17 Nisan 2014, Perşembe 20:59:23

THY UÇAĞINDA OLAY!

Türk Hava Yolları’nın İstanbul’dan New York’a sefer yapan uçağında yolculuk eden Pakistan asıllı ABD’li bir adam, diğer yolculara ve kabin ekibine saldırdı.
  • Sizin için yapabileceğimiz başka birşey var mı? :) Adam ol, pipetle suyunu içersin altınada tuvaletini yaparsın herkesten sonra da inersin. Bunun usulü budur. O tüpün içinde kimseye eziyet çektirmeye hakkın yok.
  • elin oglu adami alanda aninda gozaltina alip 25.000 dolar kefalet koyuyor sonra neden dunyanin jandarmasi diyoruz!!! ayni olay burda oldugunda da ucak inisinde once kaptanlar sonra ekip aman basimiza is almayalim diye ortadan kaybolurlar polis de aman bizi ugrastirmayin simdi sikayetci olursaniz kim gidecek karakola vs zaten hakimler de ifade alip serbest birakiyor zaten derler boylelikle de olay kapanir!!!
  • Sallamayın , bilmeden , karşı ayrımcılık yapmayın , o fotoğrafta bir erkek vardır çünkü , bayanlar oradan uzaklaşmıştır. Bilmiyorsun , cahilsin , cahilliğinin cahilisin!
  • HERİFİ İÇİR SONRADA YAPMA !!! AH THY AHHHHH...
  • 80 yaşındaki teyzelere polis kesilen 20 yaşındaki profiler arkadaşlar ,profili çıkaramamışlar mı acaba
  • Ne kadar çamur atmayı , insanları kötülemeyi seven bir milletsiniz siz yahu.Bakıyorum da herkesin herşey hakkında yorumu var.Şu boş boş konuştuğunuz kadar kitap okusanız iki dünya görüşünüz , ufkunuz açılsa ne olur..Ne zaman bir haberin altındaki yorumlara baksam herkes birilerine çamur atıyor.Burda klavye delikanlılığı yaparak kendinizi mi rahatlatıyosunuz arkadaşlar.Gerçek hayatta çok mu eziksiniz ???
  • Ah bu erkek hostesler ah, bu meselenin basina intikal edeni etmeyen o kadar cok hadise varki, erkek hostesler idareci olamiyor, misafir agirlayamiyor, endiseleri ankayip insanlari rahatlatmak yerine herkesle sertlesip, duzgun yolcuyu bile cileden cikarabiliyor- heran olay cikartip, sonrada gelip bak iyiki ben varim yoksa bu olayi kizlar cozemezdi diyorlar halbuki olayin kok nedeni kendileri ve tutumlari
  • KOLTUĞA NASIL BAĞLANIYOR BAHSEDİLEN EMNİYET KEMERİ Mİ YOKSA UÇAKLARDA GÜVENLİK AMAÇLI KELEPÇE Mİ VAR ???
  • Bu olayda THY nin suçu ne anlamiyorum sizi gercekten
  • THY bu konuda Dünyadaki rakiplerine örnek olmalıdır ve bir ilke imza atmalıdır. Alkolün etkisindeki normal bir insan o porselen tabak altlıklarınızı kırıp bıçak olarak kullanır ya da metal çatallarınızla kabin memurlarınızı rehin alabilirler. Sonra ayılınca ama ben alkollüydüm hatırlamıyorum derler ama iş işten geçmiş olur. Saygılar.

Yolculuk sırasında büyük miktarda alkol tükettiği belirtilen Şahbaz Han isimli kişi, yolun yarısından sonra dizüstü bilgisayarını çalmakla suçladığı iki yolcuya tükürdü. Kendisini yatıştırmak isteyen üç kabin görevlisine ise saldırdı. Uçaktaki diğer yolcuların da huzursuz olmasına neden olan 30 yaşındaki Han, sakinleştirilemeyince yolculuğun kalan yarısını koltuğuna bağlı tamamlamak zorunda kaldı.

John F. Kennedy Havalimanı’na inişte güvenlik yetkililerine teslim edilen Han, gözaltına alındı.  Annesinin ödediği 25 bin dolar kefalet ve yolculuklarda alkol tüketmemek koşuluyla serbest kaldı.

