05 Mart 2013, Salı 14:44:39

THY UÇAĞINDA ÖLDÜ

Türk Hava Yolları'nın Bingazi-İstanbul seferini yapan uçağında bir yolcu hayatını kaybetti.
  • Başkası yerine utanmak neymiş yorumları okuyunca gördüm cidden bazı yorum sahipleri bu konu hakkında bir insanın kaybı durumunda alakasızca yorumlarında acaba yüzler kızarmadı mı? hala 305 fosss tıss o öbürüne laf atıyor öbürü berikine. Bir insan yaşamını yitirdi birinin oğlu,eşi,kardeşi,babası öldü ama yorumlar nasıl. İnsanlıkta çoktan ölmüş anlaşılan. Konuyla ilgili geçen sene bir arkadaşımız bir kanser hastasının işlemini yapmıştı yolcu uçakta vefat etmişti arkadaşımız olayın etkisini uzun süre yaşadı. kanser hastası yolcular yolculuk öncesi doktorlarıyla görüşüp onun izniyle yola çıkmalılar
  • Allah rahmet eylesin, diyeceğinize boş yorumlar yapıyorsunuz...
  • Bahsedilen yolcu söylendiği gibi uçakta vefat etti. yarım saat kadar sonra çıktığımda halen savcı bekleniyordu.. uçakta seferden alındı.
  • Pilot K sen saf mısın yoksa beyin gelişimini tamamlayamadın mı..o 305 i ağzına alırken besmele çek önce sonra haddini bilip konuş saygı sınırlarını aşma..yalakalık yapıcagın yer burası deil he 305lede sorunun varsa konuşalım anlayamadığın neyse anlatalım...yerimiz belli..vefat eden yolcuyada Allah rahmet eylesin.
  • İŞSİZLİK BİR BOŞ BULUNMUŞLUKTUR..İŞSİZİM :((
  • 305 kişi şutlanınca THY nin borsadaki hisse fiyatı 3 lira civarındaydı, şimdi 7.5 lira :)) Hakkaten bir şeyler oluyor, bunuda allaha bağladnız ya helal :)
  • Bir yolcu Hakkın rahmetine kavuşuyor, nasıl bir bağ kuruluyorsa 305'e bağlanıyor. Daha da tuhafı ben de bu yorumu ciddiye alıp cevap yazıyorum.
  • degistirdin...boyle seyler cok basina gelir THY.....
  • " SPK " VE " Allah mı " diyen yorumcular ( ! ) ne demek istediklerinin farkında olmadıkları için pek anlatamamışlar da. İnançsızlar mı yoksa okuduklarını anlamamakta sınır tanımamak mı veya hepsi birden mi? Ne alakası olduğunu düşünürsen bulursun; diğeri ise yazmadan önce okuduğunu anla, yoksa beni güldürdüğün gibi pek çok kişiyi de güldürüp eğlendirirsin.
  • Acaba buda 305 in suçumu yoksa yasa dışı ölümmü flash

Türk Hava Yolları'nın Bingazi-İstanbul seferini yapan uçağında A. E adlı bir yolcu hayatını kaybetti. Kanser hastası olduğu öğrenilen yolcunun koltukta  oturur haldeyken yaşamını yitirdiği kaydedildi.

Uçağın şu anda Atatürk Havalimanı'ndaki 215 numaralı körükte bulunduğu ve 38 yaşındaki yolcunun cansız bedeninin halen uçakta bulunduğu kaydedildi.

Airporthaber.com ÖZEL

THY UÇAĞINDA ÖLDÜ

Yorumlar Tüm Yorumlar (16)

chs trafik ~ 11 yıl önce
Başkası yerine utanmak neymiş yorumları okuyunca gördüm cidden bazı yorum sahipleri bu konu hakkında bir insanın kaybı durumunda alakasızca yorumlarında acaba yüzler kızarmadı mı? hala 305 fosss tıss o öbürüne laf atıyor öbürü berikine. Bir insan yaşamını yitirdi birinin oğlu,eşi,kardeşi,babası öldü ama yorumlar nasıl. İnsanlıkta çoktan ölmüş anlaşılan. Konuyla ilgili geçen sene bir arkadaşımız bir kanser hastasının işlemini yapmıştı yolcu uçakta vefat etmişti arkadaşımız olayın etkisini uzun süre yaşadı. kanser hastası yolcular yolculuk öncesi doktorlarıyla görüşüp onun izniyle yola çıkmalılar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yasas ~ 11 yıl önce
Allah rahmet eylesin, diyeceğinize boş yorumlar yapıyorsunuz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
H.ÖZKIR ~ 11 yıl önce
Bahsedilen yolcu söylendiği gibi uçakta vefat etti. yarım saat kadar sonra çıktığımda halen savcı bekleniyordu.. uçakta seferden alındı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hoop Dedik.... ~ 11 yıl önce
Pilot K sen saf mısın yoksa beyin gelişimini tamamlayamadın mı..o 305 i ağzına alırken besmele çek önce sonra haddini bilip konuş saygı sınırlarını aşma..yalakalık yapıcagın yer burası deil he 305lede sorunun varsa konuşalım anlayamadığın neyse anlatalım...yerimiz belli..vefat eden yolcuyada Allah rahmet eylesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dc3 ~ 11 yıl önce
İŞSİZLİK BİR BOŞ BULUNMUŞLUKTUR..İŞSİZİM :((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
19:41:56 e cvp ~ 11 yıl önce
arkadaş çakmadır aynı globally foss gibi..itibar etmeyin
biz sevdik ~ 11 yıl önce
biz cakmasini daha cok sevdik senin ceneni kapatti
PilotK ~ 11 yıl önce
305 kişi şutlanınca THY nin borsadaki hisse fiyatı 3 lira civarındaydı, şimdi 7.5 lira :)) Hakkaten bir şeyler oluyor, bunuda allaha bağladnız ya helal :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
H.ÖZKIR. ~ 11 yıl önce
İşin gücün sansasyon yapmak dimi ukala Allah sana akıl fikir ihsan eylesin belki o zaman 305 hakkında daha sağlıklı konuşursun.
Ne Alaka ~ 11 yıl önce
Bir yolcu Hakkın rahmetine kavuşuyor, nasıl bir bağ kuruluyorsa 305'e bağlanıyor. Daha da tuhafı ben de bu yorumu ciddiye alıp cevap yazıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OM part A ~ 11 yıl önce
degistirdin...boyle seyler cok basina gelir THY.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yorumculara ( ! ) ~ 11 yıl önce
" SPK " VE " Allah mı " diyen yorumcular ( ! ) ne demek istediklerinin farkında olmadıkları için pek anlatamamışlar da. İnançsızlar mı yoksa okuduklarını anlamamakta sınır tanımamak mı veya hepsi birden mi? Ne alakası olduğunu düşünürsen bulursun; diğeri ise yazmadan önce okuduğunu anla, yoksa beni güldürdüğün gibi pek çok kişiyi de güldürüp eğlendirirsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
305 ~ 11 yıl önce
Acaba buda 305 in suçumu yoksa yasa dışı ölümmü flash

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000