08 Şubat 2016, Pazartesi 13:13:36

THY uçağında mucize bebek!

Türk Hava Yolları’nda kabin memuru olarak görev yapan Sinem Aydemir ve Emre Bulut, uçakta boğazına yabancı cisim kaçan 21 aylık bebeği hayata döndürdü.
  • Ellerine duşesiniz tez zaman da....
  • Ne gereksiz insanlar var ya... Allah kurtarmadı sinem kurtardı diyen gereksiz insan sözüm sana Tabiki sinem kurtarmadı Rabbim istemese küçük melek yaşayamazdı ama sinem vesile oldu.
  • Saçma yorumları yazan herkesin K/M alımlarında elemdiğini düşünüyorum. Daha fazla küçülmeyin ezikler. Doğru ve başarılı ilk yardım uygulamasında bulunan arkadaşımı kutlarım !!!
  • Arkadaşlar Allah aşkına bunlar ne saçma yorumlar ya.Bir itfaiyeci yangından bir bebeği çıkarsa ayy alt tarafı itfaiyeci onun yaptığını herkes yapar mı diycez.Her meslek kendi içinde kutsaldır.Bir ülkenin çöpçüyede ihtiyacı var doktorada öğretmenede garsonada herşeye ! İnsanları mesleklerine göre aşağılamak yerine mesleğini hakkıyla yerine getirdiği için takdir etmek gerekir.İnsanların cebine giren para kimi ne ilgilendirir.Sen ne boş adamsın ki böyle bir durumda hosteslik uyduruk diyosun.Uyduruk olan birşey varsa o da senin beynin.
  • Bir anne olarak Meslek arkadaşımla gurur duyuyorum...
  • "Vilkum tu Türkiz erlinez" yur pasincir nimpir iz tventi van di" " vat yu wan trink" " vat yu vant eatink" " sit dön" " ken ay git yu somethink ils" " "fistink yor sitbult piliz" iz not posibel tu canc vrum sitz" fln fln fln felaket agir aksan, anlaşılmiyor. şahidim, hepsi bu şekilde ingilizce konuşuyor. Ilanda çok iyi derece ingilizce bilmek yazıyor. Bence " çok berbat" yazsın daha inandırıcı olur.
  • Baziler sanki uzayda yaşıyor. Yorumlar ne böyle. Saldıran saldirana çocuk gibi. Bu hanim efendi bir kahraman, çocuğun hayatını kurtardı. Olebilirdi. Çok cesur ve cesaretli hareket!
  • km arkadas tuvalet de temizlemis mi, kac para maas aliyormus da bidi bidi. hatta ben soyleyim asker kokenliymis. bosverin bunlari, herkes kendi isinde memnun, nedendir bu cekememezlik. ne guzel bi mesleki hazdir, elleriniz dert gormesin demek bu kadar mi zor.
  • Vecihi bey ben 3 dil hatta 4 dil biliyorum ve ben türkiyenin en önde gelen özel şirketlerden birinde uçuyorum hadi gel bakalım konuşalım doğrumuymuş değilmiymiş? Dilerim birdaha bu tarz bişey yaşanmaz ama bizler sizlerin can güvenliğinizi herzaman koruyacağız bundan emin olabilirsiniz sadece thy değil özel şirketlerde uçanlarda aynı eğitimden geçiyor. Birçok kabin memuru birçok olayının üstesinden gelmiştir gelicektir ama bunu sadece thy de oluyormuş gibi haber yapmayın...bukadar mı rakip görüyorsunuz özelleri? Sözüm sana airporthaber Thy sen anla. Reklam yapmayın bu tarz şeyleri ya çocuğı kurtaramasaydı allah korusun yine onuda haber yaparmıydı?
  • Eger bu olay Korfez,Avrupa ve Amerikadaki havayollarinda olsaydi dunyada manset olurdu.Hem kabin ekibini onure ederlerdi hemde sirket bu isten iyi bir reklam yapmis olurdu.Kabin ekibi omrunuzun sonuna kadar bu gururu tasiyacaksiniz...

Türk Hava Yolları’nda kabin memuru olarak görev yapan Sinem Aydemir ve Emre Bulut, uçakta boğazına yabancı cisim kaçan 21 aylık bebeği hayata döndürdü.

İstanbul-Hong Kong seferini yapan THY uçağında mucize niteliğinde bir olay yaşandı. Uçağın business class bölümünde seyahat eden yabancı bir ailenin 21 aylık bebeğinin boğazına yabancı bir cisim kaçtı.