Uçakta yaşananları yolculardan Ryan Loco görüntüledi. Fotoğrafçı olduğu öğrenilen Loco, Twitter sayfasında “Atlantik üzerinde 9 bin metrede sarhoş bir adamın THY uçağındaki herkesle kavga etmesiyle uyandım” ifadesiyle siyah beyaz bir kare paylaştı. (Hürriyet)

THY UÇAĞINDA OLAY!

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Sizin için yapabileceğimiz başka birşey var mı? :) Adam ol, pipetle suyunu içersin altınada tuvaletini yaparsın herkesten sonra da inersin. Bunun usulü budur. O tüpün içinde kimseye eziyet çektirmeye hakkın yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 10 yıl önce
elin oglu adami alanda aninda gozaltina alip 25.000 dolar kefalet koyuyor sonra neden dunyanin jandarmasi diyoruz!!! ayni olay burda oldugunda da ucak inisinde once kaptanlar sonra ekip aman basimiza is almayalim diye ortadan kaybolurlar polis de aman bizi ugrastirmayin simdi sikayetci olursaniz kim gidecek karakola vs zaten hakimler de ifade alip serbest birakiyor zaten derler boylelikle de olay kapanir!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Stewart ve Ah a ~ 10 yıl önce
Sallamayın , bilmeden , karşı ayrımcılık yapmayın , o fotoğrafta bir erkek vardır çünkü , bayanlar oradan uzaklaşmıştır. Bilmiyorsun , cahilsin , cahilliğinin cahilisin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ŞAFAK EGEMEN ~ 10 yıl önce
HERİFİ İÇİR SONRADA YAPMA !!! AH THY AHHHHH...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
profiling sorunu ~ 10 yıl önce
80 yaşındaki teyzelere polis kesilen 20 yaşındaki profiler arkadaşlar ,profili çıkaramamışlar mı acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şşşşt ~ 10 yıl önce
Ne kadar çamur atmayı , insanları kötülemeyi seven bir milletsiniz siz yahu.Bakıyorum da herkesin herşey hakkında yorumu var.Şu boş boş konuştuğunuz kadar kitap okusanız iki dünya görüşünüz , ufkunuz açılsa ne olur..Ne zaman bir haberin altındaki yorumlara baksam herkes birilerine çamur atıyor.Burda klavye delikanlılığı yaparak kendinizi mi rahatlatıyosunuz arkadaşlar.Gerçek hayatta çok mu eziksiniz ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bu kısılerı ~ 10 yıl önce
cıddıye almayın lutfen. bı kasada elbet curukler olur bu sahıslarada bu muamele ...görmezden gelın muhattap almayın.
Ah ~ 10 yıl önce
Ah bu erkek hostesler ah, bu meselenin basina intikal edeni etmeyen o kadar cok hadise varki, erkek hostesler idareci olamiyor, misafir agirlayamiyor, endiseleri ankayip insanlari rahatlatmak yerine herkesle sertlesip, duzgun yolcuyu bile cileden cikarabiliyor- heran olay cikartip, sonrada gelip bak iyiki ben varim yoksa bu olayi kizlar cozemezdi diyorlar halbuki olayin kok nedeni kendileri ve tutumlari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ŞAFAK EGEMEN ~ 10 yıl önce
KOLTUĞA NASIL BAĞLANIYOR BAHSEDİLEN EMNİYET KEMERİ Mİ YOKSA UÇAKLARDA GÜVENLİK AMAÇLI KELEPÇE Mİ VAR ???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
.. ~ 10 yıl önce
Uçaklarda bunun için kelepçeler var.
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Bu olayda THY nin suçu ne anlamiyorum sizi gercekten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ALKOLE HAYIR DE ~ 10 yıl önce
THY bu konuda Dünyadaki rakiplerine örnek olmalıdır ve bir ilke imza atmalıdır. Alkolün etkisindeki normal bir insan o porselen tabak altlıklarınızı kırıp bıçak olarak kullanır ya da metal çatallarınızla kabin memurlarınızı rehin alabilirler. Sonra ayılınca ama ben alkollüydüm hatırlamıyorum derler ama iş işten geçmiş olur. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000