Daha boarding sırasında her türlü hileyi deneyerek fazla bagajlarını geçirmeye çalışırlar. Bu yüzden özel salondan uçağa alınıyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Paraleller in işi bu kanmayin :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
YanlışAnlaşılma. ~ 9 yıl önce
Sanırım adamın dediği yanlış anlaşılmış. Bence adam 'belimde içki var; içerim, bomba gibi olurum' demek istemiş:-))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000