Panik halinde bağıran ailenin yardımına THY kabin ekipleri koştu. Nefes alamayan ve bir anda mosmor olan bebeği THY kabin memurları Sinem Aydemir ve Emre Bulut’un ilk yardım müdahalesi hayata döndürdü. 5 Şubat Cumartesi günü yaşanan olayda kabin ekiplerinin acil durumlar için ne denli önemli bir rol üstlendiklerini ortaya koyan kabin ekipleri, hem ailenin hem de diğer yolcuların takdirini topladı.

©AirportHaber

Kabin memuru Sinem Aydemir, ölümün kıyısından döndürdüğü bebekle işte bu pozu verdi:

THY uçağında mucize bebek!

Yorumlar Tüm Yorumlar (109)

Kabin memurlarinin, ~ 8 yıl önce
Ellerine duşesiniz tez zaman da....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!! ~ 8 yıl önce
Ne gereksiz insanlar var ya... Allah kurtarmadı sinem kurtardı diyen gereksiz insan sözüm sana Tabiki sinem kurtarmadı Rabbim istemese küçük melek yaşayamazdı ama sinem vesile oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K/M olmak... ~ 8 yıl önce
Saçma yorumları yazan herkesin K/M alımlarında elemdiğini düşünüyorum. Daha fazla küçülmeyin ezikler. Doğru ve başarılı ilk yardım uygulamasında bulunan arkadaşımı kutlarım !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 8 yıl önce
Arkadaşlar Allah aşkına bunlar ne saçma yorumlar ya.Bir itfaiyeci yangından bir bebeği çıkarsa ayy alt tarafı itfaiyeci onun yaptığını herkes yapar mı diycez.Her meslek kendi içinde kutsaldır.Bir ülkenin çöpçüyede ihtiyacı var doktorada öğretmenede garsonada herşeye ! İnsanları mesleklerine göre aşağılamak yerine mesleğini hakkıyla yerine getirdiği için takdir etmek gerekir.İnsanların cebine giren para kimi ne ilgilendirir.Sen ne boş adamsın ki böyle bir durumda hosteslik uyduruk diyosun.Uyduruk olan birşey varsa o da senin beynin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurur ~ 8 yıl önce
Bir anne olarak Meslek arkadaşımla gurur duyuyorum...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İngiliz ~ 8 yıl önce
"Vilkum tu Türkiz erlinez" yur pasincir nimpir iz tventi van di" " vat yu wan trink" " vat yu vant eatink" " sit dön" " ken ay git yu somethink ils" " "fistink yor sitbult piliz" iz not posibel tu canc vrum sitz" fln fln fln felaket agir aksan, anlaşılmiyor. şahidim, hepsi bu şekilde ingilizce konuşuyor. Ilanda çok iyi derece ingilizce bilmek yazıyor. Bence " çok berbat" yazsın daha inandırıcı olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
D ~ 8 yıl önce
koptum
? ~ 8 yıl önce
ay nut undirstind vat yu siy egen piliz
ananın karnı ~ 8 yıl önce
Şimdilik bu kadar ...
E. ~ 8 yıl önce
Baziler sanki uzayda yaşıyor. Yorumlar ne böyle. Saldıran saldirana çocuk gibi. Bu hanim efendi bir kahraman, çocuğun hayatını kurtardı. Olebilirdi. Çok cesur ve cesaretli hareket!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
n1toga ~ 8 yıl önce
km arkadas tuvalet de temizlemis mi, kac para maas aliyormus da bidi bidi. hatta ben soyleyim asker kokenliymis. bosverin bunlari, herkes kendi isinde memnun, nedendir bu cekememezlik. ne guzel bi mesleki hazdir, elleriniz dert gormesin demek bu kadar mi zor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
stewardess ~ 8 yıl önce
Vecihi bey ben 3 dil hatta 4 dil biliyorum ve ben türkiyenin en önde gelen özel şirketlerden birinde uçuyorum hadi gel bakalım konuşalım doğrumuymuş değilmiymiş? Dilerim birdaha bu tarz bişey yaşanmaz ama bizler sizlerin can güvenliğinizi herzaman koruyacağız bundan emin olabilirsiniz sadece thy değil özel şirketlerde uçanlarda aynı eğitimden geçiyor. Birçok kabin memuru birçok olayının üstesinden gelmiştir gelicektir ama bunu sadece thy de oluyormuş gibi haber yapmayın...bukadar mı rakip görüyorsunuz özelleri? Sözüm sana airporthaber Thy sen anla. Reklam yapmayın bu tarz şeyleri ya çocuğı kurtaramasaydı allah korusun yine onuda haber yaparmıydı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amsterdam ~ 8 yıl önce
Eger bu olay Korfez,Avrupa ve Amerikadaki havayollarinda olsaydi dunyada manset olurdu.Hem kabin ekibini onure ederlerdi hemde sirket bu isten iyi bir reklam yapmis olurdu.Kabin ekibi omrunuzun sonuna kadar bu gururu tasiyacaksiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000